Én nem mondanám, mivel a G4 Luffy testéhez kapcsolódik, ez meg Katakuri ébredéséhez... nem? Ezt az ébredés miatt tudja megcsinálni, hogy a testén kívül teremt mochit... Szerintem.
Erre a harcra amúgy kíváncsi vagyok animében, talán tisztább lesz Katakuri képessége, mert nekem még mindig nagyon össze-vissza.
Szerk.: És egyébként szerintem ez is Luffy érdemeit és potenciálját növeli, legalábbis nálam biztosan. Katakuri ébredéssel tudja kiiktatni Luffy G4-t. Mi lesz akkor, ha Luffynak is felébred a gyümölcse? Szerintem egyértelmű, hogy Luffy, ha legyőzi Katakurit (és ez azt jelenti, hogy tökéletesítette a megfigyelését, a fegyverzetét, a kitartását, tehát kimaxolja a képességeit majdnem), akkor már csak az ébredés hiányzik neki ahhoz, hogy ki tudjon állni majd egy Yonkou ellen. Látható, hogy mekkora löketet ad az adott egyén erejének: Katakurinak meg Doffynak is, Doffy tehetetlen volt Luffy G4-e ellen anélkül, és Katakuri is az lenne, csak ugye neki ott van még a világbajnok megfigyelése is.
És Luffy ébredés nélkül harcol velük/veri le őket. Tehát majd ha megkapja, és persze tökéletesíti, nagy szintet fog ugrani szerintem.