Igen csak az a baj ezzel a vörös Gokuval, hogy nemcsak a haja vörös hanem az egész csávó. Aztán ki tudja mi lesz itt még...
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Aki még mindig kételkedne:A Super hivatalos Twitter oldala is megerősítette a véget
https://mobile.tw...4060643328
- Aha, de ha esetleg érthetőbben is kellene , akkor a 1896. hsz ben már mutattam angolul.
Közben pedig lassan itt a 124. rész..remélem nyuszifület kirakják a kispadra!
U7 pedig nem veszít játékost, még.
- Manga/Anime
Toyotaro (Mangaka for DBS) says
"I drew chapter 32 after Hiromi Tsuru's death.
So I made the last page same as her last performance.
I pray from bottom of my heart that she may rest in peace."
shadowdroid írta:
- Aha, de ha esetleg érthetőbben is kellene , akkor a 1896. hsz ben már mutattam angolul.
Közben pedig lassan itt a 124. rész..remélem nyuszifület kirakják a kispadra!
U7 pedig nem veszít játékost, még.
De most csak ha simán kiesik úgy, hogy Dyspo-t lefogja annak mi értelme van?
Nekem utána senki ne mondja Frieza milyen erős ha nem volt képes Dyspo-t eltalálni.
Nem tudom, nekem az nem lenne túl Gohanos. Ő mindig a teljes kimerülésig harcol és itt még nem kaptuk meg.
xindrix írta:
Ez volt valamikor régen téma, ez csak valami félreszínezett SSJ Blue Goku.
Volt amikor azt hittük, hogy ez lesz az új forma
Várjál erre emlékszem. A valentin napi számból volt kivágba a vörös ssj Goku egy része. Aztán ki tudja, lehet dobnak egy meglepetést így a végére és Goku szintet is lép UI-ben
Ezekre a dolgokra már nekem is muszáj kommentelnem
Peterk felvetése, hogy ez egy áprilisi tréfa, nem rossz, de egy tréfát majd félévvel visszamenőleg így megtervezni nem szoktak... Az azért durva lenne, minden esetre örülnék neki persze.
Deadtom, lehet lemaradtam valamiről. Azt írtad a Z vége még 4 év? Hát amikor a torna kezdődött akkor született Uub, hogy lenne már 4 éves mikor dendénél harcolnak?
Még ezzel kapcsolatban azt tudnám elképzelni, hogy az üres zónában nem úgy telik az idő. És amikor kijönnek vagyis haza mennek, akkor már nagyon sok év eltelik és tényleg a Z végéhez kötünk ki.
Nagyon kár érte, pedig csak ezért vártam minden héten a vasárnapot!
Az üres zónában ahol most vannak is 45 perc az 45 perc. Nem fognak évek eltelni mire visszaérnek.
Sajnos nem áprilisi tréfa az egész, az új animének ami a sávjában lesz már van előzetese, Goku szinkronhangja és dolgozni fog rajta.
Heti résszel kapcsolatban már nem jönnek spoilerek?
JasonX
DB Idővonal szerint.
- 774-ben volt Uub reinkarnálódása, Kid Buu elpusztítása után.
- 778-ban jöttek Beerusék
- Most tartunk 780 magasságában
-Uubbal kapcsolatban pedig itt van minden, ami az új sorozathoz köthető. ( mikor tűnt fel és hogyan volt róla diskurzus )
https://geeks.med...-confirmed
Jaeger
Szerintem a hétre már ennyi volt a spoilerből, aludj egyet és lassan nézheted a köv. epizódot.
-Talán még 1-2 kép ha becsorog-
Uub nem a torna kezdetekor született, a mangában ez jól látszódik is. De amúgy tényleg 4 év van hátra a Z-s befejezésig. Ez a másképp telik az idő elég jó ötlet. Jó lezárás lenne, és nem tűnne nekem olyan hirtelennek és összecsapottnak, mint egyébként.
Akkor a következô 2019-es mozifilm lehetne egy U6-os kirándulásról szóló, a 2020-as meg a maradék univerzumokkal valami és minden szál el van varrva, pár év szünet után jöhetne egy teljesen új sorozat. Mert egyébként abszolút nem tartanám logikusnak, hogy még ilyen lezáratlan dolgokkal legyen befejezve a Super, és majd ezekkel kezdődjön egy teljesen új széria, a maradék fennmaradó 4 évből merítve... Akkor inkább már valami teljesen új, más dolgokhoz nyúlva (Xenoverse, Online, Heroes pl.)
Írta shadowdroid, hogy találgatás...
Ellenben egy Vegetto -t én se nézek már ki a tornából, a Zamasu -s részeknél is össze lett csapva az egész, egy tökéletesített UI -t azonban mindenképp látni fogunk szerintem.
Igazából nem jelentették ki, hogy mindenképp eljutnak a Z végéig, 1 rész alatt rengeteg mindent kellene lezárniuk.
Ugrás a fórumra: |