Én még mindig azt emésztem, hogy te és STM. De, hogy? Mikor? És én erről hogy maradhattam le?
Különben öcsém egy náci ideológiájú felhasználójához lenyúlta a nevét. Azt mondja, jól mutatott mellette. Vagy az komcsi volt? Hm... mindegy. Azért köszöni.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Black Sabbath, mint zúzós metál? Amúgy még érdekelne is, de elnézve a jegyárakat, rá kellett jönnöm, hogy csóró vagyok, és minden, ami öt forintnál többe kerül, az számomra megfizethetetlen. :c
A Sabbath a metál ősapja. Minden más csak utána jött. Nézz csak utána, ez volt az első komoly heavy metal zenekar.
Az Ozzy Osbourne, Dio, Anthrax stb stb mind ennek a nyomdokait követte. Ozzy és Dio meg főleg XD
Hát így alakult. Meg mondom, idén nyáron lesz negyedik éve.
Nem tudom, hogy maradtál le róla, szerencsére olyan sokat nem mozogsz itt. Már nem azért, mert ennek én örülnék vagy bármi, csak hát látod. Ez nem az a társaság már. Persze régebben is voltak ilyen harcok bőven, de ezzz, ami megy most is... Hát ez kész.
A négy év azért, az szép. Nem tudom, én sose tudtam lépést tartani azzal, ki, kivel, merre, hogy, meddig, mikortól stb. De, most már ezt is tudom. Talán ez is bizonyítja, mennyire nem foglalkoztam azzal, mi folyik itt Gyöngyösön.
Én a leghosszabb kapcsolatomat 2 évesnek nevezhetem. Illetve most lesz két éves, szeptember 27-én. Persze, sok érdekes és nem várt dologba is belefutottam ez idő alatt, de ha valamelyik nem működött és nem éreztem azt, hogy a másik fél tenni fog érte, akkor hagytam is. Ez olyan pár hónapos, esetleg több mint fél éves periódus volt.
Az egyik legjobb kérdés, amitől rosszul vagyok egyébként: Hogy bírjátok eddig? - Ha egy párkapcsolatba valamit "bírni" kell, az már régen rossz, szerintem.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Capac: Tudom-tudom, ismerem is, szeretem is. Ne érts félre, nem úgy értettem a zúzósat, csak ha van benne kis hörgés-üvöltve-hányás is, azt jobban bírom.
Hát igen. Én amúgy soha nem voltam az a nagyon pasizós típus. Őelőtte is kb csak egy barátom volt fél évig nagyjából, vége is lett elég hamar, jobb is volt.
Meg amúgy is, azóta úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy mással már el se tudnám képzelni az életem. Szóval ha lenne valami, én apácasorba állnék szerintem. XD
És szintén csak igen. Azt már nem párkapcsolatnak hívnám, ahol valakinek nyelnie kell a másiktól, hogy megmaradjon a békesség meg a boldogság meg a többi szép dolog, inkább valami olyasmi az, hogy jobb vele, mert ismerem, el bírom viselni, és túl tompa vagyok, hogy mással össze akarjak jönni. Amolyan kölcsönös megegyezésen alapuló, megalkuvásokkal teli, beteg viszony. Fujj.
Én se nevezem magam pasizósnak. Az tény, hogy jól kijövök a legtöbb sráccal vagy férfivel (és bizonyos tevékenységeim, stílusom miatt általában könnyebben "tapadnak" rám vagy keltem fel az érdeklődésüket), de ezekre nem tekintek úgy, mint lehetséges jövendőbeli, meg se fordul a fejemben.
Meg amúgy is, azóta úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy mással már el se tudnám képzelni az életem. Szóval ha lenne valami, én apácasorba állnék szerintem. XD
Velem az a helyzet, hogy én bárki nélkül el tudom képzelni az életem és ezt sose titkoltam, még a párom is tudja. Én már az elején leszögeztem, hogy nem biztos, hogy olyan "intenzíven" fogom tudni szeretni vagy azt kimutatni, mint amit másoktól esetleg tapasztalt. De, úgy tűnik, remekül bírja és elfogadta, hogy én ilyen vagyok. Nyilván más dolgait meg esetleg egy másik lányka/nőci nem tudná elviselni. Szóval ez ilyen. Senki nem tökéletes. Fontos, hogy megértsd és elfogadd a másikat, mert mindenben nem tudtok változni és ne is akarjatok.
Azt már nem párkapcsolatnak hívnám, ahol valakinek nyelnie kell a másiktól, hogy megmaradjon a békesség...
Értem, mire célzol, de nem azért kell nyelni, hogy a békesség megmaradjon. A békesség maradjon meg akkor is, ha őszinték vagytok és ne azon menjen a hiszti, hogy mégis hogy a *csába merted nekem megmondani a véleményed és érveltél a saját nézőpontod mellett? Ha te valami nem mondasz el, tök mindegy miért, az már kurva nagy probléma.
Mi szoktunk vitatkozni a párommal, néha kevesebbszer, olykor gyakrabban, de ezek nem a konyharongyot egymáshoz csapdosó, itt repül egy pár papucs, arra meg a tévé dolog. Egyszerűen csak értelmesen megvitatjuk a nézeteinket és kész. Ez fontos és ha valakinek a párja nem jelent annyit, hogy ezeket elfogadja, akkor az egója fontosabb, mint a kapcsolat, vagy ő.
Egyszer megpróbáltuk még azt is leírni, hogy mégis mi az a szerelem (magamban meg már számtalanszor). Én azóta se tudom, legalábbis... ahogy a legtöbb ismerősöm és ember leírja. Sose volt rózsaszín felhő, egeket verő rajongás és csöpögés, mézes-mázos éjszakákról való álmodozás... ezek híján, sose voltam az. De, mik az érzések, hogy szavakba próbáljuk foglalni, ami még csak a nyomába se érhet a valóságnak?
Capac: Tudom-tudom, ismerem is, szeretem is. Ne érts félre, nem úgy értettem a zúzósat, csak ha van benne kis hörgés-üvöltve-hányás is, azt jobban bírom.
Na a hörgőset nem szeretem. Anno voltam Nile koncerten a klubb 202-ben, és utáltam. Az ordítós metálból Max a Slayer.
De inkább maradok a régieknél. Ozzy, Sabbath, Dio, Megadeth, Maiden stb. Az "újak" közül egyedül a Korn, és talán a Five Finger Death Punch azok, amik bejönnek.
Maradi vagyok XD
Hát én nem is azt mondom, hogy egyedül is nem lennék boldog, és ez csak egyetlen személlyel megy nekem, csak hogy más hidegen hagy, és ez nem változna akkor se, ha maholnap egyedülálló lennék. De azért nem akarok az lenni.
A második bekezdésed re inkább majd máshol reagálok szerintem.
Jaj, viszont az utolsó mondatod nagyon aranyos. Nehéz egyébként erre normális és elfogadható választ adni, de van rá azért. Annak, aki találkozott már a.. Hát Vele, tudod ő már tudna ilyen dolgokról is sokat mesélni.
Na a hörgőset nem szeretem. Anno voltam Nile koncerten a klubb 202-ben, és utáltam. Az ordítós metálból Max a Slayer.
De inkább maradok a régieknél. Ozzy, Sabbath, Dio, Megadeth, Maiden stb. Az "újak" közül egyedül a Korn, és talán a Five Finger Death Punch azok, amik bejönnek.
Maradi vagyok XD
Nincs azzal semmi baj, ha valaki "maradi". Mondjuk én speciel a régi bandákat meg az újakat is kedvelem. ^^ Egyszer Szigeten - két eltévedés között - pont egy Korn koncertre sikerült kilyukadnom. Nem volt rossz. :3
Egyébként meg, azt én se szeretem, ha csak hörgés van benne, semmi clean vocal. Az olyan számomra, mint a tüctüc; megfájdul tőle a fejem.
Mi az érzések minőségjelzőin filozofáltunk, jó hosszú órákat a Csoportunkkal, még régebben. Nagyon érdekes kérdések és válaszok születtek.
Az amúgy feltűnt, hogy kínosan érzem magam akkor, ha valaki az őt hozzám kötő érzéseiről papol.
Egyéb... még mindig imádom az ilyen képeket és alig várom, hogy nyáron kifeküdhessek éjszaka a hűs fűre, a kellemes melegben és bámulhassam az eget órákon át.
Érdekesen hangzik. Mire jutottatok? Csak mert ez tényleg egész estés beszédtémának tűnik.
Azzal valamiért én is, jaj. Nem mintha zavarna, hogy valaki kedvel, (avagy nem ) de amikor ezt fejtegeti, na.. Nem tom. Végülis imponáló, meg tetszik is, csak én úgy vagyok vele, hogy mondani sok mindent lehet. Aztán nem feltétlenül igaz abból solszor minden.
Uh, erre a képre meg majdnem mondtam, hogy ilyen szépet innen nemigen lehet látni, de aztán nagy nehezen sikerült betöltenie a hipernetnek, és ez itt van. Ennyire látszik a Tejútrendszer egyik karja?
Ezt nem is tudtam. Pedig láttam manapság csomó műsort róla.
Ez azon témák közé tartozik, amiknél a "bejárt út" talán még fontosabb, mint maga a végeredmény, ami amúgy megsúgom: számos embernél más volt. De, talán épp ez bizonyította azt is, hogy a ahány ember, annyi érzelem, és mivel sose fogod tudni, hogy a másik akár a "szeretet" szó alatt mit ért, hisz az nem tudja érzékeltetni számodra, hogy azt ő hogy és miként érzi, így...
Mert neked életed szerelme nem szokta fejtegetni? Én az a fajta vagyok, akinek elég ha hetente vagy évente egyszer elmondod, hogy "szeretlek te...", aztán majd szól ha mégsem. És ez rám is jellemző. Ja nem, én magamtól ritkán mondom.
De, például ha valaki szívat, és én is szeretem szívatni, akkor nem kínos azt mondani, hogy szeretlek, mert úgyse tudja, hogy igaz- vagy sem. Főleg akkor, ha amúgy se igen beszélünk.
A Hortobágyon pl. gyönyörűen látszik a Tejút. Szerinted én miért akarok oda kijutni? Már évek óta tervezem... körülbelül egy olyan háromnegyed évig fel tud tölteni energiával az, amit ilyenkor kint látok az ég alatt. És kezdek befordulni, amikor már érzem a hiányát, és a vágyat, hogy újra kimozdulhassak, "csak" ezért.
Basszus, de szokatlan írni kis karommal. Az E betűt instant kihagyom kb. mindig. Nem tudom, ti hogy tudtok kicsi körmökkel írni. Sokkal fárasztóbb
Hát nagyjából igen, de azért normális esetben szerintem tudnia kéne mindenkinek pontosan körbeírni, mit érez, mit ért ő maga pontosan azalatt az érzelem alatt, meg hogyan is kell tudnia az kifejezni. Mármint érted, nem csak szavakkal, hanem mindennel kb.
Hááááááát, szokta-e fejtegetni? Na most számomra ez megint csak egy nagyon intim témakör, amiről nyíltan nem szívesen beszélek, de hát nyilván egyértelmű a válasz.
De erről is hasonlóan hozzád, tudnék vélekedni. Jujj, dedurva. XD
Na, ezt viszont én nem csináltam így soha. Amúgy is, kb szerintem egy kezemen vagy max kettőn, de meg tudom számolni, hány személynek mondtam ilyet valaha.
Mivan? Pont a Hortobágyon? Én csomószor jártam-keltem arrafelé pedig, de ezt krvára nem vágtam róla. Az megvolt, hogy 9 lyukú híd, fura szobrok, délibáb, nagy pusztaság meg csikósok meg ménesek, meg minden, de hogy látszik a galaxisunk egyik karja is? OOO Nem is tudtam, hogy az Alföld tényleg ennyire menő. XD Márk pedig szidja egyfolytában, hogy milyen kis alantas tájegység, bezzeg itt Sopronban, mennyivel királyabb minden, meg mennyivel nemesebb meg mittomén, aztán itt meg sokszor a Vénuszt nem lehet látni, akkora királyságos a pormennyiség a levegőben. Bár elvileg az egyik legtisztább városok közé tartozik, mivel nagyon sokat fúj a szél errefelé, meg a csapadékmennyiség is egész magas országos viszonylatokban, de azért annyira nem tiszta mégse ezek szerint.
Hm, engem lehet pont a nagy karom zavarna amúgy. XD Amúgy sincs ideje szegény körmeimnek megnőni, mert folyton letörik egy-kettő, akkor meg vághatom le már az egészet sajna. Nem azért amúgy, mert körömbajos vagyok, csak sokat mosogatok, meg néha csak úgy véletlenül nekicsapom valaminek, aztán olyan erővel teszem, hogy sokszor húsig beszakad. Olyankor meg várnom kell mindig pár napot, hogy rendesen le tudjam vágni, hús nélkül persze. XD