Szerintem ezt ahány ember, annyiféle módon lehet nevezni.Nem UI és sztm nem is SS2B.
Aztán, hogy ez beyondblue,brokenblue,bluer,royalblue stb.....
Sajátos módon lépet át a határait és törte át a korlátokat(ez a pszichés ösztönzés), önmaga és a SSB forma adta lehetőségeket. Ez pedig most úgy fest, hogy GokuSSB 20XKaiokenre válasz, ami persze még fokozódhat tovább ha többet látunk majd belőle.
Egyébként ezeket az áttöréseket eddig ugye Goku használta a Kaiokenre ,"limit-break".
Aztán szintén ő az UI ra , és most Vegitaval kapcsolatban a mostanira. "breaking through the shell / overcoming the limit" is used for Ultra Instinct and Vegeta's Super Saiyan Bluer."
Tehát ez szerintem nem áll kapcsolatban az UI val, csak szemléltetés a Vegitaban bekövetkezett szintlépésre.
Más az ösztönzés, hasonló a karakterrel szemben felállított mérce és más a végkimenetel.
-/más:
Off
Annyira sztm nem rontják el a készítők ezeket a dolgokat.
Jirennel szemben most is csak annyira volt elég a SSB, amennyire. láttuk is hogy szinte csak taktikázni tudott vele szemben Goku, még a lelátón is kitértek erre a kiesett U7 tagok, a nyers támadásokkal nem ment semmire Goku.
Aztán mikor a rész végén teljes erővel támadták meg , ketten, már végre volt némi eredménye....ja igen, ha akarta volna ,Jiren már kirakja a csatából Gokut, ahogy bevitte azokat a támadásokat.( amire Goku is csak pislogott ).
Előző részben Vegita az eszének köszönhetően vitt be találatokat és lepte meg Jirent, de az ő power upja sem ért ellene semmit, kapott is rendesen. Gokuval meg kb. bemelegítettek és elmélkedett vele egy sort Jiren.
Szerintem nem történt a kezdés óta semmi eget rengető változás, max annyi hogy néha néha kaptak egy kis power upot -Goku és Vegita is a SSB formához,- esetleg taktikáztak vagy Jiren hülyére vette őket ( eltekintve az UI meg Vegita új szintjétől ).Off vége/
Goku5
Most írtam le.
De nézd már meg a 110. részt, utána nézd meg a 122. és a mai részt is újra...
xindrix
Valahogy úgy.
Jiren eddig mindig lazán vette a dolgokat, mikor nem akkor meg igencsak érzékeltetve lett és ki is lettek emelve szájbarágósan.
Talán majd most kezd jobban rákapcsolni, ebben az epizódban már volt némi ízelítő.
Szerkesztette: shadowdroid - 2018.01.14. 16:09