Hát, 4 részt néztem meg most egyben, nem direkt, csak egyszerűen megint lemaradtam
És legtöbbje kínszenvedés volt, vontatott, unalmas (főleg, hogy tudom, hogy mi fog történni). Volt egy-két jó jelenet viszont, ami miatt megérte megnézni- ilyen volt pl. Luffy visszatérése, azt azzal a zenével, a többiek reakciójával nagyon eltalálták, ahogy a mostani rész végét is, szerintem.
Viszont a Doflamingo elleni végső harc...hát felemás volt. Egyrészt szerintem marha jól meganimálták, szépen volt megcsinálva, főleg a végső összeütközés...viszont a mangából úgy jött le, hogy a King kong gun ellen Doffy tehetetlen volt...ill. a pusztítás is nagyobbnak tűnt.
Szóval felemás...de innentől sokkal jobb fejezetek jönnek, sok epic pillanattal, azokat meg el-el szokták találni.
Amúgy...ez az egész harc...hát Luffynak megint majdnem meg kellett halnia a győzelemhez, pedig...ennél sokkal hamarabb is bevethette volna mind, a G4-et, mind a King Kong Gun-t. És akkor hiába felébredt képesség, hiába baromi nagy tank Doflamingo, Luffy ezt még azelőtt eldönthette volna, hogy lemerült volna a hakija. De hát Oda döntött így, biztos meg volt rá az oka (pl. hogy megmutassa, hogy megint mindenkit maga mellé állított Luffy, olyan embereket, akik most már az életüket is feláldoznák érte). De ez így rossz szájízt hagy maga után, főleg...hogy ezek után milyen ellenfelekkel kell szembenéznie.