Hogy a mangát mennyire lehet idehozni, nos... ki tudja...
Ott azt histem Goku veszített Tooppo ellen, meg van még sok sok eltérés...
Igazából most az a helyzet, hogy az anime szüli a mangát. Tori felvázolja a gerincét, leanimálják, aztán Toyotaro pedig hozzáteszi a sajátját, ezt látjuk mangaként. Az anime mangáját nem is látjuk tulajdonképp..... Ilyen szempontból érdekes, hogy miért veszített Goku a tesztmérkőzésen, ha elvileg az anime a MESTER utasításain alapszik... Ennyire szabad keze lenne Toyotaronak?
Valamiért úgy gondolom, Dermesztő kerül majd szembe Toppoval, miközben megy a Goku-Vegita vs Jiren és már se Gohan. se C17, se Dyspo.
Az én forgatókönyvem szerint:
Dyspot Dermesztő és Gohan együtt mindenképp kikapcsolják. Eközben Toppo kiraja C17-et, Maradt Frieza-Gohan vs Toppo... érdekes, hogy Gohant hogy akarják a készítők kiejteni, erre én is kíváncsi leszek.. D: Lehet, hogy Frieza besegít majd gokuéknak, gondolván , hogy neki Toppo nem való? Vagy ismét beáll nézőnek, mint eddig? Eközben Toppo legyőzheti Gohant, de na... tényleg várósak most már a részek!
Ez a kienzanos támadás nagyon meglepett és feldobta a harcot, csak úgy mint a ki-akna. Úgy látom egyre inkább rákoncentrálnak a Goku eredeti karakterének esszenciájára, miszerint: Rengeteg munka és az a tehetség teszi azzá aki, amivel gyorsabban tanul bárki másnál. Sikeresen alkalmazott egy technikát, amit előtte sohasem használt ilyen formában, csak látta valakitől. (Krilin) . Kiskorában is egyből ellőtte a kamehame-t, amit Roshi évek alatt fejlesztett ki.....Vegita ezzel szemben az a harcos, aki sokkal inkább képes variáltabb, extravagánsabb mozdulatokra és rettenetesen intelligens! Most is egyből megértette, hogy Goku mit akar az aknákkal, amíg kint a többiek 3-an együtt jöttek rá.... Emellett a származása és a büszkesége táplálja az erejét.
Nagyon jó úton halad a sorozat, a lényeget tekintve legalábbis!
Szerkesztette: Rotcsa - 2018.01.14. 11:46