Újabb jó kis fejezet, lehet egyeseknek már unalmas, de én elvagyok ezekkel.
One Piece manga
Nem biztos hogy baki, lehetnek ikertestvérek és akkor Pudding is 15. Ha meg baki akkor a kötetre ki lesz javítva.
Én is Avaren véleményét osztom. Persze hogy a japánok nem kárognak ők tudnak várni és élvezni tudják az apró örömöket is.
A külföldiek szerint Franpe jelenti a kulcsot Luffy győzelméhez. Ugyanis ő lesz szerintük a kövi zavaró tényező Katakuri számára, amitől KO lesz megint az Observationje. Mert mostmár Katakurinak kb nincs zavaró tényező, de ha veszélyben lenne a kishúga, akiért lehet épp annyira rajong mint ő érte, akkor megint nem tuja majd kikerülni Luffy támadásait. Sztem van az ötletben ráció.
Franpenak vmi rágógumi gyümije lehet vajon?
Logikusnak tűnik az ötlet, feltéve ha Katakuri is rajong érte. Azonban számomra a karakterén esne egy újabb hatalmas csorba, ha megint egy ilyen idióta vakfoltja lenne szerencsétlennek. Inkább kapjon ki szerintem normális küzdelemben, minthogy így, de ez csak az én véleményem.
Luffy vs Katakuri harc még annál is szánalmasabb, mint amit vártam. Ez a közös kép és kijelentés badass kellett volna legyen? A bucira vert Luffy és Sanji a legendás torta bajnok. Ez nem a Shokugeki no soma. Full égő volt bakker
Az egyetlen pozitívum, hogy végre közeledik a vége az arcnak. Már nagyon ideje lesz, mert ez lassan kritikán aluli.
Ritka pillanatok egyike, mikor imádkozni fogok, hogy off screen harcban győzze le Katakurit, mert ezt nézni is fáj.
Ráadásul ezek a kijelentések már borítékolták a végeredményt. Adja az ég, hogy valaki Japánban közli Odával, hogy ez így gáz és inkább elmenekítteti Luffy-t.
Germa66 írta:
A külföldiek szerint Franpe jelenti a kulcsot Luffy győzelméhez. Ugyanis ő lesz szerintük a kövi zavaró tényező Katakuri számára, amitől KO lesz megint az Observationje. Mert mostmár Katakurinak kb nincs zavaró tényező, de ha veszélyben lenne a kishúga, akiért lehet épp annyira rajong mint ő érte, akkor megint nem tuja majd kikerülni Luffy támadásait. Sztem van az ötletben ráció.
Ezek után teljesen mindegy, hogyan győzi le, blődség lesz. Napnál világosabb, hogy égés föld van köztük és még ha Luffy fel is veszi a versenyt a megfigyelésszínében Katakurival, akkor is gyengébb nála minden másban. A képességük egyszerűen nincs egy szinten. Erősebb az érzékelése és még ha le is küzdi ezt a különbséget a tapasztalat, akkor is Katakuri mellet áll. A fegyverzete is erősebb Luffyénál, ráadásul ő Ébredést is használ.
Arról nem is beszélve, hogy erőltetett és már-már seggből előrántottnak tűnik a dolog.
Én itt már tényleg szinte csak a D. akaratának képességétben látok menekülőt. Minden más komolytalan itt már.
Ezt a szakadékot hakival, de még ébredéssel se képes áthidalni. Túl nagy a különbség, hogy elfogadható módon megoldja.
Most nézem, azt írják már megint nincs fejezet a következő héten? Ennek igy mi értelme van? Egyszerűen nem értem miért jó ezt csinálni, hogy várunk heteket a fejezetre, és semmi olyan dolog nem történik, amire azt mondom, hogy "ajha, akkor ezt most elolvassuk még párszor, mert nem tudom felfogni"..
Arról már nem is beszélve, hogy a csütörtöki általalános megjelenés helyett mostmár szinte mindig pénteken van.. Ez nem is lenne gáz, de mi lesz a következő? két hetente lesz fejezet? Mert lassan már tényleg az történik..
Sajnos Oda beteg ezért nem tud minden héten fejezetet írni
Viszont igen igazad van, hogy történhetne már valami elképesztő...
Igaszság szerint még az lenne a hatalmas nagy pofára esés ( rossz értelemben ) ha Luffy a Gear4 nélkül ( ! ) győzné le Katakurit, na akkor aztán tényleg azt mondanám én is, hogy ez valami elképesztő epic fail.
Mi igy is mindig 1 héttel előre kapjuk meg szóval kár ezen felháborodni. Ahogy Oda sensei mondaná a jó munkához idő kell. Végül is elsőre a spoilerek alapján nem tűnt egy nagy fejezetnek, de a végére még is kialakult valami érdekes.
Nem sokan emelték ki, de a végén Sanji meg Luffy panele szerintem elég jól sikerült
Remélem a végén nem lesz ebből a harcból egy Luffy vs Lucci, hogy csak azért is de nyerni fog. Én annak örülnék ha konkrétan nem nyerne csak egyfajta lélektani győzelmet aratna.
A spoiler topicban már mondtam, hogy nálam is Katakuri felé billen a mérleg. A mostani fejezet után már kb teljesen így vagyok a dologgal. Még mindig nem zavarna, ha Luffy győzne, de kétségtelen, hogy a mai fejezet után furán venné ki magát. Luffy állapota ránézésre nem erre enged következtetni, de a szavai mégis mást sejtetnek. Nem nagyon hagyom, hogy ez elvegye a kedvem, amíg nem látjuk a harc végét. Oda még mindig megoldhatja valamilyen módon, hogy az erőegyensúly se boruljon, de Luffy megmeneküljön. Ha pedig nem így lesz akkor na bumm semmi sem tökéletes és az arc eddigi része túl jó volt ahhoz, hogy ez lehúzza.
Más kérdés, hogy mi lesz ezután, mert az oké, hogy most mindenki azt várja, hogy Katakuri veszít. De ahhoz Luffynak minimum megint a G4-et kell előhúznia. Mert hiába lát bele majd Luffy a jövőbe, ha nem tud olyan támadást bevinni, ami hatásos is Katakuri ellen.
A helyzet az, hogyha Luffy kb. ugyanolyan szinten nyomatná az észlelés Hakiját, mint Katakuri, és KORLÁTLAN ideig tudná alkalmazni a Gear4-t, akkor semmi gond nem lenne a győzelmével, mert nem lenne benne logikai baki ( hiszen jövőbe látás + Unlimited Gear4-t nagyon ütős kombináció )...
Ugrás a fórumra: |