Írják is a cikkben, hogy 99.9983%, hogy csak elírás történt Nem hiszem, hogy megérné hétköznapra tenni, hétvégén többen tudják a TV -ben nézni, ez jobban megéri szerintem.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Kzo írta:
Olvastam olyat, hogy a jövőben Szerdánként fog megjelenni a DBS ?
forrás: https://otakukart...w-changed/
Bár atr is írják, hogy elírás lehet...
Nemértem mi problémája lenne a fanoknak ezzel.laszlo222 írta:
Mivel az UI a harcművészet csúcsa, így egy UI Gokut egy vele egy szinten lévő más formában lévő "gondolkodó" Vegita el sem tudna találni. Ez a legnagyobb probléma a különválással.
Aztán azért lázadoznának a Vegita fanok, hogy miért nem tudja eltalálni. Hát azért, mert Goku UI-zik. Szóval tartom továbbra is, hogy meg kell kapnia, mert Goku5 jól leírta az utolsó gondolatát. Rögtön veszekednének a fanok, hogy ki a jobb, miközben egyértelműen Goku formája lenne a jobb.
Ráadásul Whis edzései is hozzájárulnak az UI-hoz, plusz hónapok óta, de már a feltámadás sagában is arról beszélt, hogy a testüknek önállóan kell mozogni, mert akkor verhetetlenek lesznek. Eléggé fura lenne ha Vegita 180 fokot venne mert ő máshova fejlődik.
Goku szinte mindig Vegeta előtt jár,ahogy most is.
Bár nyilván most irdatlan lett a szakadék kettejük közt,ezért fejlődik Vegeta is hozzá,de nem hinném hogy az lenne a célja a karakterének,hogy erősebb legyen nála minden áron,nem olyan mint régen,másabb a motivációja.
Persze a sima UI is benne van a pakliban de egy más valami jobban tetszene.
Olvastam egy elméletet. Ki mit gondol? Nekem tetszene.
Dyspo nagyon súlyos vereséget szenved Frieza ellen, aki a kiütése utáni pillanatokban a padon meghal. Az istenek között kitör a feszültség és a Főpap közli, hogy szabályos.
Jiren ezt látva dühös lesz és ki akarja ütni Friezát, de Goku és Vegita még mindig ott vannak. Ketten elítélik Frieza művét, de nem hagyják Jirent elmenni, mire Jiren új, durvább formát ölt.
Goku ekkor hosszabb időre megkapja az UI-t és egyenletesen harcol Jiren ellen, ám Frieza egy pillanatra esélyt kap. Frieza egy full poweres death beam-ot küld Jirenre és Gokura, ami miatt mindketten a földre kerülnek.
Ám amint meglátja, hogy kiütötte Jirent, habozás nélkül rátámad Gokura és kiüti mindkettőjüket. Frieza megnyerte a versenyt és övé a kívánság, ami alapot ad egy újabb arcnak a jövőben.
Szerintem Frieza nincs olyan szinten, hogy Jirent meg Gokut így lapátra tegye, pláne ha még Jiren kapna további powert ( ami persze valószínű, mivel egyelőre még semmi extrát nem mutatott, mindenki felett áll simán ).
Nem, ez így nagyon egyszerű.
Az a Jiren akit eddig láttunk, ilyen "amatőrségbe" nem veszik el sztm, vagy éppen Goku, ha már eddig benn maradt.
Friezatól várok még én is valami körmönfontat, de hogy így lesimázza a népet, azt nem!
( de bármi megtörténhet még, végtére is Gokut is Frieza kapta el és hát az tuti hogy szétröhögném az agyam, mikor mindenki pofára esett )
Hát már az igen valószínűtlen számomra hogy bárki is meghaljon a torna során. Valahogy ez már nem az a DB mint a sima vagy a Z volt hogy csak úgy meghaljon bárki is. Még vért se igen látunk nemhogy halált.
Az meg hogy Dyspot is ilyen könnyen megölje megint csak nem valószínű.
Az meg hogy Dermi olyan erős legyen hogy legyőzze az Ultrás Gokut és Jirent na az már tényleg kizárt számomra. Pláne ha még ott van Vegita is.
Legyen akárhány Dermi fan akkor se érhet fel Gokuhoz vagy Jirenhez.
KingBradley írta:
Észrevettétek? Ha megnézitek az előzetes utolsó képeit, mikor blue Vegeta és Kaiou Ken blue Gok egymás mellett áll, Veget ta körül csillagok ragyognak, míg Goku körül fényes szemcsék, amit eddig is láttunk a forma megnyilvánulásakor.
Bocsi, nem láttam.
Újranéztem 3adjára is, elképesztően szépen meg van razjolva az utóbbi epizód.
Goku5
Wish szerint Frieza és Goku cz. egy szinten van. Ill előbbitől nem sokat láttunk, ki tudja mit tartogat még. Csak meg ne lepődj a végén...
Másik:
Ha tiszteletben tartottad Shiro kérését és újranézted az előző részeket, kiakadna a számlálód, ha jegyeznéd a halottakat a Super eleje óta. Kezdve Bills pusztításaival, majd tovább Frieza katonáit nézve és Black mészárlásait Zamasu val karöltve....
Nincs halál?? Nézd újra a sorozatot, mert úgy látom pár részt követve már nem igazi a memóriád...
KingBradley írta:
Észrevettétek? Ha megnézitek az előzetes utolsó képeit, mikor blue Vegeta és Kaiou Ken blue Gok egymás mellett áll, Veget ta körül csillagok ragyognak, míg Goku körül fényes szemcsék, amit eddig is láttunk a forma megnyilvánulásakor.
Aha, párszor ki is tértem már erre, képekkel is prezentáltam.
De ott van még a 3 színű aura is
Mások pedig még a haját is külön veszik.
superlacko
-Igen, máshol is vitatják az epizód közbeni Goku hajkorona minőségét. Nézzél szét külhoni oldalakon ha érdekel bővebben...
-Az endingben inkább a szem ami talán árulkodó lehet, mint esetleges forma változás.
-Viszont a 123. rész előzetesében is vannak olyan evidensnek ható dolgok, melyek arra engednek következtetni, hogy ott bizony Vegita küllemében történtek változások. Valószínűleg ez betudható annak a szintlépésnek, amiről Goku prédikál egy sort .
Egyébként én is úgy gondolkodom, hogy ennek ellenére még nem lőtték el Vegita "végső" formáját. Én tőle még minimum két esetben remélek előrelépést az elkövetkezendőkben, (ahogy már fejtegettem máskor is) aztán lehet hogy pofára esek .
Ugrás a fórumra: |