Ha emlékeztek, akkor Gokunak SSJ3 -ban is volt pupillája. Én simán el tudom képzelni, hogy Vegita lép egy szintet, mondjuk SSB2 -re és ebben egy picit megváltozik a "kinézete" (Vagy lehet, hogy már SSJ3 -ban tudta Goku az UI -t a pupillája miatt? )
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
xindrix írta:
Nagy fordulat lenne, ha a végén Vegita győzné le Jirent, de nekem bejönne.
És erre van bármi csekély esély is? Ez még mindig egy anime, shounen fight, van egy main karakterünk, Goku személyében, annak az esélye, hogy Vegeta elverjen egy Jiren szintű ellenfelet, amit az esetek 90%-ban a main karakter visz, szinte nulla, azaz 10%.
Vegeta eleve azért van "lebutítva" folyton Gokuhoz képest, értsd, kullog utána (ez többx maga Vegeta is kijelentette) mivel Goku a történetünk Fő-főszereplője...Vegetát azért túlzás lenne mellékszereplőnek titulálni.
Én csak azt mondom, ne legyünk naívak, hogy itt majd Gokun kívül bárki más lezárja az arcot...Hozzáteszem, énis inkább Vegeta párti vagyok, sőt, imádom a karakterét, minden megvan benne igazából, hogy átvegye Gokutól a stafétát, csak hát valakik ezt nemigen hagyják.
És hát végülis jah, ott lyukadtam ki, ahol te, tényleg nagy fordulat lenne
Shadowdroid, ha Toppo valóban ott lesz a hakaishinek szintjén, akkor Vegita egyértelműen gamma burst flash-t fog tolni Toppo ellen a 126.részben. Erre utalhat akkor az életkockáztatós dolog, mert a mangában ebbe majdnem belehalt Zamasu ellen.
Kérdés, hogy túléli-e Vegita és akkor ketten mennek Jirenre, vagy belehal, de legalább kiesik Toppo.
Más: Redditen csinálta egy rajongó, egy kis ügyeskedéssel. Mindössze a kéknek a színét változtatta meg és ez lett az eredmény. Tehát lehet rejtegetik a készítők ezt?
[img]https://pbs.twimg.com/media/DTGGS-JWsAEW_yJ.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Goku is milyen semmi idő alatt épült fel a harcai során. Elsőnek teljesen kifújt Jiren ellen majd szinte azonnal kezdte a harcot a lányokkal. Majd Kefla ellen is igencsak kifújt mégis kezdte a harcot az U2 ellen. Akkor Vegita aki csak egy nagy ütést kapott miért ne épülhetne fel gyorsan?
Amúgy inkább engem az érdekel, hogy Kerül Toppo ellen Vegita aki azért is Jiren ellen akar harcolni. És otthagyná Jirent Gokunak? Ezt hogy oldják meg?
Kzo írta:
Ahhoz képest, hogy most az utolsó részben Vegita úgy tűnik, hogy kifulladt, elfáradt, megverték, a köv részben egész jó állapotban lesz... Jó gyorsan regenerálódik. Most ez a rész úgy ért véget, hogy vegita félholtan fekszik a földön...
laszlo222 írta:
Shadowdroid, ha Toppo valóban ott lesz a hakaishinek szintjén, akkor Vegita egyértelműen gamma burst flash-t fog tolni Toppo ellen a 126.részben. Erre utalhat akkor az életkockáztatós dolog, mert a mangában ebbe majdnem belehalt Zamasu ellen.
Kérdés, hogy túléli-e Vegita és akkor ketten mennek Jirenre, vagy belehal, de legalább kiesik Toppo.
Más: Redditen csinálta egy rajongó, egy kis ügyeskedéssel. Mindössze a kéknek a színét változtatta meg és ez lett az eredmény. Tehát lehet rejtegetik a készítők ezt?
[img]https://pbs.twimg.com/media/DTGGS-JWsAEW_yJ.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ez tényleg csak egy gyors átszínezés lenne az endingben. Ráadásul ott van körülötte a fehér aura mint Goku UI esetében. És mivel az UI a harcművészet csúcsa, innentől már átmennek 2-3 év múlva az UI ssj formájába és megvan oldva, hova lehet fokozni a szintlépéseket.
superlacko írta:
Akkor azt mondjátok, hogy nem válnak külön az útjaik, marad az UI, csak különböző módon érik el. Amit az egyik tud, arra képes a másik is.
Részemről rendben van.
Viszont Vegita azt mondta: -'' sosem tudnám megtagadni önmagam.''
Ha megkapja az UI-t, akkor valami miatt karakter fejlődés is várható nála.
Goku átszakította a határait és elért egy olyan érzelmi állapotot ami az UI-hoz kell. Ezt az érzelmet pedig megjegyezte és ezért is hozta elő Kefla ellen. Idővel úgy mint az SSJ-t, tudatosan is elő fogja hozni. (mint ahogy az előző formákhoz is kell bizonyos érzelem, mint a düh, nyugodtság).
Vegita meg pusztán nem tudja átszakítani a határait és elérni az UI-hoz szükséges érzelmi állapotot, mert képtelen leadni a fene nagy büszkeségét.
De ez csak az én elméletem, hogy bizonyos lelki állapotok szükségesek (nyilván az edzettség mellett) az újabb szintek eléréséhez. Ha jobban tetszik egy jógás hasonlat, akkor Vegitát a büszkesége gátolja abban, hogy átszakítsa azt a csakrát, amivel elérné az UI-t.
Például Trunks is azért érte el a rage formát, mert Zamasu vádja, hogy miatta pusztul el a föld, olyan érzelmeket váltott ki belőle, amivel átszakította a határait. Szóval szerintem ez az egész az érzelmek kiváltásáról szól, plusz nyilván az edzettség.
Ha ez a személyiségektől függene, akkor ahány sayain, annyi forma lenne és alapjában lehetne megkérdőjelezni az alap 3 db ssj formát, hogy azokhoz miért érzelmek kellenek, itt meg már miért személyiségtől függ a forma.
Pedig az eddig kapott infok alapján afelé tendál a dolog, hogy most Vegit és Goku nem egy kaptafára fog előrelépni, aminek én külön örülnék.
Ebbe pedig a karakterek közötti különbség simán beleilleszthető lenne.
laszlo222
Itt most az UI kapcsán találgatunk, amiről még semmi nagyon konkrét dolgot nem tudni.
Lehet hogy Vegitanak köze nem lesz ehhez a technikához/modhoz soha, de az is lehet hogy hamarabb mint gondolnánk.
Nem konkrétan arról beszélek, hogy a Saiyan formákat vegyük külön karakter alapon, hanem hogy Goku UI és Vegita előrehaladása találkozni fog-e vagy nem.
De ha mondjuk nem, és máshogy jutna Vegita, Goku UI harci kapacitáshoz, akkor az mivel is lehetne összefüggésbe hozható.
Ebbe pedig az animeben eddig elhangzott dolgok beleegyeztethetőek és szerepe van a karaktertípusnak is.
Én is beleveszem az UI-t a fejtegetésembe.
Gokunál a genki esetében a halálközeli élmény váltotta ki az UI-t, míg Kefla ellen szintén a halálközeli élmény. Feküdt tehetetlenül és ha kiesik akkor pusztul az univerzuma. Nincs sok választás mint átszakítani a határait.
Vegitának is talán pont egy halálközeli élmény kellene, (akár a 126.részben). Ott pedig választhat, hogy meghal vagy leadja a büszkeségét ezzel új erőt nyerve.
Hiába mondja, hogy inkább meghal mintsem fuzionál Gokuval, de a halált választani a büszkeséggel szemben borzalmasan gyáva és szánalmas dolog lenne. Vegita pedig pont nem ilyen, ezért fuzionált már 2 alkalommal is Gokuval.
Ugrás a fórumra: |