shadowdroid én csak arra gondolok, hogy a mostani rész előtt is, Gokut meg Jirent hozták ki a két főszereplőnek. A spoilerek címeiből Vegitának lesz egy támadása megint, de kétlem, hogy azzal győznék le Jirent. A végén ha csak nem történik valami nagy fordulat megkapjuk a Goku vs Jirent.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Vegita és Goku fejlődése innentől kezdve szerintem kettéválik. És tetszik az a teória, hogy Vegita az UI-nak a SSJ formáját éri el!
Másik, hogy hova van feljebb? Az UI egy az istenek által is nehezen elérhető szint volt, és mindenki a csodájára járt. Ennél nehezen hiszem, hogy van feljebb, bár kitudja. Azt sem tudjuk, hogy Jiren a legerősebb, hisz ez csak a "gyenge" univerzumok csatája.
Btw. 8 perc van hátra. Ez olyan kevésnek tűnik, simán lejárhat az idő, mielőtt a végére érnek. De az sem lenne jó, mert megőrülnénk, hogy nincs győztes.
A 8 perc még rengeteg idő a Dragon Ball Superben Alapjáraton lehet még belőle 8 rész. Azokban meg elég sok minden történhet és történni fog a spoilerek szerint.
Azt majd megoldják mindig, hogy legyen egy erősebb ellenfél. Én a spoilerek alapján a következő részben valami király monológot várok Vegitától.
Vegita és Goku fejlődése innentől kezdve szerintem kettéválik. És tetszik az a teória, hogy Vegita az UI-nak a SSJ formáját éri el!
Másik, hogy hova van feljebb? Az UI egy az istenek által is nehezen elérhető szint volt, és mindenki a csodájára járt. Ennél nehezen hiszem, hogy van feljebb, bár kitudja. Azt sem tudjuk, hogy Jiren a legerősebb, hisz ez csak a "gyenge" univerzumok csatája.
Btw. 8 perc van hátra. Ez olyan kevésnek tűnik, simán lejárhat az idő, mielőtt a végére érnek. De az sem lenne jó, mert megőrülnénk, hogy nincs győztes.
ez egy nettó marhaság . Az ultra insict és a ssj blue 2 külön dolog. Gondolom senki nem emlékszik arra hogy ssj redben és példul ssj3 ban is v ssj4 ben is látszott a pupilla.
Inkább vegita tökéletesíti a blue formát nem ultra insictje lesz
Whis utalt rá a részben, hogy Vegita Jiren-el való harc során akarja elérni az UI-t. Ott az ending kép, szóval én még egyelőre nem zárom ki, hogy köze lesz az UI-hoz.
Szerkesztette: Jaeger - 2018.01.07. 22:41
Ha ez az UI a legerősebb forma amit még az istenek sem tudnak elérni, akkor sztem ez most csak véletlen volt Gokutól, fogalma sincs még arról, hogyan hozza elő vagy akármi.
Vegita a változással eléri a kaioken x20 GokuB-t és ketten győzik le. Legalább is így lenne fer.
Azért mindent ne tegyünk már bele egy 40 perces fejlődésbe, jó hogy nem pofozzák fel zen chant is!
Az is kiderült nagyrészt h mi lenne Jiren kívánsága.
Amin még mindenki be is sz..na ha megjelenne Trunks, akármi folytán
Jiren ellen oké, hogy nem tudatosan hozta elő, de amikor Keflával harcolt, akkor tudta, hogy határain túl kell mennie és ezért nem adta fel és dőlt le. Szerintem valamennyire tudatosan jön elő, csak még jelenleg nem tudja akkor, amikor szeretné. Szerintem
Vegitának ezzel az új formával lesz olyan erős, mint Goku az X20 kaiokenben szerintem. Sokszor felvetődött, hogy Vegita esélytelen Goku ellen a kaioken miatt és eléggé el volt már hanyagolva.
Szóval én még látok esélyt arra, hogy az Ultrába lép Vegita a tornán, mert Goku jelenleg 2 lépéssel jár Vegita előtt. Ott neki az x20 kaioken és az Ultra. Vegita most megkapja az SSJB2-t, amivel csökkenti a hátrányát. Hátha kap Ultrát is és egalizálódnak ismét. Sőt, lehet lesz annyi előnye Vegitának, hogy ő tovább tud majd az új formában maradni, Goku X20 kaiokenjével ellentétben.
Hiszen nem szabad elfelejteni, hogy amire az egyik képes, arra képes a másik is. Inkább az lett biztos a heti részben, hogy nincsen külön támadói-védekezői forma, hanem elsőnek mindenki a védekezői formát sajátítja el.
Végül: az, hogy Vegita a büszkesége miatt nem tudja elérni az Ultrát, még simán leküzdhető egy kis karrakterfejlődéssel. Hiszen alapjában is erről szól a karraktere.
Amúgy azt nem értem, hogy miből gondolható, hogy Vegita nem kapja/kapta meg az UI támadó formáját? Hisz, neki sikerült megütni Jirent, többször is, míg Gokunka ez először nem igazán ment, csak jól védekezett. Míg Vegita nem igazán tudott védekezni Jiren ellen... Vagy rosszul látom?
Amúgy azt nem értem, hogy miből gondolható, hogy Vegita nem kapja/kapta meg az UI támadó formáját? Hisz, neki sikerült megütni Jirent, többször is, míg Gokunka ez először nem igazán ment, csak jól védekezett. Míg Vegita nem igazán tudott védekezni Jiren ellen... Vagy rosszul látom?
Amikor kikerülte Jiren ökleit, akkor alapjában védekezett. Ugyanúgy mint amikor Goku kikerülte Kefla támadásait amikor futott felé. Én legalábbis jelenleg azt gondolom, hogy védekezés nélkül lehetetlen támadni, mert akkor frontálisan kéne beleállni mindenbe.
Hiszen ha Goku támadói formával ment volna Kefla ellen, akkor nem tud felszörfözni a tetején, hanem frontálisan bele kellett volna állnia. De ennek meg nincs értelme, mert fejjel ment volna a falnak.
Nekem inkább az jött le, hogy Vegeta megfigyelte Jiren támadását (ugye Goku is abból kapott ízelítőt) és inkább csak kikerülte, de ez szerintem még nem UI. Whis is azt mondta, hogy Vegeta még csak próbálja használni az UI -t.
Nekem inkább az jött le, hogy Vegeta megfigyelte Jiren támadását (ugye Goku is abból kapott ízelítőt) és inkább csak kikerülte, de ez szerintem még nem UI. Whis is azt mondta, hogy Vegeta még csak próbálja használni az UI -t.
Én is ugyanígy vagyok vele, mivel semmi változás nem történt Vegitával, szimplán megfigyelte a támadást.
Whis ugyan mondta, hogy Vegita úgy szeretné elérni a UI-t, hogy Jirennel harcol. De Vegita meg beszólt Jirennek, hogy Jiren visszafogja magát, Goku ellen gyorsabb és erősebb volt. Szóval szerintem elkönyvelhetjük annak, hogy Vegita egy nagyon jól képzett harcos, aki sokkal inkább használja az eszét, nem olyan agyatlan, mint Goku.
Egyetértek az előttem szólókkal.
Lányegében azt csinálta Vegita is amit eddig Goku csinált. Megfigyelés után kihasználta a tapasztalatot.
Azért Goku se olyan agyatlan, mert eddig pont ő csinálta azt amit most Vegita. Csak eddig az erősebbel pl. Hit Vegita harcolt előbb és ott Goku figyelt. Most fordult a kocka és Vegita figyelt és használta ki Goku helyzetét.
Őszintén ennek már pont ideje volt mert az se volt jó eddig hogy Vegita csak felvezetőnek és tapasztalatszerzésnek volt jó Goku számára.
Én is ugyanígy vagyok vele, mivel semmi változás nem történt Vegitával, szimplán megfigyelte a támadást.
Whis ugyan mondta, hogy Vegita úgy szeretné elérni a UI-t, hogy Jirennel harcol. De Vegita meg beszólt Jirennek, hogy Jiren visszafogja magát, Goku ellen gyorsabb és erősebb volt. Szóval szerintem elkönyvelhetjük annak, hogy Vegita egy nagyon jól képzett harcos, aki sokkal inkább használja az eszét, nem olyan agyatlan, mint Goku.
Többek között amit ti is írtok, plusz még Vegita hozzá tette hogy : "Átlátok .... a támadásodon".
Egyértelmű hogy Vegita használta az eszét és megfigyelte Jirent, semmi köze az UI hoz, ezidáig.
De ha ez nem lenne elég, ott van az is amit ő maga mondott: Nem tudná megtagadni önmagát,Gokunak ott az UI , de ő a saját útján győzi le Jirent.
( Ami szerintem marad a SSJ vonalon és itt fog mozgolódni, esetleg beelőzni Goku elé ezen út mentén)
123 spoiler:
Egyébként Vegita sztm csak a SSB -t sajátítja el teljesen, így lesz belőle az a szintlépés amit Goku harangozott be és ez megfigyelhető az aura változásában is(persze az elnevezését még senki nem ismeri ) . Ezzel partiban lesz SSB 20xKaikoennel, remélem.
De még ott lesz neki Goku UI -ja is, erre kap majd valami formát, talán-talán ( vagy nem de az biztos ).
Ami esetleg az endingben szerepel Goku mellett...
Ui.:
-Goku meg nem agyatlan, lehet hogy a karaktere együgyű és naív, néhanapján, sőt gyerekes is ésatöbbi.
De a harcban/harcművészetekben egy fenomén!
-Ja és remélem, hogy Vegitanak köze nem lesz az UI hoz, mondjuk a jelleme és elképzelései miatt, amit ő is vázolt! Ez lenne igazán Vegitas és végre elszakadnánk a folyamatos egymás seggében loholástól. Mondjuk én már annak is örülök, hogy animeben, egyelőre nincs Vegita God mode.
Trunks-
Előző oldalon én is erre tértem ki Frieza és a Spoilerek kapcsán, a 1617 hsz -ben.
Mondjuk sztm most pofára fog esni Dermesztő, aztán majd így kell Gohan segítsége ami szintén be lett harangozva spoilerben.
Szerkesztette: shadowdroid - 2018.01.08. 18:07