Tegnap is láttam már az oozaru által most linkelt képeket, de senki sem tudta megmondani honnan vannak. Viszont többen megerősítették, hogy ezek is legit képek. Hosszú volt már ez a 2 hét szünet, örülök hogy holnaptól újra heti rendszerességgel lesz super.
Nagyon érdekes, hogy miért került ki több mint 20 kép a mostani részhez, a szokásos kb 4-el szemben. Az a sanda gyanúm, hogy valami nagyon nagy durranás lesz később, mert egyértelműen a hájpot akarják fokozni ezzel a sok képpel.
Sziasztok! Csak lelkes olvaso vagyok, nem forumozok napi szinten, meg gyakran a forumot sincs idom atbongeszni, igy lenne egy keresem: Nem lehetne a spoilereket kiemelni valahogy, hogy ne kelljen 10 percen at bongeszni mire megtalalom a mostani 3-4 resz spoilereit? Legalabb csak azokat amiken a reszek cimei meg egy rovid osszegzo van, mas nem erint. Csak mert ez a 90 vhanyadik oldalon van, ed ide mar nem csak spoilerek mennek de az aktualis reszek kibeszelese is, ami megneheziti a keresest. Koszi hogy vagytok egyebkent, es koszi a sok infot esfeliratot! cheers!
Ha csak a Spoilerek érdekelnek,akkor,írd be a keresőbe,hogy "Dragon Ball Super Spoilers" 5 millió videót és oldalt ki fog adni,a legújabban kijött spoilerekről
Ha érdekel,belinkelek egy csatornát,ahol átláthatóan kitudod szűrni az aktuális Spoilereket https://www.youtu...COQ/videos
Vegita ssjg formában! Na ez is új. Akkor csak képes lesz rá ahogy a mangában. Csak még az a kérdés hogy jön, mert ez elvileg csak a ssjb alatt van és Jirenhez minél nagyobb erő kell. NA meg a többi képen előzetesben mindenhol csak ssjb volt eddig.
Ha tényleg fan akkor vegyétek semmisnek.
Akashi Az enyém értelmesebb. És én nem is úgy értelmeztem ahogy én írtam. Na meg most komolyan mi az a hájpor?
És ne csak kiemeltet az egészet olvassátok el. elejétől.
Akashi , KingBradley :
Felesleges írni goku5-nek. Mindig ugyanazt írja továbbra mint az elöző hozzászoló , utána meg magyarázkodik. Ismét hsz generálás hájpevonat megy nála.
Szerkesztette: oozaru - 2018.01.06. 22:16
Sziasztok! Csak lelkes olvaso vagyok, nem forumozok napi szinten, meg gyakran a forumot sincs idom atbongeszni, igy lenne egy keresem: Nem lehetne a spoilereket kiemelni valahogy, hogy ne kelljen 10 percen at bongeszni mire megtalalom a mostani 3-4 resz spoilereit? Legalabb csak azokat amiken a reszek cimei meg egy rovid osszegzo van, mas nem erint. Csak mert ez a 90 vhanyadik oldalon van, ed ide mar nem csak spoilerek mennek de az aktualis reszek kibeszelese is, ami megneheziti a keresest. Koszi hogy vagytok egyebkent, es koszi a sok infot esfeliratot! cheers!
Miderátor: Ne aggód, újévi fogadalmam, hogy a dolgokat az idei évtől kezdve szigorúan külön választom.
Többeknek meg: Gondolom így már értitek a változások okát.
Vegita ssjg formában! Na ez is új. Akkor csak képes lesz rá ahogy a mangában. Csak még az a kérdés hogy jön, mert ez elvileg csak a ssjb alatt van és Jirenhez minél nagyobb erő kell. NA meg a többi képen előzetesben mindenhol csak ssjb volt eddig.
Ha tényleg fan akkor vegyétek semmisnek.
Akashi Az enyém értelmesebb. És én nem is úgy értelmeztem ahogy én írtam. Na meg most komolyan mi az a hájpor?
És ne csak kiemeltet az egészet olvassátok el. elejétől.
Moderátor:
1. Mit ígértél nekünk? Azt, hogy próbálsz odafigyelni a hozzászólásaid tartalmára igaz?
Legközelebb használd a Visszaolvasás no Jutsu-t! Mászóval olvasd el olvasd el a témába írt hozzászólásokat, mielőtt válaszolnál!
2. A hájpor pontosan nem tudom mi, de ő hájpot írt
Hájp = Hype, hunglish nyelven. (Hunglish = angól kifejezések fonetikus magyar kiejtés alapján történő leírása.)
Hasonló még az ingurishu (vagy japanese inglish) ahol az angol kifejezésekre a japán fonetikát alkalmazzák.
A hájp, vagy hype röviden, nem más mint a figyelem felkeltés, az érdeklődés felcsigázása. Reklámnak, marketingnek is felfogható.