A Borutóban szerintem is inkább Sarada-Boruto páros lesz, erre több utaló jel is van. Sarada arcán szerintem nagyon is vannak érzelmek, csak meg kell nézni jobban a rajzokat róla (bár főleg az animében látszanak rajta az érzelmek, de a mangában is), ugyanez a felnőtt Sasukéra is igaz. Csak nem úgy és nem olyanok, mint pl.: Narutón és Borutón, de vannak. Mindig is voltak nekik érzelmeik.
Goku: Az, hogy Naruto nem vette észre Hinatát (bár észre vette, csak zavarban volt, ezért úgy tűnt, hogy nem foglalkozik vele, a közvetlen viselkedésével sok mindent leplez, ahogy Borut is most, elsősorban a félelmeit, bizonytalanságát) az teljesen normális volt. Melyik 16 éves fiú viselkedik normálisan egy lánnyal? Még a húsz éves se sűrűn. Naruto reakciói hitelesek voltak, nagyon is. És az is rá vallott, hogy később mégis ő vallott először Hinatának az érzéseiről, és nem fordítva. szerintem Borutóval is így lesz, ha Saradával odajutnak. Mitsuki amúgy már most látja, hogy kettőjükkel mi a helyzet, úgyhogy ebben igazad van szerintem. Meg, ha már itt tartunk Sumire is, ezért ugratja Saradát, hogy kiugrassza az érzéseit a bokorból, ez kb. olyan, mint amikor anno Ino is folyton rivalizált Sakurával, és tudjuk, hogy a végén Sasuke kié lett. Sumire-nek kb. szerintem esélye sincs.