Semmi gond, Azazel, ne foglalkozz vele. Én se teszem.
Amúgy Capac eleinte viccesnek tűnt, meg az is volt, én még mondtam is neki pár szépet, de aztán meg elkanászosodott kicsit. Azért cuki még mindig, csak jaaa... Azért megfogalmazhatná néha kedvesebben is a véleményét, gondolom képes lenne rá.
És de, azért újnak számít még, csak mert volt már egyetlen vagy kettő vagy nem tudom, hány találkozón. Néhány hónapja tag, még bébi tisztára. És nyilván nem neki volt igaza, mert akivel beszélt, nos, azt egyrészt nagyon lekezelő stílusban nyomta, másrészt ne szóljon már bele, ki milyen smileyt akar. Már ha ez az az eset volt, amikor az a másik tag bemásolta a beszélgetős témába az ő magánchetpárbajukat. Amúgy meg annak a srácnak tökre igaza volt szerintem, mivel ez egy Narutos oldal, akkor miért ne illenének olyan smileyk (is) ide. Vicces is lenne, fel is dobná az oldalak hangulatát, talán nem is haragudnának annyian, ha valaki nyomna egy :boocsii: smileyt Kurama bébifejével, nem tom.
Meg igen, Miniben azt nagyon tudom becsülni, hogy hiába jönnek-mennek itt a tagok, néha elmaradozik feljönni ő is, de annyira képben van mindig, hogyha valaki valami hülyeséget csinál, azt azért eléggé fejbe kólintja olyankor, hogy nanemáá.
Bár én itt, meg amúgy sem, már nem nagyon szoktam ilyen jellegű vitákba bonyolódni, mert minek. Teljesen felesleges.