Shiro is mondta korábban, de még nincs kimaxolva az Ultra forma. Ez még nagyjából olyan mint az ssj god forma. Ennek még valamikor valószínűleg egy későbbi arcban fogjuk látni az ssj formáját. Tehát mint az ssj blue.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Shiro is mondta korábban, de még nincs kimaxolva az Ultra forma. Ez még nagyjából olyan mint az ssj god forma. Ennek még valamikor valószínűleg egy későbbi arcban fogjuk látni az ssj formáját. Tehát mint az ssj blue.
heckles04 írta:
Ui: jelenleg arról van szó, hogy Goku elérte az Ultra Instinctet, de csak védekezni képes. Ha teljesen el sajátítja a támadásai is ösztönösek lesznek, és pontosabbak.
Egyébként meg nem kell legyőzniük senkit, elég ha nem esnek ki
Jaeger írta:
Soha nem mondták el, hogy 700 részes lesz a Super, csak annyit mondott az egyik színész, hogy örülne ennek. Másrészt már most a hakaishinen szintjére ért Goku. Ergó, egy újabb arcban már olyan gonoszt kell behozni, aki erősebb Beerusnál. Ideig-óráig el lehet még húzni a Supert, de azért látszik is az, hogy a sorozatban mi az a végcél, ahova el fognak jutni Gokuék erőszintben.
Semmi se lehetetlen, de ugye itt már sajnos a szinkronszínészek kora is bármikor közbejöhet. De még egy story arc biztosan lefog menni aztán az utolsó lesz vagy nem a jövő zenéje. 200 részben én bízok.
Kurosawa írta:
Kizárt a 700 rész. Nincs itt további generáció,mert semmi nem érdekes ha nincs Goku,sajnos-nem sajnos.
700 részt én se valószínűsítek. Folytatásba van még biztos reláció, na de meddig? Már lassan mindenkinél erősebbek lesznek. Már pusztítás isten szinten vannak. Már elvileg csak az angyalok vannak. Úgymond túl gyorsan érték el. Ha lassabban akkor több rész esemény fért volna még bele.
A szinkronszínészek kora miatt meg nem hagynak abba egy jól menő animét. Keresnek ujjat.
Új generációban is van lehetőség, na de nekik is mennyi? Mert már Gohan is milyen szinten áll, ráadásul jöjjenek gyengébb ellenfelek a fiatalok számára, mert hát ők is hova fejlődjenek már. Hasonló érzés lenne mint a Narutó folytatása a Borutó. Jónak jó de akkor se olyan mint az eredeti. Na meg a folytatásban is mindig Goku jelenléte vinné a nézettséget. Ő kell a DB-ba.
Én szeretem felhozni a mangát és most is csak azt tudom. Ott amikor a hakaishinek harcoltak, a végén Belmond kivételével mindenkit gyógyítottak az angyalok. Tehát ő és Beerus lehetnek a legerősebbek. Bár szerintem Beerus a legerősebb, mert ő egyedüliként használta az ultra ösztönt.
Off: Mivel felhalmozok pár részt a Superből, elkezdtem nézni megint a sima DB-t. Ott mondta Rosi Gokunak a legelején, hogy a testének úgy kell mozgni, hogy a másodperc tört része alatt reagáljon. Elég vicces tudván, hogy már UI van itt és a tört rész már 0 másodperc.
goku5 írta:
Folytatásba van még biztos reláció, na de meddig?
Na ezt én akartam írni! Végre más ruhája is rongyolódik nem csak Gokué! Végre máson is látszik hogy harcol. Eddig valahogy nem látszott meg rajtuk. Jön Jiren és végre elkezd zúzni.
És Gohan is nagyon jó! Amúgy Gohan képe (ilyen szögből) tisztára olyan mint ha fénykard lenne a kezében. Ha nem tudnánk hogy Ki ős és hogy a kame hame-ra készül.
Amúgy én már azért olyan sok ellenfelet se valószínűsítenék a jövőre nézve. Még jöhet 1-2 pusztítás isten (de Gokuék már az ő szintjüket verik most, még egy kis edzés meg egy jó ellenfél aki mellet tud fejlődni és már őket is túlteszi) majd később 1-2 angyal meg a főpap és kész.
Testőrök nem hinném hogy elérik akár az angyalok szintjét is. Zeno meg egyelőre nagyon nem tűnik ellenfélnek. Na meg Zeno nem is harcos. Nem abból áll az ő ereje. Inkább tűnik mentálisnak. Szóval ez meg nem olyan ellenfél akivel szoktak harcolni.
Ugrás a fórumra: |