Feketeszakál ( két gyümölcsel) vs fehérbajusz
Feketeszakál ( két gyümölcsel) vs fehérbajusz vs sengoku
One piece. Ki nyerne harcban ?
Feketeszakállt jelen pillanatban szerintem csak Dragon győzheti le ( mivel szerintem ő még egy yonkounal is erősebb ). Marshall most már biztos profin használja mindkét Hakit, megtanulta használni Fehérbajusz-gyümölcsét amennyire csak lehet, és nincs kizárva az ébredés sem... Az öreg Shirohigenek esélye se túl sok van...
Viszont ha a fiatal Fehérbajuszról beszélünk, akkor Teachnek kb. esélye sincs, mivel Shirohigenak meg volt a hatalma ahhoz, hogy elpusztítsa az egész világot.
Feketeszakáll vs. Sengoku: Ha a fiatal sengokurol beszélünk, akkor Partyba lenne Teachel egy ideig ( de előbb-utóbb veszítene ), de most... Marsahall 100-0-ra verné az öreget.
Fujitora vs. Jack, Zoro
Fujitora vs. Cracker, Doflamingo, Law, Franky
Eddig max nyugalmi helyzetben láttunk tőle egy akkora Kenbunshokut hogy meglássa hogy Luffy erősödött. Ez nem valami nagy Haki szerintem. Minden ellenfele simán meglepte és Busot se használt. Ebből összegezve minden mondható csak az nem hogy Teach egy tapasztalt és erős hakihasználó. Inkább csak benne van a potenciál hogy legyen. De amit edddig láttunk tőle az semmi. Még Aisának is erősebb Kenbunshokuja volt ( azt hiszem így hívták skypeieán a kislányt)
AFR írta:
Mi ez a Fehérbajusz el tudja pusztítani a világot?
Mi a tököm ez a 100-0, de komolyan? Már harmadjára kérdezek rá. Tiszta nonszensz.
Természetesen Feketeszakállnak kéne nyernie mindkét csatában, de olyan nincs, hogy 100-0. Vagyis van, persze, Bellamyt 100-0-ra verné, meg a randomjóskákat.
Az, hogy megvan az ereje ahhoz, hogy elpusztítsa a világot, inkább képletes volt. Illetve persze, ha éveket tölt vele, elvileg minden szigetet a föld alá temethetett volna, de ezt ne úgy képzeljük el, mint mondjuk Gokut, aki pár támadásból elpusztít egy bolygót.
És egyetértek AFR-rel, ha nem volt már az időugrás előtt is nagyon profi hakis, akkor teljesen nonszensz az, amit Shanks mondott róla. Mitől lett volna olyan erős, gyümi és haki nélkül?
Az már más kérdés, hogy nem láttuk tőle, de Marineford előtt (sőt, még ott is), nagyon kidolgozatlan volt a haki.
Fujitora vs Jack, Zoro
Ha Jack Kaidou legerősebb embere, akkor már önmagában is bőven méltó ellenfél lenne, Zoro meg már lassan egy sima parancsnoki szinthet közelít (legalábbis kellene neki), úgyhogy nem hiszem, hogy itt nyerhetne Fujitora.
Fujitora vs Cracker, Doflamingo, Law, Franky
Itt meg szerintem biztosan nem. Azért egy parancsnok, meg két shichibukai, és még Franky is... na.
Jon írta:
Mi a tököm ez a 100-0, de komolyan? Már harmadjára kérdezek rá. Tiszta nonszensz.
Nem, nem veri 100-0-ra az ellenfelet. Legalábbis én nem így értem ezt a dolgot. 100%, hogy nyer, az oké, de általában itt nem így szoktuk (ill. én nem szoktam ezt általában, de mások) használni, hanem arányosságképpen. Tehát mondjuk Luffy 60-40-re verné Zorot, vagy pl. Feketeszakáll 70-30-ra Sengokut, nem pedig 100-0. A 100-0 az a one hit.
Fujitora biztosan megszenvedne Doffyval, Luffy is Sanjival, és így tovább, nem lenne nagyon sima egyik meccs sem, még ha biztos is, hogy Fujitora és Luffy nyerne.
Giovanna, ne viccelj már. Még a Luffy vs Usopp sem volt 100-0, annak ellenére, hogy nyilvánvaló volt, hogy Luffy nyer, de akkor is, Usopp azért megtudta leckéztetni Luffyt.
Persze szerintem ezt te úgy érted, hogy a harc végén pusztán az eredményt nézve valóban 100-0 annak, aki győz, csak hát a két szám közötti kötőjel arányosítást jelent, ami nyilván tök más, mint amire te gondolsz.
Jon írta:
Nem, nem veri 100-0-ra az ellenfelet. Legalábbis én nem így értem ezt a dolgot. 100%, hogy nyer, az oké, de általában itt nem így szoktuk (ill. én nem szoktam ezt általában, de mások) használni, hanem arányosságképpen. Tehát mondjuk Luffy 60-40-re verné Zorot, vagy pl. Feketeszakáll 70-30-ra Sengokut, nem pedig 100-0. A 100-0 az a one hit.
Fujitora biztosan megszenvedne Doffyval, Luffy is Sanjival, és így tovább, nem lenne nagyon sima egyik meccs sem, még ha biztos is, hogy Fujitora és Luffy nyerne.
Ha Teach akkora profi lenne a hakiban akkor az időugrás előtti Luffy megkarcolni nem tudta volna. Ace egyetlen támadását sem bírta kikerülni, és nem használt Buso hakit hogy kárt ejtsen Aceben hanem a gyümijét. Mivan ha Shanks Teach aurájára gondolt amit látott a hakijával? Mint egy szunnyadó szörnyeteg. Számomra nonszensz hogy Teach az időugrás előtt jelentős hakihasználó lett volna.
Ugrás a fórumra: |