Vegita már egyszer igaz SSJ formában, de szerintem fullosan előtte a final flasht amikor az U7 vs U6 volt. Azt mindenki elfelejtette? Kb olyanra lehet számítani megint.
Én ha tippelhetek akkor Vegita fog kiesni valami megható módon és azt adja meg a lökést Gokunak a full poweres UI-hoz.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Az előzetesben Vegita haja mintha más lenne mint eddig nem? Vagy csak én képzelem bele? Mintha egy Blue 2-t tolna talán, ez talán megmagyarázná, hogy hogyan képes felvenni a harcot Jirennel. Lehet ő nem is kapja most meg az UI-t, vagy talán sosem fogja megkapni, hanem ő valami mást ? !
Na igen sokat számít ki készíti az animációt. Sok különbség lehet köztük.
De én alapjában nem hiszen hogy lesz ssjb2. Szerintem Vegita is követi Gokut és ő is az Ultra ösztönt fogja majd használni.
De mint szokás eddig még valahogy Vegitától nem láttuk egyszer se hogy lép szintet. Max amikor elérte visszaemlékezésben a ssj szintet. A többi szintlépést nem mutatták. Szóval jó kérdés itt vajon látunk-e majd valami jót vagy csak egy tökéletes ssjb-t?
Vegita azért elmondta, hogy amire Kakarotto képes, arra ő is. Szóval ha neki lesz perfect blue forma, azt Goku is elérheti és fordítva is. Azt hiszem a legkevésbé, hogy külön utakra térnének. Őket így szeretjük, hogy mindig versenyeznek egymással.
Bár érdekes, hogy Zamasu ellen Goku full power kamehameha-ja erősebb volt mint Vegita - Trunksé együttesen. Tehát azért hiába mondja Toriyama, hogy kékben erősebb Vegita, csak nem így van.
Vegita már egyszer igaz SSJ formában, de szerintem fullosan előtte a final flasht amikor az U7 vs U6 volt. Azt mindenki elfelejtette? Kb olyanra lehet számítani megint.
Én ha tippelhetek akkor Vegita fog kiesni valami megható módon és azt adja meg a lökést Gokunak a full poweres UI-hoz.
Isteni KI vel rendesen megtámogatva is más lehet , és sztm lesz is a Final Flash, aztán persze majd okosabbak leszünk januárban. vagy nem
Mindenesetre én kicsit többre számítok előzetes alapján.Nem mellesleg azért Jiren elég komoly pofát vágott Vegita Final F. támadásához, lehet arra is következtetni hogy olyat sejt, amit eddig a torna során nem nagyon. De elég csak a többi képen megnézni az arcjátékát , szóval bele lehet ebbe látni több dolgot is.
Ez az egészben a Szuper!
Viszont egy ideig Vegita kiesése bennem is megvolt, mint vezető gondolat, de most valamiért inkább Androidra, majd utána Gohanra tippelek.
Messze még a megvilágosodás
Jiren gyengepontja ?
Gohan is érettebb lett, mint a jó bor !
[img]https://pbs.twimg.com/media/DRySiTHVQAcCu1N.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
[img]https://pbs.twimg.com/media/DRySiviU8AAiTQ3.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Isteni KI vel is más lehet , és sztm lesz is a Final Flash, aztán persze majd okosabbak leszünk januárban. vagy nem
Mindenesetre én kicsit többre számítok előzetes alapján.Nem mellesleg azért Jiren elég komoly pofát vágott Vegita Final F. támadásához, lehet arra is következtetni hogy olyat sejt, amit eddig a torna során nem nagyon. De elég csak a többi képen megnézni az arcjátékát , szóval bele lehet ebbe látni több dolgot is.
Ez az egészben a Szuper!
Viszont egy ideig Vegita kiesése bennem is megvolt, mint vezető gondolat, de most valamiért inkább Androidra, majd utána Gohanra tippelek.
Messze még a megvilágosodás
Az lenne a legjobb, hogy Vegita megalázás helyett úgy esne, hogy véletlenül eltesz valakit láb alól az egyik heves támadása. Dyspo esélyes de Toppo jobb lenne mert ügye ő sokkal erősebb. Dermesztőnek nagyobb erre az esélye ha komolyabban felhergelik. Csak könyörgöm ne a megint Vegita kikap Goku megoldja sablon legyen.
Vegita SSJ2-ben is túltett Goku SSJ3-as szintjén Bills ellen anno amikor bepöccent. Szóval itt is megvan ez a lehetőség.
Amúgy Cell is elég komoly fejet vágott amikor Vegita megkínálta ezzel a támadással. Csak kitért és tudta, hogy úgy is felgyógyul.
Jó, hát a rosszmájúaknak is kell örömködni
De nem szabad az ilyeneken fenn akadni, max. nevetni rajta.
Ezekben a csatákban mást is rendre elpáholtak, sőt a sztereotípiákkal átszőtt Gokut ( meg az egész DB világot ) is sűrűn hazavágták. Sok sok karakterről lehetne ilyen montázst készíteni, erről is szól a DB! Mindenkit bucira vernek, ha a klasszikusoknál maradunk.
Egyébként meg simán benne van hogy Jiren leveri, nincs ebben semmi meglepő.
Én pont arra számítok, hogy ellene még Goku UI Master ( HA lesz ilyesmi ) sem lesz elég.
Frieza is tartogat még valamit, sztm!
Bár ő már meglépte az UI szintet.
Vegita az a fajta akit nem érdekelnek az esélyek! Bízik magában és a vérében, hogy harc közben is felül tudja múlni az ellenfelét akárcsak Goku. Igazi csillagharcos természetű mindkettő. Ezért is egészítik ki jól egymást.
Így hát számomra nem volt kérdéses hogy kiáll-e Jiren ellen. Hogy mennyi lesz vagy akkor mennyi esélyt adtam volna a győzelmére az más kérdés.
laszlo222 értem én hogy poén csak nem szeretem az ilyet. Pláne a következő rész előtt! Én még hinni akarok Vegitában hogy mutat valami jót és nem ütik ki. Még ha nem is tud győzni.
Vegita az a fajta akit nem érdekelnek az esélyek! Bízik magában és a vérében, hogy harc közben is felül tudja múlni az ellenfelét akárcsak Goku. Igazi csillagharcos természetű mindkettő. Ezért is egészítik ki jól egymást.
Így hát számomra nem volt kérdéses hogy kiáll-e Jiren ellen. Hogy mennyi lesz vagy akkor mennyi esélyt adtam volna a győzelmére az más kérdés.
laszlo222 értem én hogy poén csak nem szeretem az ilyet. Pláne a következő rész előtt! Én még hinni akarok Vegitában hogy mutat valami jót és nem ütik ki. Még ha nem is tud győzni.
Ahogy már írták, nem kell ezt komolyan venni.
Nem befolyásol ez semmit sem.
Én is remélem, hogy Vegita nem kerül lelátóra és hogy másként alakulnak a dolgok, mint amire talán sokan gondolnak.
Az, hogy mondjuk Jiren legyőzi,( ? ) még nem egyenlő azzal hogy kis is fog esni, fene tudja. Lehet találgatni, de a tények majd odébb lesznek, addig meg csak puffogtatjuk itt a frázisokat.
Én annak örülnék, ha pl. valahogy behúzná Goku SSYBkaioken formájának a harci értékét, mellé pedig jönne egy igen tökös Final Flash!
Nem vigyázva semmire sem, és maximális erőkifejtéssel a legdurvább KI jét bevetve, ami csak rejlik a szellemében. -már amire képes jelenleg-. Ilyenre még nem volt példa, se a Zedben sem az U6 ellen.
Ahogy már írták, nem kell ezt komolyan venni.
Nem befolyásol ez semmit sem.
Én is remélem, hogy Vegita nem kerül lelátóra és hogy másként alakulnak a dolgok, mint amire talán sokan gondolnak.
Az, hogy mondjuk Jiren legyőzi,( ? ) még nem egyenlő azzal hogy kis is fog esni, fene tudja. Lehet találgatni, de a tények majd odébb lesznek, addig meg csak puffogtatjuk itt a frázisokat.
Én annak örülnék, ha pl. valahogy behúzná Goku SSYBkaioken formájának a harci értékét, mellé pedig jönne egy igen tökös Final Flash!
Nem vigyázva semmire sem, és maximális erőkifejtéssel a legdurvább KI jét bevetve, ami csak rejlik a szellemében. -már amire képes jelenleg-. Ilyenre még nem volt példa, se a Zedben sem az U6 ellen.
Aztán meg lesz ami lesz!
Az a baj, hogy a Vegitások nagy hájpot csinálnak. Pedig szerintem a final flash után Jiren haragra gerjed és agyonveri az omae wa mo shindeiru-val, pedig csak remélhetjük, hogy Goku meg fogja menteni őt a rész végén a tökéletes formájával. (a 123.rész címe alapján)