Meh...van egy olyan érzésem,hogy ugyanaz lesz vele,mint ami Frieza-nál,Androidoknál,Cell-nél,Buu-nál és Hit-nél történt
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
lencse írta:
Meh...van egy olyan érzésem,hogy ugyanaz lesz vele,mint ami Frieza-nál,Androidoknál,Cell-nél,Buu-nál és Hit-nél történt
HA már az egyik fél ismeri az Ultra formát igen ha a másik is már úgy ahogy még ha rosszul is akkor biztos hogy Vegetto is tudná használni az ultra formát.
Na az meg amúgy is hülyén nézne ki hogy Goku(ék) ultra formában nem bír(nak) Jirennel majd Vegetto ssjb-ben leverné.
Üdv Urak!
Meglepő módon ezek szerint az U3 ki fog esni a héten Várom már, hogy mivel fognak előrukkolni Vegitának. Egy Perfected Blue forma illene is hozzá (lásd manga).
Abban szinte biztos vagyok, hogy Goku/Gohan/Vegita/Freeza most még nem esik ki. Dyspo -t elinézi Freeza, Gohan szerintem nekimegy Toppo -nak, Vegeta ugye Jirennek. Ha Gohan nem intézi el Toppo -t, akkor valszeg Freezara marad ez a szerep, így létrejöhet a Heroes -ban is látott végkifejlet. Hacsak fagyos barátunkat meg nem lepi Mr Justice valamivel. Annyira kiszámíthatatlan most még, hogyan alakulhat a vége, nagyon várom
Közben az is kiderült, hogy január 4-én csütörtökön lesz leghamarabb (vagy 1-2 nappal előtte) spoiler a 123.részről. Így viszont lehet érdemesebb megvárni azt a 3 napot és majd kiderül a vasárnapi rész végén, kire gondoltak a 123.rész címeként és nem is lesz lelőve a poén Vegitáról.
laszlo222 írta:
Közben az is kiderült, hogy január 4-én csütörtökön lesz leghamarabb (vagy 1-2 nappal előtte) spoiler a 123.részről. Így viszont lehet érdemesebb megvárni azt a 3 napot és majd kiderül a vasárnapi rész végén, kire gondoltak a 123.rész címeként és nem is lesz lelőve a poén Vegitáról.
http://naruto-kun...post_53484
Amit kiraktak, mint hivatalos designt annak a leírásában az eszüst-kékes lilás(bíbor) megfogalmazás szerepel , ehhez képest a nem hivatalos UI mester szinten kapott még hozzá ilyen vöröses lángnyelveket meg asszem karikákat vagy miket.
Amit meg most mutattam, abban nekem ránézésre meg az ezüst érvényesül ( persze a kép sem a legjobb, meg hát ki tudja mihez van köze meg mihez nincs )
Jaeger írta:
Tudom, hogy mindenki Vegitot akarná de őt tuti nem vettik be most
Félmeztelen Goku poszterekkel van tele minden promo. Tehát a perfect UI-ben fog Jiren ellen harcolni egyedül.
goku5 írta:
HA már az egyik fél ismeri az Ultra formát igen ha a másik is már úgy ahogy még ha rosszul is akkor biztos hogy Vegetto is tudná használni az ultra formát.
Na az meg amúgy is hülyén nézne ki hogy Goku(ék) ultra formában nem bír(nak) Jirennel majd Vegetto ssjb-ben leverné.
122.rész:
Ugrás a fórumra: |