Ezek szerint nagyobb esély van jelenleg egy Goku-Toppo visszavágóra, mert Gohan nem hiszem, hogy tudná ellene tartani a lépést.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
laszlo222 írta:
Akkor vasárnap Gohan, C17 és C18 is kiesik, mert Dysponak innen bye bye lesz. Toppo ellen meg semmi esélye Gohannak.
Pont irni akartam, hogy a 121. epizódban 1-nél több kiesőnk lesz valószinűleg.
Viszont a te elméleted szerint akkor Goku-Jiren, Frieza-Toppo végjáték lesz. ?
Moderátor:
Kedves Xindrix és Gyuri.
Nem az én tisztem eldönteni, hogy kinek van nagyobb rálátása a Dragon Ball Super elkészítésére,
hiszen nem igazán foglalkozom ilyesmivel, egyszerűen csak nézem és élvezem, vagy kiakadok,
de mindez csupán a kész műre vonatkozik.
Ha úgy vélitek hogy valaki nem éppen pontos információkat oszt meg, akkor arra felhívhatjátok a figyelmet, ha lehet anélkül hogy a másikat megsértenétek,
és természetesen az sem árt ha valamilyen érvelés is társul hozzá.
S természetesen bármiféle érvelést csak magyar nyelven vagyok hajlandó elfogadni.
A másik, hogy a hogy amit írtatok itt offnak számít.
Gyuri külön neked:
Az, ahogy kiakadtál kb az óvodás szint.
Mert nem tükrözi sem a korodat, sem az intelligenciádat ami szükséges volt,
hogy kint élj és abban a pozícióban dolgozz tíz éven át
és feltételezem annak a kulturális közegnek a hatását sem amiben részed volt.
Én most egy Android kiesést várok.
Aztán januárban folyt. köv U7 /5/ vs U11 /3/
122 spoiler alapján pedig több dolog is előfordulhat a beharangozott Vegita-Jiren, Frieza-Dyspo mellett, vele párhuzamosan. Remélem lesz csavar.
KenXyro:
" We'll get a scan for 122 today or tomorrow."
Balage3000 írta:
Ezek szerint nagyobb esély van jelenleg egy Goku-Toppo visszavágóra, mert Gohan nem hiszem, hogy tudná ellene tartani a lépést.
OFF
Elnézést mindenkitől, akinek azt kellett nézni, hogy a topic "csatatérré" alakul, gyerekes voltam én is, nem kellett volna, szégyellem is magam. Ezentúl, ha valaki olyat ír ami nekem nem tetszik, akkor veszek egy nagy levegőt és félrenézek, mint ahogy ezelőtt is tettem. Offolni sem fogoktöbbet.
OFF vége
Na érdekes spoilerek . A Vegitás részt a címből sejtettük. Mégis most érzem először azt, hogy Vegita még sem fog kiesni a részben.
Ez a Frieza vs Dyspo is érdekes, én nem gondoltam rá, de már kb minden végkimenetel számításba vettünk itt, szóval tuti valaki/valakik írták már.
Nekem tetszik. Külföldi fórumon jegyezte meg valaki, hogy lehet Frieza pont azért nézi ki magának Dyspot, mert Beerusre hasonlít és rajta éli ki magát
Toppo vs Gokut én nagyon nem szeretnék. Én Gohant is simán eltudnám képzelni ellene. Gokunak sem volt esélye Jiren ellen, mielőtt át nem lépte a határait, lehet Gohannal is ez fog történni. Ha nem is Gohan, én Vegita vs Topponak vagy Frieza vs Topponak is ugyanúgy örülnék.
Nagyjából én is egyetértek xindrix-el, de azért én remélem Gohan nem esik ki olyan könnyen.
Topporól nem volt szó, szóval még lehet Gohan vs Toppo is. Nem tudom valahogy az gáz lenne ha Gohan kiesne a heti részben az androidokkal együtt.
Toppo jó ellenfél kihívás lenne Gohan számára hogy előrébb lépjen. Mint Goku volt a lányoknak főleg Caulifának. Fejlődésre szintlépésre.
Annak meg már tényleg örülök hogy Dermesztő is végre egy jót fog harcolni. itt volt az ideje hogy jobban kivegye ő is a részét a harcból. Igaz ez már elvileg megkezdődik a következő részben.
De "hosszú fülű" barátunk érdekes (hogy nem Toppo) mégis jó választás neki.
Ugrás a fórumra: |