A Daishinkan gonosz végjátékra még várni kell pár évet. Pusztán azért, mert a mangában egy ujjal leverte az összes hakaishint, ergó még Ultra Vegettot is másodpercek alatt legyőzné.
Másrészt Zeno eltörölt mindenkit, mert a torna alapja nem a szórakozás, hanem, hogy Zeno szerint túl sok univerzum van. Ezt a fő kérdést pedig a visszakívánás egyáltalán nem fogja megoldani.
Számomra is sántít egy egy gondolat a fentiek közül. Leginkább az első, ami már fejtegetve lett.
Balage3000 által berakott teóriák stabilabbak a sok univerzum "problémára" nézve .
GovetaXV:
-Update*
Dragon Ball Super Blu-Ray Box 11 Episode Content is now re-numbered to "Episode 121-131"
Én már ezelőtt is írtam lehetőségnek hogy tényleg nem törölték el az univerzumokat csak láthatatlanná elérhetetlenné tette Zeno őket. A hatalmával biztos erre is képe. Esetleg az angyalok is benne vannak és úgy tesznek mint ha tényleg eltörölte volna őket.
DE valahogy számomra a visszakívánás valószínűbb. Ha tényleg visszatér az összes.
Amikor és legelőször én írtam,hogy az eltörlés nem olyan biztos sőt lehetséges,hogy kamu én megkaptam érte a sok "szeretetet" pmben. Bizonyíték: http://naruto-kun...post_43901 Napra pontosan 2017.08.13. 20:15.
De a lényeg,az ha valaki újszerűen felvet vagy kijelent valamit,legyen már annyi gerinc a többségben,hogy ok ezt ő mondta és így gondolja.
Ez lenne a korrekt eljárás.
Aztán ami undorító,hogy később xy előveszi és úgy adja elő hogy az egészet ő szopta ki a kissujából.
Nekem eszembe sem jutna másokat kiforgatni a szellemi tulajdonából. -.-
Csak azért,hogy növekedjen a hsz szám vagy ,hogy gyorsan írjak valamit......
Mondjuk ki,ha nem érdemi a megszólalás,csak legyen valami az több mint faszság.
Ez volt az egyik indok amiért jegeltem egy jóidéig a tevékenységemet itt.
Gyerekek nem kellene elszarni ezzel a legnagyobb és megmaradt aktív közösséget 10 év elteltével.
Goku5
Te mindenre gondolsz, mire mindenki más előtted...
Gyuri
Ez most komoly? Van aki annyira magára vette, h priv ben zaklat miatta?
Eltörlés kapcsán:
Azért íváncsi vagyok, teljesen egyenértéküként kezelik az esetleges "feltámasztás" eljövetelekor, a ténylegesen különböző halandói szinten lévő univerzumokat.
Gondolok arra, míg a 9 bőven megérett a sorsára, úgy a 10 est nagyon is sajnáltam.
Attól még hogy más írta még előttem is lehet nekem is ugyanaz az elképzelésem nem? Vagy mindenkinek legyen különböző? Vagy írtam én hogy csak én gondolom így és más nem? Nem érthetek követhetem én is más véleményét? Mikor írtam én hogy én találtam ki? Én tudtommal csak leírtam a saját véleményemet, és most is csak az volt hogy említette azt amit korábban is. Ha tévednék várom nyugodtan a cáfolatot!
És hát mivel úgy is fel lett hozva az eltörlés vagy nem létező eltörlés hát leírtam ismét ide az én véleményem róla ahogy más is teheti vagy teszi.
De srácok Én értékelem, hogy mindenki beállt Vegitát védeni, de nem az volt a téma, hogy milyen karakterfejlődésen ment keresztül mióta a sorozatban van.
Hanem az milyen harcokat nyert meg arra írtam, hogy nem igazán villant meg soha. Mindig vagy így vagy úgy, de kikapott. Mostani Super Frieza sagában talán egyenlőek voltak Gokuval sőt ő talán még erősebb is, de azóta megint nagy szakadék köztük.
Arra hoztam fel a témát, hogy szerintem sajnos most is a vereség vár rá a 122-ik részben ahol villant valamit vagy majd besül. Pedig simán kiüthette volna Toppot vagy akármit de majd nézhetjük ahogyan Jiren kiüti.
A Resurrection of F sagában egyértelműen erősebb volt Vegita, mint Goku. És akárki akármit mond, Vegita győzte le, csak a Goku fanservice miatt húzták azt, hogy végül Goku pusztította el. Meg jó lehetőség volt megmutatni Whis idő visszaforgató technikáját. Szóval bárhogy nézzük, a Super villantott egy olyat, amit előtte nem nagyon, hogy Vegita volt az erősebb. Innentől kezdve szerintem még bármi történhet a tornán, villanthat nagyot Vegita, el is érheti az UI-t, vagy akár egy másik új szintet vagy formát. És remélem így is fog történni.
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."
Off: Ah jajj kaptam én mindent jó a k*rva anyádtól kezdve a dögölj meg te köcsög stb stb.
Nem vagyok már tizenéves,akinek összemegy ettől a bal heréje,totálisan figyelmen kívül hagytam. On: Lejárt a vízumom japánban így hazajöttem.
Ütköztem pár kollégával akik meséltek pár érdekes dolgot,így nektek is leírom mert ezután biztos másként fogtok tekinteni a sorozatra.
Szóval szó sincs ilyesmiről ,hogy fél évig készülnének az epizódok ez mese habbal.
A munka amiről mesélt az egyik szegény pára, az embertelen és híg fos.
A fejlesztők nincsenek jól megfizetve,ami egy ekkora franchise esetében szerintem az emberi aljasság legalja. https://kotaku.co...1700892325
2015 óta ez változatlan.
Érdemi és új amik jó ötletek azért nincsenek,mert megvan vétózva mindegyik egyszerűen le van szavazva Toriyama és Toyotaro által.
Csak egy példa:
Potara fúziós téma felrobbantotta a netet ,megoldották a problémát a maguk gyökér módján mert tényleg bődületes hülyeséget lőttek el,és azt szándékukban sem lett volna tisztázni.
Így azt következő részt újból készítették el értitek az iróniát, hogy egyébként nem is foglalkoztak volna semmivel sem,ha nem vette volna észre kb a fél világ a saját hülyeségüket. -.-
Aznap illetve pár nappal előtte döntik el hogyan haladjon a történet.Ez kb Mashima szintje.
A scripteket heti lebontásba hányják össze.
lásd 116.rész Anato megjegyzése magyar NK fordításban" Ismét sikerült megközelítenie az Istenek hatalmát"
Ilyen baromságot beköhögni,már vicc kategória.
Az UI-t az Istenek körében kevesen érik el,Jiren és Goku már nem Kaioshin és Hakaishin kategória a jenlegi állás szerint.
A manga más mert ami logikátlanság történt/történik az animében,az ott javításra kerül.Talán azzal kellett volna kezdeni.
Ha már eltörlés?
Mi van ha Zeno valóban eltörölt mindent? Mármint szó szerint mindent a másvilágot ,a mennyországot és ,a pokolt.
Ha valóban csak az üresség maradt,és a semmi.
Ha ez lenne kissé problémás lehetne a visszakívánás folyamata.
Erről mit gondoltok?
Igen, ez egyolyan dolog ami sejthető, tudható, de jobb nem belegondolni... :/ Persze, ha szeretné élvezni az ember amit néz.
Kb.: ... hogyan is készül a virsli? Mindegy, mert finom, nem (nem akarom) kell tudni.
Eltörlés kapcsán:
Igen, számomra ez a legnagyobb rejtély. Mivel ezáltal, se menny, se pokol, semmi reinakrnáció, hanem a nagy semmi.
Bár lehet Zeno azért is olyan amilyen, mármint elképesztő, mert minden egyes univerzumot ismer az első molekulájától amajd végtelen hatványadik utolsóig? Így képes lehet a visszaállításra?
Ill. a túlvilág is lehet szerencsés e kapcsán, mivel az nem is oly spirituális, inkább anyagi a DB világában.
Én ezt a visszakívánás dolgot, amit már jó ideje írogatnak itt néhányan, nem teljesen értem. Meg amúgy azt sem, amit a sorozatban Vegita igért Cabba-nak, hogy visszakívánja.
Gondoljátok, hogy Zeno azért törli el az univerzumokat, hogy majd valaki visszakívánja őket? Meg egyáltalán engedné, hogy bárki visszahozza őket?
Mert ennyi erővel akármelyik Pusztítás istene összeszedhette volna a gömböket, aztán kívánhatta volna, hogy Zamara kedves, ha Zeno véletlenül eltörölne valamikor, hozzál már vissza légyszi! Nemde?
sladecske, nekem az a sejtésem, hogy a sárkány hatalmának a földiéhez hasonlóan van egy felső korlátja. Vagyis nyilvánvalóan nem fog olyat teljesíteni, ami Zeno akaratával ellentétes vagy ártana neki. Ezért is fog Frieza borzalmasan pofára esni a kívánságával.
Most nem azért, de neked vannak saját gondolataid is? Csak azt látom, hogy mások gondolatit írod le sajátodként előadva. Ne gyere azzal, hogy te is így gondoltad, mert érdekességképpen mindig közvetlen előtted írja le valaki.
Értem én, h szeretnéd tartani az első helyet a kommentek terén, de kérlek (immár századszor) előbb gondold végig mit is akarsz leírni, mert a kevesebb ugyanakkor átgondolt kommenteket jobban becsüljük, mint a töménytelen értelmetlen, illetve mások gondolatait sajátjaként előadott kommenteket.
Köszi!
/OFF
Véleményem szerint egyes univerzumokat visszafognak hozni, gondolok itt főként a 6-osra, kizárt h egy ilyen jól kidolgozott karaktert, mint Hit-tet csak úgy veszni hagyják. De pl Sindráékat nem hiszem h visszahozzák, elvégre szabályt szegtek és mellesleg nem valami békés karakterek.
Ha nem lehet visszaállítani vagy visszakívánni túl sok szereplő menne veszendőbe. És nem csak az U6 hanem az U11 is. Bár így van ezzel a többi univerzum is. Mindegyiknek megvolt a maga szerepe jelentősége. Nem hinném hogy csak úgy hagynák veszi őket. Na meg van még bennük biztos lehetőség is amit később behozhatna.
Szóval szerintem látjuk mi még őket viszont. Egy nyertesbe sűríteni az összeset vagy akár kettőt is meg szerintem sok lenne. plusz pusztítás istenek kaioshinek meg szintén többszöröződnének?