Én még várnék egy részt Gohantól, ha már ugye Vegita is kap majd egyet.
Eddig igazán még nem is harcolt sokat Gohan, meg sem izzadt. Szerintem Goku nem véletlenül nevezte ki kapitánynak, szóval még valami önfeláldozós jelenetet várnék tőle.
Nem csak simán kivágja a ringből Aniraza, az semmi jellemfejlődést nem eredményezne nála. Anirazat azt csapatmunkával fogják legyőzni, szóval azt várom, hogy Gohant valami U11-es győze le vagy vigyen magával valakit.
Gohan még nem lépte túl a határait és én azt várnám tőle is. Obuni, U6 namekok, a robotok nem nevezném őket nagyon erős ellenfélnek. Egy SSJ2-ő elég lett volna ellenük. De Toppo vagy Dyspo már más kategória lenne vagy most Aniraza.
Valami olyasmit, hogy Piccolo kiabálná, hogy most adj bele mindent Gohan és akkor szabadjára engedné az összes KI-ét és valami perfect ultimate formát mutatva villantana valamit egy U11 ellen. Amire szerintem van esély mivel Aniraza valószínűleg az androidokat fogja magával vinni, Jiren kiüti Vegitát és akkor marad Goku, Frieza és Gohan.
Goku vs Gohan részben is láthattuk, hogy Gohanban is benne van ugyanaz a győzni akarás mint Gokuban. Szóval ha csak baromi szoros küzdelemben esik ki Gohan ahol foggal körömmel harcol tudom csak nála elfogadni.
Szerkesztette: Jaeger - 2017.12.19. 11:40
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"