Nem volt rossz ez a 120. rész, ebben is volt egy kis nosztalgia számomra.
Megdőlt pár elmélet , de a továbbiakat is lehet majd szépen gyártani.
Tetszett ahogy a két Android felőrölte a legerősebb defenzív harcosukat, pusztán a kifogyhatatlan energiával amiről szó is volt. Nagy volt az arc odaát aztán jött a pofára esés.
A 3 SY küzdelme is rendesen meg lett oldva, felépítették taktikusan és fokozatosan. Jó volt látni Gokut és Vegitat vállvetve küzdeni ( mikor szóba került a "Metal" kifejezés ahogy egymás mellett álltak rendesen movie érzetem volt, a "The Return of Cooler" jutott eszembe )
Aztán jött a robotfúzió , ami felkorbácsolta a kedélyeket és Jirenék meg a sunyi Dermesztő is felkapták a fejüket, na mondom ez már valami
Elérkezett Gohan ideje, átvette a stafétát és az öregek mehettek pihenni, kellett a power gyűjtés a végkifejletre.
Goku és Vegita visszatérése aztán új szintre emelte az egészet, Vegita monológja a hármas harcfelvételről cool volt , aztán mikor nekiindult a 3 SY az úgy elég bizsergetőre sikeredett
U3 pedig megint pofára esett, mivel kiderült a Saiyanek fondorlata és jött az est fénypontja, Gohan attack ! ( ettől függetlenül Gohannal kapcsolatban továbbra is tartom , hogy a Frieza-Vegita-Goku sort nem előzi be )
Összességében klassz volt Gohan szerepköre! Még a nagy Beerus sama is elismerte, mikor a kölyök helyett nevén szólította, márpedig nála ez nem kis szó! ( itt eszembe jutott az "öreg" Zseniális teknős )
De a csattanót mégis csak U3 szolgáltatta!
Kiderült a Benga Anariza kiléte és hogy Dermesztő nem fog vele közösülni, mivel ellene is küzd az előzetesben az a drabális akármi. Pepperoni megy a levesbe
Következő részben egy cseszett jó "U7 all in vs U3 culáger Anariza " küzdelmet várok -Android kieséssel- , mégpedig nekem úgy tűnt az előzetes alapján , hogy C17 fog aláhullni a semmibe.
Ui.: Nekem jobban bejön az U3 mint a szerelmetes U2 vagy a bogaras U4, persze ez már csak szubjekítv.
Szerkesztette: shadowdroid - 2017.12.17. 09:22