Na valószínűleg ők lesznek a végső 5 az U7-ből. Mondjuk lehet C18 csak pont nem fért bele, de ha Frieza benne lesz, akkor rossz rész már nem lehet.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
xindrix írta:
Na valószínűleg ők lesznek a végső 5 az U7-ből. Mondjuk lehet C18 csak pont nem fért bele, de ha Frieza benne lesz, akkor rossz rész már nem lehet.
Vagy azt mondja, hogy "jól van, csináljátok akkor ti" és elvonul megint lazulnixindrix írta:
ha Frieza benne lesz, akkor rossz rész már nem lehet.
Volt múltkor egy post arról, hogy egy heroesos kártyát még nem fedtek fel, mert nem szerepelt az animeben. Jött egy jobb scan és hát meglett az eredmény, kiolvasták a nevét.
Aki a robotra tippelt az nyert.
Ken Xyrot idézem:
"Character's name seen to begin with "A" so I guess this is "Aniraza" which will appear in DBS episode 121. "
"In fact if I zoom in I can clearly see "Ni" and "Ra" as well.
Aniraza 100% confirmed to be this card."
Ebből a "végső" ötösből sztm a 121 vagy inkább a 122. résztől még Vegita és C17 kiesik és ott is leszünk az utso hármasnál.
Egyébként ez a Jirenes power up is érdekes lehet ( ahogy a többi is) a 123. részre, na de ki állítja meg.
Senki, erővel.
Számomra felérne egy csodával ha Dermesztő Gokuval vagy Vegitával összefogva vállvetve harcolna.
Utoljára a Z elején Raditz elleni harcnál volt ilyen remek párosítás. Vegita és Dermesztő szerintem kizárt. Dermesztő biztos bele menne, hogy Vegita kikészüljön idegileg.
Szerintem Dermesztő karakterfejlődése figyelemre méltó mert most már nem kapkod.
Szadista énje kényszerítette csak bele a harcokba.
Frieza a 123. rész után vélhetőleg hatalmas szerepet fog kapni. Nem tudom milyen szinten van Sidra, de a pusztítás istenek között csak nem lehet nagy különbség. Az ő golden formájának az igazi ereje - ahogy ő nevezte - képes volt egy hakaishin energiáját megszelídíteni, ezt pedig nem szabad elfelejtenünk.
Tehát nem lennék meglepve, ha Frieza full powerje vetekedhetne Jirennel vagy UI Gokuval, mert a pokolba mentálisan rengeteget fejlődött a csávó. A golden formát pedig 4 hónap alatt érte el fizikális edzéssel, ki tudja mit hozott még ki magából pár hónap mentális edzéssel a táncoló macik között. Nagyon nagy fekete ló most Frieza.
Hát én nem hinném, hogy Dermesztő ereje meghaladná Vegitáét. Még a tökéletesített Gold alakjában sem. Ne becsüljük le Vegitát, pláne ne képzeljünk már be túl sokat Dermesztőnek se. Olyan ssjb szinten lehet. Max annyi előnye van hogy ő még lényegében nem harcolt egy jót és spórolt az erejével eddig.
Amúgy meg Dermesztő még most is igen szadista hajlamú. Csak éppen a szabályok miatt nem élheti ki. Csak annyira amennyire a szabályok engedik.
Ezzel nem értek egyet laszlo222, Dermi többször is utalt rá, hogy ő nem tud labdába rúgni Jiren-nel, ő nem az a fajta fickó, mint Goku h esélytelenként is szembeszáll az ellenféllel. Ő szeret csendben, nyugisan taktikázni és mozgatni a bábokat. Ezt az állítást igazolja az is, h Hit kiütése után Jiren meditált, érezve azt h Gokun és Hit-en kívül nincs más méltó ellenfél számára.
Olyasmit tudok elképzelni, h a Gokuval való harc után a leharcolt és messze nem 100%-os Jirent üti ki.
Ez igaz jasek89, de ha nem lesz Vegito, akkor a Heroes trailer Goku-Frieza-Jiren hármas alapján lehet pont UI Goku - Golden Frieza összedolgozás kell a győzelemhez, mert egyénenként kevesek Jirenhez. Majd itt kezd el még trükközni a fáradt Jiren-Goku ellen Frieza, hogy övé legyen a kívánság és ne Gokué.
Ez egy elég lehetséges forgatókönyv, ha nem lesz Vegito.
Én Dermesztőt a torna cselekményének, pontosabban a végjáték fordulatosabbá tétele miatt várom az utso háromba.
Nem pedig az erejének kibontakoztatása révén.
Őt én kb. Gohan és Vegita/Goku közé sorolnám be, harci érték alapján. Az eddig látottak alapján, aztán lehet ebben is csavar mint sok mindenben, még.
laszlo222 szerintem neked kéne újra nézni a 95-ik részt. Nem egészen úgy történt ahogy lefested a helyzetet.
Goku majdnem alap formában képes volt megszeledíteni Sindra energiáját, ha ssj blue-ban lett volna valószínűleg neki is ment volna. A rész végén Goku és Frieza párbajozik teljes erővel gondolom én, és mindketten kiütik egymást.
Megjegyzi Whis, hogy Gokuval egyszinten mozog Frieza. Nah most ha még az ssj blue Gokuval egyszinten is volt Frieza a 20 szoros Kaioken Goku akkor is elverte volna és nem lenne esélye ha létezne full power Golden form de nem biztos, hogy egyáltalán van olyan.
De ez a szint Jiren-től még akkor is nagyon messze van. Lehet fog Gokuval harcolni Jiren ellen Frieza ha bejön a heroes spoiler, de az biztos, hogy nem erősebb nála.
Sőt ha belegondoltok arra van a legnagyobb esély, hogy Frieza csinál valamit és kizárják stb. Ha ő eltűnne azt simán meglehetne oldani.
Na látom nem én vagyok csak azon a véleményen hogy messze nincs egy szinten Gokuval Dermesztő. Jó látni.
És mint írtam tényleg annak a legnagyobb a valószínűsége hogy Ki akarja használni Gokut hogy legyengítse neki. Vagy eleve vele fog majd harcolni Jiren ellen.
De még mindig annak adom a legnagyobb esélyt hogy a torna már nem tart olyan sokáig és a torna után a kívánság körül fog majd valami galibát okozni amire megint rámegy 1-2 rész. Ott kell majd őt kivonni a forgalomból. Ki tudjam ég kinek, nem feltétlenül Gokunak.
Ugrás a fórumra: |