Kijött a V Jump legújabb száma,és nem volt benne semmi spoiler a Superről.Úgy látszik a Jump festre marad minden,
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Nekem nagyon gyanús, hogy Goku a 123.részre tökéletesítheti a formáját. Miközben még kb 8 rész lenne hátra. Szerintem jönni fog Vegito. Ennél a poszternél is látni, hogy Goku alatt ott van Goku - Vegita egy kártyával. Az új karrakter, lehet UI Vegito. Mindenesetre iszonyúan gyanús, hogy ilyen hamar tökéletesíti a formát, mert normál esetben az utolsó 2-3 részben kellene ezt megtennie.
Nem fog jönni Vegito az 100000%. A fúziós témát mégegyszer nem fogják ellőni.
Azért mert nem akarják megkockáztatni, hogy egyszere két ember kiessen amiről beszélgetek. Ezt akkor sem próbálják meg ha már csak ketten maradnak.
Goku a tökéletesített formában eljátszik majd Jiren-el utána meg csinál majd valamit Frieza vagy Gohan ha addig nem esik ki és úgy lesz vége.
Én is szívesen látnám Vegetott, de szerintem az idő szűke miatt nem jön. Logikusan utánaszámolva kb 12 perc azaz kb 6 rész van még hátra. Az azt jelenti hogy a torna véget ér a 125-126.részre. És tökéletes forma elvileg a 123. részben lesz. És hát vagy 2 rész megint lesz a jó kis Goku Jiren csata. Lehet számolgatni.
És a többi szereplőt még nem is említettük. Ja meg hogy nem esik-e ki véletlenül Vegita ez előtt vagy alatt!?
Maga az arc fog márciusig tartani nem a torna. Ez magába foglalja azt is hogy mi lesz a torna után. Szereplőkkel kívánsággal meg ha lesz egyéb zűrrel. Pl amit Dermesztő okoz. Na meg a kívánság következményei. Pl visszakívánják a többi univerzumot és hogy miért meggyőzve Zenot meg beszélve a többi harcosról egy újabb találkozás reményét. Esetleg még a hazautat. Ez még vígan kitarthat 5 rész erejéig. Szóval az a 131. meglehet így.
De magát a tornát nem hinném hogy sokkal tovább húznák a 126. résznél. Pláne ha már Goku jön a teljes formával a 123.részben.
Tiszteletetben tartom, hogy itt vannak nagy Vegito rajongók, de nem fogják minden arcban eljátszani...
Egyrészt nem engedi a büszkeségük, másrészt ha blue vegito nem tudta befejezni a harcot zamasu ellen, akkor ui vegito miért lenne rá képes jiren ellen?
Nem tudom mennyire tartozik a témához, hogy egy ember mennyit dühöng egy videóban, nem érdekel.
Két egymás kővető arcban nem fogják elsütni Vegitot. Zamasunál csak azért sütötték el mert ők is fúziónáltak.
A spoilerek alapján én biztos vagyok benne, hogy Omen Goku fog nyerni vagy döntetlen Jiren-el.
superlacko írta:
Amióta Vegita megjelent a sorozatban több száz rész lement már, és ebből hányban szerepel Vegetto? Alig párban. vagy a filmekben? Azért mert mi beszélünk róla, még nincs képernyőn. 7 azaz hét percet szerepelt a super 119 részében, véleményem szerint ez nem túl sok.
Ugrás a fórumra: |