Várok a mostani részben egy ilyesmi poént, remélem nem hagyják ki.
Beerus: Hé, Kitera.
U4:Kitera: Mi van?
Beerus: Ke, Ke, ke.
Dragon Ball Super Anime
Ajajj, ebből a mai részből látszik, sajnos az lett ebből a Tournamentből, amitől már az arc kezdete után néhány résszel is féltem. Ha végignézzük az eddigieket, itt senki nem harcolt senkivel, az eddig kiesett univerzumok mind a "mieink" miatt estek ki. Igazából Battle Royalnak sem nevezhető ez az egész, mert azon kívül, hogy egy térben vannak, a többi univerzum nem is igazán harcolt egymással, csak mindenki megvárja, míg kiesik valaki más, aztán nekirohannak a hetes univerzumnak, aztán detto. Ennyi erővel a maradék négy univerzum is részt vehetett volna, nem lett volna semmi külömbség. A mai rész 10-es skálán nálam 1.
Hát szerintem ez szerintem a 106.rész óta a leggyengébb. Sőt, még rosszabb is volt, talán az egész arc leggyengébb része, még kb a 87.rész vetekedhet vele. Viszont még ha nem is a leggyengébbhez hasonlítom, 109.rész óta igen jó részeket kaptunk, szóval ez hatalmas visszalépés számomra.
Kezdem a pozitívumokkal. Láthattuk Katopesla Ultiamte módját. Reméltem ,hogy látunk néhány módot tőle még a kiesése előtt, szóval ez nekem mindenképp pozitívum, én nagyon bírtam a karaktert
A másik pozitívum, hogy volt a részben csapatmunka, mondjuk inkább a végén.
A harmadik, hogy Damon ötletes volt meg jó volt, ahogy Goku és C17 elkapták, de ennyi.
A rajzolás és az animáció is elég gyenge volt. Piccolo kiesése szánalmasra sikerült. Az összes U4 harcosra szántak kb 4 percet azt kivágták őket egymás után. Hiába akartak feszültséget teremteni a rész közben, nem sikerült, ez még rendezés és írás szempontjából is egy borzalmas rész lett.
A következő rész jobbnak ígérkezik.
Én inkább csak röhögtem a részen (főleg amikor Goku kiröhögte a bogarat, akkor én is hangosan felröhögtem), mintsem izguljak. Piccolo megkapta a maga nagy szerepét a végére, ez is jó.
sladecske, ha ez reálisan arról szólna amiről, akkor Jiren az első 5 percben bedarálja a 70 harcost és lazán nyer az U11.
Egynek elment.
Szerintem a rajzolás és az animáció volt már rosszabb is a Super történelmében, ellenben máshogy is alakíthatták volna a történéseket, eléggé összecsapták.
Kevésnek éreztem Katopesla szerepét, bár lehetett tudni hogy Vegita nem viccel, akár még magyarázható is a dolog.
A 4-es Univerzum játékosait nagyobb falatnak képzeltem, viszont tetszett a csapatmunka és hogy egész racionálisan sikerült eltenni őket láb alól, több szereplő bevonásával.
Piccolo kiejtése már kevésbé volt szimpatikus, és akkor diplomatikus voltam . De legalább megkapta a maga kis szerepét a mi kis sátánfajzatunk
Ellenben most felkészül Gohan!
Az animáció meg a rajzolással szerintem nem voltak nagy gondok. Az epizód történezetvezetéssével voltak problémák.
Katopesle szerintem még túl erős is volt, Vegitának könnyebben kikelett volna ütnie.
4-es Univerzum kiütése végül is logikus volt csak túl gyors. Piccolo kiesése nagyon gáz lett.
De most ez jön, csökkenteni kell az U7 számát vagy túl könnyű lenne a győzelem.
Amiről többen is beszéltek az megint gáz, hogy csak az U7 üti kifelé az embereket.
Meg én a charge gyorsítását is furcsának tartottam Tehát Vegita meg Piccolo is túl gyorsan használta a technikáját amihez általában több idő kell.
Szerintem jó rész volt ez, bár tény hogy azért érdekes volt.
Túl lazán kiütötték azt a 3 harcost. Én ennél többre számítottam.Elég bénák voltak azok a harcosok. Megvolt a képességük és kész. Semmi nagy szám.
Piccoló kiesése meg szerintem elég bénára sikerült. Túl könnyen kiütötték. Miért nem használta megint a karjait vagy egy energia löketet hogy ne essen ki!?
Ez már inkább poénos rész volt mint jó. De legalább jó volt poénnak, na meg elég jó kis elemzések és taktikákat használtak. Össze is dolgoztak. Ebből a szempontból jó volt.
Amúgy megint csak az U7 ellen mentek a bogarak. Az U3-es kiesése is csak Vegitának köszönhető.
Túl egyértelműen csak rólunk szól. Senki nem támadja se az U3-t se az U11-et.
Na remélhetőleg a jövő heti jobb lesz.
Megszokhattátok volna már hogy szinte mindenkit az U7 üt ki ennyi rész alatt nemtudom ezen miért lepődtök meg minden rész után
Egyébként meg előre megmondták(elspoilerezték) hogy az összes univerzum az U7nek fog nekiesni szóval sztem nem annyira meglepő.
Nekem a rész az elment kategóriába tartozik, volt némi csapatmunka és az ellenfeleknek is sikerült elég egyedi képességeket adni, amit nemtudtak szimplán erővel lenyomni.
Persze logikátlanság bőven van benne mert ha ez a 3 egyszerre támadott volna nem szépen egymásután akkor sokkal veszélyesebbek lehettek volna.
Az igaz hogy egy univerzummal kevesebb, de már ezektől a rejtegetett harcosoktól többet várt volna el az ember.
Elvileg ők lettek volna az Univerzumuk utolsó ütőkártyái. Még direkt gonddal el is kerülték őket anélkül hogy mutatták volna utaltak volna rájuk. A két eddig nem mutatott harcos nagy csalódás volt. Nagyobb valamit vártam volna el tőlük mint ütőkártyáktól.
Mindig milyen bizakodó volt a kis "egerünk", és mily égés lett a vége.
Jaeger írta:
Katopesle szerintem még túl erős is volt, Vegitának könnyebben kikelett volna ütnie.
Nem gondolnám, hogy Vegita komolyan venne egy ilyen ellenfelet alapesetben.
De akkor nem kellett volna az a szöveg tőle, hogy most nagyon rossz kedvemben vagyok szóval készülj fel...
Erre utána csak "simogatja" Katopeslet, én valamit olyasmit vártam volna, hogy egyből kirepiti a fenébe.
Nem tudom ki hogy van vele, de én a rész végén teljesen elhittem pár másodpercre, hogy ezeknek tényleg ennyi volt. Ettől függetlenül inkább a rész végére indult be minden, az első hármnegyede eléggé csendes volt izgalmak terén. Ugyanakkor meg sem lep, hogy Frieza a pálya túlsó végéből figyel mindent, nem is ő lenne.
Ugrás a fórumra: |