lencse írta:
Hát én néha felmegyek facebook-ra dragon ball-os posztokhoz,hogy röhögjek egyet XD
Én oda sírni járok
Komolyan, néha annyira elborult dolgokat írnak, hogy hihetetlen, mintha egyes emberek teljesen mást néznének.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
lencse írta:
Hát én néha felmegyek facebook-ra dragon ball-os posztokhoz,hogy röhögjek egyet XD
Helló!
Van egy vad ötletem.
lencse írta:
Én oda sírni járok
Komolyan, néha annyira elborult dolgokat írnak, hogy hihetetlen, mintha egyes emberek teljesen mást néznének.
Igen, én imádom az itteni közösséget, elég jól ki van tárgyalva minden. A podcastes csapatéba bele-bele hallgattam, de olyan alapszintű dolgokat sem tudnak, hogy például melyik a robotos univerzum. Én pedig egy kis felkészültséget elvárnék egy műsorba, így abszolút komolytalannak érzem őket.
Jól van.
Szóval Gohan a best-legerősebb, aki alig 2 óra edzéssel megugrotta a ssyblue szintet. Őt Blue Goku se tudta legyőzni.
Aztán Gohan hipp hopp szintet lép ha begurul, szóval lehet majd ő rendezi le az egész mindenséget, mer hát ő ha begurul akkor aztán....
( ugye ez így volt mindig is )
Na meg Gohan ám nem maradt le senkitől sem, ő visszafogja magát. Ő nem akar átváltozni, ő alap formában akar a legerősebb lenni , mivel már feloldották a potenciálját amivel alap formán erősebb minden földlakótól, neki nem kell még SSY ba se lépnie.
De ha nem így lenne, majd a csillagharcosok meglépik a szintet, persze csak ha ők is begurulnak. Mer mindig is ez jellemezte a sorozatot hogy a felidegesített ssy az minden korábbinál erősebb lesz ( olyan ez mint a spencer és hill, különben dühbe jövünk )
Aztán az UI az támadásban még az alap SSY szinttől is gyengébb. Mer ugye lepattant az ellenfelekről Goku és még ki is feküdt a Kame után amivel végül leverte Keflat, ellenben a nagy Gohannak meg se kottyant egy Kamehameha.
Ja és már edzeni sem kell, sőt dühbegurulni sem, mer a Superben már le lett degradálva az egész arra, hogy a háta bizsereg és átváltozik.
Érdemes volt felkelni, ma is.
Na várjunk csak, nem a potenciállal van ám probléma. Az egy dolog hogy mire lenne képes, vagy mire képes . A szellemi állapot befolyása a harci értékre is tiszta sor. ( magyarán dühbejövök és meg.....)
De ennyi netto baromságot , egyetemes igazságként beállítani....mer ezeket ám nem fordítottam ki, ezek száraz tények.
A szintlépésről meg inkább Cell tudna beszélni, ott "átváltozott", ez rendben van.
Többinél csak megugrott a pillanatnyi power vagy harcérték.
Na igen,én már a Zed-ben is néztem,hogy Gohannak megduplázódott az ereje mert dühbe jött? WTF?
Egyesítve 2017.12.09 19:43:38:
Ilyenkor gondolkozok el azon,hogy Toriyama miért nem szállt már KI a franchise-ból (Toyotaróval együtt)
lencse írta:
Némi hírrel szolgálnék:A Toei animation felépítette a legújabb stúdióját,mely már Januártól működni fog.Ez valószínűleg nagy segítség lesz a Dragon Ball-ra nézve,ezzel ugyanis felgyorsulhat a gyártási folyamat
Ugrás a fórumra: |