Ha már te is ilyet írsz akkor muszáj lesz gyorsan megnézni a részt, bár akkor még az előzőt is pótolnom kell xD
UQ-Holder! anime, OVA
10. rész
Ha valakit nagyon zavar, hogy valami nem mangahű, az inkább meg se nézze. Konkrétan kihagytak 2 főbb történetszálat (Santa, Dana), 2-t pedig összevontak (Mahora Harcművészeti Torna, harc a KV ellen). Lényegében filler az egész. Negi belépője se lett olyan badass mint a mangában. A Touta vs Cutlass harc viszont tetszett. Meg a zene ami akkor megy, amikor Negi és Touta beszélgetnek. Ha már úgyis átírják az egészet, akkor remélem, hogy látunk majd egy Eternal Negi Fevert Rakantól a kövi részben.
Ha kihagyják a kedvenc részem, mérges leszek. Akkor is ha elrontják.
Ne már... komolyan felmerült akárkiben is, hogy ez nem csak a szokásos hypoljuk az adaptációt anime? Ha alternatív endinget kap, még annak is vacak. Kíváncsi leszek BD számokra + hogy mennyit tol a mangán, főleg így, hogy a 3/4-e kukázva lett.
Persze, jár a szám, holott csak az első részt láttam
Bastian fejtette ki még korábban, hogy egyszerűen nincs kapacitása (se pénze) a stúdiónak második évadra.
Szóval ehelyett ez a 12 rész arra szolgál, hogy reklámozza a mangát. Nem kell feltétlen elspoilerezni az endinget. Lehet alternatív befejezés vagy egy cliffhanger vég.
Amugy nagyjából hasonló utat járt be a Akame ga Kill vagy a Tokyo Ghoul. Bár utóbbinál poén, hogy kap harmadik évadot tekintve az előzményeket.
Szóval visszatérve OVA-at fog kapni még a sorozat, de anime évadra ne számítson senki.
hát mégis jó hogy inkább belekezdtem a manga olvasásába és most már a 123. jön.... De ahogy mondtátok minimum a fél mangát átugrottuk, kihagytak rengeteg szereplőt, Mana hangja nekem fura volt.... nem ennek a stúdiónak kellett volna adni a jogokat, pedig az első 2 rész alapján egész hosszú és soso de mangahű volt valamennyire.
De így elsietve tényleg ne legyen 2. évad.... Az OvAban meg mindenre visszaemlékezünk vagy csak az ökörködős részeket rakják bele? Ez tényleg viccnek is rossz pedig annyira látni akartam animésítve a dolgokat.... Csalódott vagyok :/
Szerintem nagyon jó anime (nem olvastam mangát) viszont marhára nem fogok örülni ha csak 12 részes lesz. Azért ebből sokkal többet lehet kihozni, és ha jól megnézzük az eddigi 10 részből csak úgy ömlenek a cselekmények összevissza ami nem teljesen jó. Én örülnék egy folytatásnak
Jaeger:
Megértek én mindent. De azzal reklámozzák a mangát, hogy 12 rész "animében" elspoilerezik az eddigi 13x fejezetnyi manga legfontosabb dolgait?
OVA lesz? Remélem, nem ezzel a grafikával. Az a szerencséjük, hogy Santa és Dana is megcsinálható OVA-ként, mert teljesen önálló történetszálak. Csak a sorrend nem mindegy. ^^
Sikerült bepótolnom a részeket. Hát ... xD
9. rész : Csak a vége maradt meg bennem, és nem azért, mert hű de olyan jó lett volna. xD Mi az hogy Yukihime mondja el Toutának, hogy "Klón vagy öcsém" ...
Meg vártam, hogy megcsókolja Toutát, mert ha jól emlékszem ennél a jelenetnél kellett volna neki.
10. rész : Erre Chakra-nak volt a legjobb reakciója, kb. hasonlón vagyunk. xD
Hujujujujuj... Ez mi ez? -.-"
Igen annál a jelenetnél kellett volna Toutát megcsókolnia. pont tegnap olvastam a részt, így az tuti (3 nap alatt lenyomtam a 140 fejezetet)
A loli maraton szerintem marha vicces lett volna. És igazából csak utána jelent volna meg Negi... és ott amilyen harcok voltak nem is beszélve a visszatekintésekről, Asunáról.....
Ez alapján mindenkinek mondom, hogy oké nem rossz az anime, de kezdje el olvasni a mangát, mert az még jobb! és nem csak ilyen hülye kifogásokat kapunk mint hogy megüresedett egy hely.....
Avaren írta:
...
Ugrálás ide vagy oda, kihagyták Afrot ! Pedig azt a csávót nagyon akartam látni. xD ...
Én imádom a mangát amik magyarul vannak azt kétszer az angol részeket egyszer elolvastam. A rajz gyönyörű a karakterek az arc-ok a képeségek érdekesek, királyak vagy vicesek. Aki írta, hogy olyan mint az Akame ga kill, szerintem az majdnem mangahű maradt kis túlzással, de ez ezerszer rosszabb. Ez már a Belzebub szintjén van elcseszve ami az egyik kedvenc mangám és az egyik leggyűlöltebb animém. Ezt az animét legalább olyan animációval kellett volna megcsinálni mint a One punch mant, de inkább mint a fate szériát mert a manga minősége alapján járt volna nekünk egy ilyen anime
Ugrás a fórumra: |