Sokan alábecsülték a U3 at.
Ami nem is oly meglepő Nigrisshi, Narirama, Katopesla 3ast (és produkcióikat) nézve.
Nem titkolom, jómagam is csalódtam bennük. De most nagyon várom Aniraza összeállását.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
laszlo222 írta:
Én inkább arra tenném a pénzemet, hogy elborul Vegita agya a büszkeségtől és szokás szerint a vesztébe rohan
Vegita szerintem más power upot fog kapni. Whis is megmondanta, hogy nem illik hozzá az UI-t. Csak a fanok találták ki ezt, hogy majd Vegita a támadó UI-t fogja használni, de én nem hiszem.
Talán valami perfected super saiyan blue vagy ilyesmit kap meg a mangából.
xindrix írta:
Jól mutat így együtt a Saiyan trió.
Annak meg külön örülök, hogy Gohant egyre többet előveszik így a torna vége fele.
laszlo222 írta:
Ha túléli egy csoda folytán a 122.részt, akkor Vegettot érzem a levegőben, de egy 20%-ot adnék jelenleg Vegita meccsben maradására.
Xindrix, Oppai Senpai például arra aposztrofál, hogy a 123-ban áttöri a határait és jön az Ultra Vegetától, később meg Vegetto. Reméljük lesz még fordulat, mert jelenleg szerintem is tükörsimán összevereti magát Vegita.
ui: Ugyanakkor januártól áttérek a spoilermentes táborba. Jó volna a torna végjátékát nem elspoilerezve átélni. Ha már nem bírom ki, hogy ne nézzek március végéig Supert, legalább spoiler-előzetes mentes legyek.
xindrix írta:
Szokásos kiszivárgott kép:
kép a 120.rész előzetésőbl
Jól mutat így együtt a Saiyan trió.
Annak meg külön örülök, hogy Gohant egyre többet előveszik így a torna vége fele.
Amúgy ebből a képből nekem az jön le hogy most Gohan egy kicsit nagyobb szerepet kap. Csak ő van elől és az arckifejezése is jó! Gokuék hátul meg csak támogatónak néznek ki.
Amúgy akármi is lesz a 122. részben Vegitával az biztos, hogy legalább jó minőségben láthatjuk őt! Ha távozik is a legjobb minőségben.
goku5 írta:
Amúgy ebből a képből nekem az jön le hogy most Gohan egy kicsit nagyobb szerepet kap. Csak ő van elől és az arckifejezése is jó! Gokuék hátul meg csak támogatónak néznek ki.
Amúgy akármi is lesz a 122. részben Vegitával az biztos, hogy legalább jó minőségben láthatjuk őt! Ha távozik is a legjobb minőségben.
Ugrás a fórumra: |