Vegeta kieséséről azért nem volt szó Tény, hogy az előzetesben úgy tűnik, de ezt nem fogják megjátszani, az fix
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
A jelenlegi állás: https://image.ibb...ourney.png
Köszi szépen a jelenlegi állást! Pont erre gondoltam hogy is áll a verseny.
Milyen jó is hogy a 4 kiesett univerzumot mindet az U7 intézte el. Ők véglegesítették mindet.
Na és hát a kiütött versenyzők számát nézve is már 40 felett jár a szám. (Minket is belevéve 80 volt a teljes versenyzői létszám)
És a megmaradt 19-ből is 7 a miénk!
Kicsit túl egyértelmű már ez az állás. Lányegében már tényleg miden rólunk szól. Már már túl erős a csapatunk. Igaz Jiren lenne itt a legerősebb és ő mégse igen mutatott Hitt kiütésén kívül semmit! (na meg a Gokuval való harcot leszámítva)
goku5 írta:
Köszi szépen a jelenlegi állást! Pont erre gondoltam hogy is áll a verseny.
Milyen jó is hogy a 4 kiesett univerzumot mindet az U7 intézte el. Ők véglegesítették mindet.
Na és hát a kiütött versenyzők számát nézve is már 40 felett jár a szám. (Minket is belevéve 80 volt a teljes versenyzői létszám)
És a megmaradt 19-ből is 7 a miénk!
Kicsit túl egyértelmű már ez az állás. Lányegében már tényleg miden rólunk szól. Már már túl erős a csapatunk. Igaz Jiren lenne itt a legerősebb és ő mégse igen mutatott Hitt kiütésén kívül semmit! (na meg a Gokuval való harcot leszámítva)
cobydick írta:
Egyébként most nézem, és lehet már más is írta, csak elkerülte a figyelmem, de feltűnt nektek, hogy a tornán nem résztvevő 4 univerzum valójában 2 testvér univerzum? U1-U12 és U5-U8... Vajon ennek lehet valami jelentősége, hogy pont testvér univerzumok? Netán egymást támogatják, erősítik, azért ők a 4 legjobb univerzum?
Ezek a spoilerek pont olyanok, hogy akár igazak is lehetnének, de azon sem lepődnék meg, ha fake.
122.részt nem kapunk idén, mert 31.-én 99,99%, hogy nem lesz rész, szóval maximum akkor lehet valós, ha a január első része is benne van.
Holnap jön a dupla spoiler a jumpból a 120. és 121.részhez, szóval azok alapján majd eldől, hogy menyire valósak ezek.
cobydick írta:
OFF
Kurosawa, bocsi, hogy kaptál dislike-ot, félre kattintottam. De ment a like is, amit akartam.
Vissza tudod vonni, ha akarod.
Tudom, hogy nem megerősített spoilerek, sőt, szerintem nem valósak, de csak jár az agyam rajta és lenne valamennyire értelme.
Következő rész U4 ellen, Piccolo kiesik, hiszen már harcolt a Namekokkal, az ő "sztorija" ebben az arcban véget ér, majd U4 eltörlődik.
Azutáni rész harc az U3 robotok ellen, Androidok kiesnek, U3 eltörlődik.
Ezt követő részben, akkor Vegita mutat valamit Jiren ellen, de kiesik.
Tehát marad 3 U7 harcos, Goku, Gohan és Frieza, a 3 U11 harcos ellen.
Nem azt mondom, hogy így lesz, de azért lenne értelme.
xindrix írta:
Tudom, hogy nem megerősített spoilerek, sőt, szerintem nem valósak, de csak jár az agyam rajta és lenne valamennyire értelme.
Következő rész U4 ellen, Piccolo kiesik, hiszen már harcolt a Namekokkal, az ő "sztorija" ebben az arcban véget ér, majd U4 eltörlődik.
Azutáni rész harc az U3 robotok ellen, Androidok kiesnek, U3 eltörlődik.
Ezt követő részben, akkor Vegita mutat valamit Jiren ellen, de kiesik.
Tehát marad 3 U7 harcos, Goku, Gohan és Frieza, a 3 U11 harcos ellen.
Nem azt mondom, hogy így lesz, de azért lenne értelme.
Amúgy én is úgy gondolom ahogy xindrix írta. Ebben a formában lenne is értelme. Már én is írtam hasonlót korábban is mint lehetséges forgatókönyvet.
Majd kiderül tényleg így lesz-e. De ennek még jobban lenne értelme is. Csak én azért előtte kiültetném Vegitával Toppot. Majd jöhet így a mindenki (általam abszolút nem) által annyira beajnározott Jiren vs. Goku - Dermesztő páros.
Ugrás a fórumra: |