A szuper gömbök mind a két dimenzióban vannak! Mármint a kettőben van összesen a 7 darab. Amúgy tényleg nem lenne elképzelhetetlen, ha egy lakott bolygó lenne a 7. esetleg maga a föld. (6 univerzumban)
Amúgy az új namek tényleg messze van a földtől. De Kaitóhoz azért ment goku mikor kereste, mert onnan könnyebb érzékelni "rálátni" az univerzumra.
Csak, hogy pontosítsunk, Goku azért ment Kaio-sama bolygójára, hogy megkérdezze tőle merre van az új namek bolygó, hogy merre keresse a ki-jüket. És még így is, hogy megmondta Gokunak az irányt, elég hosszú ideig tartott neki mire megtalálta őket.Szóval ja, az új namek elég messze van. (nem mintha a régi közel lett volna)
Kiigazítást elfogadom. Tényleg így volt. De azért szerintem a régi közelebb volt csak odaértek a földről úrhajóval egy hét alatt nem? Ahhoz képest meg Vegitáék amíg a földre értek kellet egy év mi?
Kiigazítást elfogadom. Tényleg így volt. De azért szerintem a régi közelebb volt csak odaértek a földről úrhajóval egy hét alatt nem? Ahhoz képest meg Vegitáék amíg a földre értek kellet egy év mi?
Persze, hogy jóval közelebb volt a régi.De azért az sem itt volt a szomszédban
Az új namekra gondolsz amit Goku csak úgy talált meg, hogy elment Kaio sama bolygójára és akkor is csak sokadjára sikerült neki megtalálnia őket (rendben közbejátszik az erőszint is de azért én kizártnak tartanám, hogy közel lenne sőt biztos, hogy nagyon messze van) és ezzel meglehetne magyarázni, hogy miért képesek a kisebbik sárkánygömöket csinálni)
én a régi namekra gondoltam... el is felejtettem hogy új lett létrehozva nekik sokkal távolabb...
Egyesítve 2016.03.26 13:13:55:
mi a véleményetek a kis csillagharcosról??? nekem bejött a dolog hogy más univerzumban is van csillagharcos
Szerkesztette: vanNyommel - 2016.03.26. 13:13
A csillagharcosok az univerzum elit harcosai! Többek mint félistenek. Kíváncsian várom mit tud a 6 csillagharcosa. De amúgy a kis Trunks meg Goten is érdekes lenne hogy milyen erősek, de ebben az animében szintem ég nem is igen szerepeltek, nemhogy esélyt adtak volna nekik a bizonyításra, edzésre.
Amúgy kinek mi a véleménye, vajon kimarad a Szuperből Bra? Mert már neki is meg kellet volna születnie, vagy Bulmának már a vége fele kéne járnia, de nem is látszik rajta és nem is utalnak rá, hogy lesz.
Lol, amikor kiderül, hogy Magetta faja (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: mentálisan gyenge , ezért érzékeny a sértésekre és harcképtelenné válik tőlük) xD
Ez a mostani jó kis rész volt. Amikor Vegita lelépett a talajra, azt hittem veszített, kicsit izzadság szagú mentés volt az alkotóktól.
Cabbáról is kiderült legalább, hogy Vegitának hála fog átváltozni.
Viszont végre letisztázódnak a sima ssj form és a god form közötti különbségek a jövő héten vagy az után ha megküzd Vegita a kék módban vele. Heat is gondolom a kék formára fog felfigyelni.
Ha nem vagyok indiszkrét, ti hogyan beszéltek az új részről, mikor a hírek közt nincs kinn, hogy feltették volna?
Különben Heat / Hit karaktere, abból amit eddig tudok róla, elég nagy fából vaskarika. Mert ha ő a legerősebb a 6. univerzumban, akkor hogy lehet, hogy egy egyszerű bérgyilkos? Dermi megfelelője bolygókat pusztít ki. Az ottani csillagharcos szintén bolygónyi méretű vállalkozásokkal foglalkozik. De aki jóval erősebb náluk, ő meg egyszerűen egy bérgyilkos?
Ha nem vagyok indiszkrét, ti hogyan beszéltek az új részről, mikor a hírek közt nincs kinn, hogy feltették volna?
Különben Heat / Hit karaktere, abból amit eddig tudok róla, elég nagy fából vaskarika. Mert ha ő a legerősebb a 6. univerzumban, akkor hogy lehet, hogy egy egyszerű bérgyilkos? Dermi megfelelője bolygókat pusztít ki. Az ottani csillagharcos szintén bolygónyi méretű vállalkozásokkal foglalkozik. De aki jóval erősebb náluk, ő meg egyszerűen egy bérgyilkos?
Vasárnap már fent szoktak lenni a nyers, felirat nélküli részek és általában az angol felirat is.Sokan megszokták nézni azokat a magyar felirat előtt.Sőt, sokan (köztük én is) már előben, ahogy megy a japán tévében, megnézik az új részt még vasárnap hajnalban.
Hogy Hitto miért csak egy bérgyilkos az univerzum ura helyett azt nem tudom, lehet, hogy ő ilyen magányosban szereti tolni és nem fontos neki a hatalom.
Ja ja, már legtöbb helyen kinn van angol felirattal vasárnap. De amúgy azok kedvéért akik csak itt követik lehet jobb lenne spoillerezni nem? Mármint itt tehenhun és hasonlók miatt mondom, bár én is teljesen spoiller mentesen szeretem, mert szerintem is felesleges.
Viszont végre letisztázódnak a sima ssj form és a god form közötti különbségek a jövő héten vagy az után ha megküzd Vegita a kék módban vele.
Na várjál csak.
Goku mondja Dermeszt a kékre, hogy ez annak a szuper csillagharcosnak az alakja aki rendelkezik az istenek erejével. (Saiyan Beyond God)
A wikire most bekerült egy új forma a Chou Super Saiyan.
A Saiyan Beyond God -ból változnak ilyenné, és elvileg teljesen kimaxolja az SSJ formát. Tehát következtetni lehet, hogy erősebb, mint az SSJ3.
Referenciának valami japán (TV?) újságban lévő leírást adtak meg.
Szóval így van írva a dolog:
超スーパーサイヤ人 Chou Super Saiyajin (vagy Super Super Saiyajin)
Ez pedig a sima
超サイヤ人 Super Saiyajin
Véleményem szerint a "スーパー" -val csak a" 超" kanji olvasatát akarták odaírni, csak elfelejtették zárójelbe tenni, a wiki szerkesztője meg elkezdett kombinálni.
Mert ha ezek tényleg Beyond God állapotból változtak át akkor nagy zavar van az erőben.
(megj a Beyond God állapot vagy 100x erősebb, mint az SSJ az SSJGSSJ pedig a kettő kombinálása lásd a Dermesztő elleni csatát)
Szóval Magenta ilyen formán egy kicsit túl erős. Az még egye fene, hogy egy sima SSJ-t megizzaszt, de egy olyat ami már Birsalmának is fáj hát nem kicsit túlzás.
Ha pedig Csabi átalakulva egy szinten tud lenni Podravkával, akkor Vadas tuti hogy adott pár leckét a lurkónak.