Talán ez a legmegfelelőbb téma ehhez, de ezt feltétlen nézze emg az aki szereti a zenét és az animét egyaránt! Nagyon szerethető alkotás: https://www.youtu...zQ6gRAEoy0
Capac most olvastam h SOL és Romance animék a kedvenceid... tudnál ajánlani párat? Rákaptam megint ezekre de már annyit láttam...hátha tudsz valamit
Hali
Tudna valaki segíteni abban hogy ezt az anime-t hol találom meg magyar felirattal
Shinkyoku Soukai Polyphonica Crimson S
próbáltam már nagyon sok helyen de nem találom.
Köszönöm a segítséget.
Moderátor: Aki tud segíteni Hasleron, az privát üzenetben tájékoztassa.
Srácok nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem már nincs olyan naime ami megfogna A nagy kedvencek a Code geas, Naruto, Bleach, Death note, phantom requiem for the phantom, darker than black, tokyo ghoul, botoom, gantz, elfen lied en kívül nem nagyon tudot engem megfogni semelyik anime
A Borutó még tetszik de ugye hetente csak egy :/
Valaki tudna ajánlani hasonlóan izgalmas/beteg animét?
Srácok nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem már nincs olyan naime ami megfogna A nagy kedvencek a Code geas, Naruto, Bleach, Death note, phantom requiem for the phantom, darker than black, tokyo ghoul, botoom, gantz, elfen lied en kívül nem nagyon tudot engem megfogni semelyik anime
A Borutó még tetszik de ugye hetente csak egy :/
Valaki tudna ajánlani hasonlóan izgalmas/beteg animét?
- A JoJo szériák (JoJo's Bizarre Adventure (2012, 26 rész), JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders 1. és 2. évad (2014-2015, 2x24 rész), JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable (2016, 39 rész)).
- Fullmetal Alchemist: Brotherhood (2009-2010, 64 rész).
- Hunter x Hunter (2011-2014, 148 rész).
- Monster (2004-2005, 74 rész).
- Made in Abyss (2017, 13 rész).
- A Fate szériákon belül: Fate/Zero 1. és 2. évad (2011-2012, 13 + 12 rész), plusz Fate/stay night: Unlimited Blade Works 1. és 2. évad (2014-2015, 12+13 rész).
- Kiseijuu: Sei no Kakuritsu (2014-2015, 24 rész).
- Psycho-Pass (2012-2013, 22 rész) Van 2. évada is, de egyöntetű döntés alapján, "nem létezik".
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Nem az én stílusom, hogy "rendkívül egyedi"-nek tituláljam az általam jobbnak tartott műveket, elvégre minden nézőpont kérdése, de az előző hozzászólásomban felsoroltak közül gyakorlatilag az összesnek megvan a maga egyedi légköre, avagy varázsa, szóval nyugodt szívvel választhatsz bármit, jó eséllyel nem ér majd csalódás.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
A Tengen Toppa Gurren-Lagann, a Cowboy Bepop és a Ghost in the Shell is jó animék!
Ezeken kívül, még a Death Parade, a Gokukoku no Brynhildr (ennek a műnek a mangáját emelném ki inkább) ajánlanám megtekintésre!
Persze, van még egy csomó jó animu rajtuk kívül is!
+Személyes kedvenc még:
Charlotte
Clannad
Maria-sama ga miteru!
Rurouni Kenshin
Gintama
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
DNA2
Kyoukai no Kanata
Hyouka
Re:Zero
Van még, csak lusta vagyok leírni
Nem tudom jó topic-ban írok e, csak érdeklődni szeretnék, tud e valaki nekem valami brutális, bunyós animét ajánlani, ami fent van neten magyar felirattal? Most néztem meg a Baki sorozatot, és nagyon tetszett, csak hiányérzetem van, mert elfogytak a részek. Valami ugyan ilyesmi kéne, vérfröcsögés, csonttörés, kegyetlen harcok, nincs semmi elviccelve benne, nincsenek felesleges csini nagymellű kislányok, csakis nagy brutális állatok, akik egymásnak esnek. Ilyen animéből szeretnék minél többet megnézni, próbáltam neten kereskélni, de csak ilyen viccelődős animékat találtam mint mondjuk a Dragon Ball, vagy az One Pounch Man, azok is nagyon jók, és szeretem azokat, de most brutális és komoly hangulatba vagyok, így ilyesmit keresnék. És semmiképp ne legyenek benne nagymellű, sipákoló, harcos kislányok, mert az nekem lerombolja az illúziót. Ha vannak is nők benne, méltóságteljes és visszafogott karakterként szeretném őket látni.
Ez egy mestermű!Indán és (cenzúra) oldalán le van fordítva.
Kegyetlen Brutális harcok, ahol folyik a vér, repülnek a belek és a végtagok stb:
*Hellsing
Berserk
Claymore
Hokuto no Ken (innen a híres "Omaewa mo Shindeiru" kifejezés)
Gantz
*Blood+
*Trinity Blood
Shingeki no Kyoujin
Elfen Lied
JoJo's Bizarre Adventure
Kicsit kevesebb gore elemmel:
Hunter x Hunter
Rurouni Kenshin
*Yu Yu hakushou
*Fulmetal Alchemist Bortherhood
Fate Zero
Fate UBW
Brutalitás van bennük, de a harc nem művészi
Psicho Pass
Shinsekai no Yori
Mirai Nikki
Higurashi no Naku Koro Ni
Umineko no Naku Koro Ni
Ui.: A "*"-al jelölt címek részben vagy egészben szinkront is tartalmaznak.
Te jóságos ég... ez a Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin valami elképesztő... Igazából nem ilyen stílusu animére gondoltam, amikor feltettem a kérdést, de ennek ellenére azt kell mondjam, különlegesen magával ragadó volt az egész. Ez egy olyan sorozat volt, amit minél tovább néztem, annál jobban átéreztem, és a tetőponton hagyták abba. Ilyen mély történet a barátságról... pár nap alatt ledaráltam, és életemben ez volt az első ilyen komoly anime sorozat. Eddig csak a DB-t, az OPM-et, a Bakit, meg kábé a Pokemont ismertem, lehet hogy ezután az életszerű, mély, drámai sorozatokba is bele kéne kezdenem...
De most jöjjön egy kis darálás, körülnézek a bunyósabb ajánlások között is!