Nekem nagyon adná egy jó paradoxon. A következő arc Yamoshiról szól, akinek megmutatják Gokuék a God formát, hogy majd később legendák néven feltűnjön a forma a Super legelején.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.12.01. 13:00
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Az a 200 oldal azt jelentené, hogy izgalmas az arc. De mint mondtam pár napja, a mostani jelenbe majdhogynem lehetetlen gonoszt behozni, mert Gokuék puszipajtások Zenoval és a Főpappal. Így meg muszáj megint utazgatni a múltba-jövőbe, mert a jelenben csak úgy lehet babrálni, ha Zeno, Főpap (Hakaishinek) nincsenek itt.
Igen, kisebb ügyekben nem fogja érdekelni őket, de amint átmegy a dolog nagy méretekbe, rögtön ott lesznek.
És azért Beerusnek is érzékeny veszteség lenne, ha az univerzumának legerősebb harcosai odavesznének. Ebből a szempontból érzem, hogy korlátok közé szorult a Super.
Bennem még mindig megvan az az érzet, hogy az egész eltörlés egy jó kis átverés! Zenonak megvan a hatalma ahhoz is hogy csak elrejtse a többiek elől azokat hogy ne lássák, vagy az angyalok is benne vannak (ezért se pusztulnak el) és ők is csak mondják hogy nem érzékelik őket. Aztán jön a vége hogy ez is milyen jó ki móka volt.
Vagy tényleg szimplán Goku meggyőzi könnyen Zenot hogy jó kis buli volt a torna és ismételjék meg ehhez meg kell a többi univerzum és a szuper gömbökkel visszakívánja
DE a folytatásról meg annyit hogy kimaradt még 4 univerzum. Ki tudjam ilyen erős harcosokkal ott.
peterk írta:
Valóban semlegesnek kell maradniuk, isteni ügyekbe (pl Zamasu) viszont beleavatkozhatnak. Mivel Goku és Vegita már eléggé üti az isteni szintet, másfajta ellenfelet nem nagyon tudnak szvsz behozni
laszlo222 írta:
Ebből kiindulva, Pan lehet soha nem is lesz képes elérni az SSJ-t, mert Gohannak csak kevesebb az Sayain génje, mint Gokunak.
Hát valóban kicsit a saját dolgukat nehezítették meg ezzel a sok erős istennel, de én azért még látok lehetőséget az időutazáson kívül is.
Ott van pl a Démon Sík, azt eddig csak a játékok dolgozták fel, a mangában konkrétan a síkot még nem láttuk, csak említve volt, ha jól emlékszem.
laszlo222 írta:
Ebből kiindulva, Pan lehet soha nem is lesz képes elérni az SSJ-t, mert Gohannak csak kevesebb az Sayain génje, mint Gokunak.
Persze, már az anyja hasában átváltozott SSJ-be...
Ha már felmerült egy 'mi lenne ha Yamoshi idejében lenne egy saga Gokuval Vegitával' téma.
Én mintha emlékeznék egy Toriyama interjúra amiben reflektált a rajongók azon felvetésére,hogy király lenne Bardockot valahogy ide kanyarintani a Superbe...és ott elhangzott,hogy hát elég gyenge lenne ő Gokuékhoz képest és nem sok létjogosultsága lenne.
(Mondjuk ehhez képest elég gyorsan felerősítettek itt harcosokat a cél érdekében,de az már másik vonal)
Akkor kb Yamoshival is ez lenne a helyzet szerintem. Mert végülis az logikus amit Bardock kapcsán mondott h közel nem ment keresztül olyan edzéseken mint a hőseink.
Én inkább egy ilyen Original Super Saiyan God eredettörténetre tippelnék-ami szintén óriási ötlet.
Ugrás a fórumra: |