A Dragon Cry jónak ígérkezik, de emiatt érdemes kivárni a magyar feliratot és egyben megnézni nem pedig kis spoiler videókban.
De mindenkinek a saját döntése, hogy néz-e spoiler videót vagy sem.
Fairy Tail OVA-k, mozifilmek, különkiadások
Angol HD.
https://otakustre...cry-movie/
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: A Natsu vs Animus szerintem lapos volt, Gajeel meg igazán kaphatott volna egy jó harcot, ha már ő is ott volt. Amúgy tetszett. Ezra Grand Chariotja jól odavert a "kis" Gray-samaról nem is beszélve . Lucy tánca meg... De kár, hogy nem moziban láttam... Acno meg szokás szerint badass volt. Sonya miből van, hogy azt az ütést csak úgy tankolta? Tiszta Erza 2.)
Már megtalálható magyarul is a neten Durzo.
Az ending utáni 2-3 perc többet ért, mint az egész film, de erről majd később . xD RIP
A film meg hozta az utolsó arc színvonalát, unalmas, semmi extra , amennyit Natsu abban a formában volt, kb. az összes előzetesben láthattuk, 1 mp-el se volt többet abban a formában. xD A látvány viszont gyönyörű volt, az tetszett.
És végre a régi zenéket nyomatták !! Nem azokat a valamiket amik a 2.évadban voltak. Oké, voltak ott is jók, de közelse annyira, mint az első évadban.
Szerintem a rövidsége is a hibák közé sorolható, nem volt idő rendesen kibontani az új karaktereket, meg úgy az egész történetet se, kb. jöttek-mentek a rosszak. xD
Tudom, hogy van magyarul is, de olyat nem találtam HD-ben.
Hidd el nekem se a hű de nagyon jó harcok miatt tetszett (kivételesen Erzáé tetszett a legjobban), hanem az animáció és a poénok, meg a zene. De nem is nagy elvárásokkal ültem le elé. Ízlések és pofonok gondolom.
És igen, Erza a manga szerint nem tudja azt a varázslatot, de a manga szerint Natsu nem is tudna sárkányosodni. Meg amúgy is elvileg a Tartaros és az Alvarez között játszódik, ami alapból lehetetlen.
Csak azoknak akik a mangát is olvasták.Acnoról nincs nagyon mit írni, minden egyes pillanatát élvezni lehet, azt a felsőbbrendűséget. Kár, hogy nem mutatták a harcát a sárkányok ellen. Viszont mikor oda ment Sonyához azért látszódott, hogy vannak még emberi érzései.
Én se nagy elvárásokkal ültem le ( Alvarez után xD ), de azért egy minimumot elvártam.
Igen Erza harca volt a legjobb számomra is, abba volt a legtöbb fantázia.
Natsu sárkányodásáról meg ott volt a választás, hogy mi legyen, de Mashima a legegyszerűbb utat választotta .. Sárkány vagy Démon ? Ember! Ok xD
Amikor Natsu átváltozott akkor Animus mondta, hogy Natsu lesz aki mindent elpusztít, akkor ő már érezhette E.N.D.-et ?
Lehet számomra ezért van feljebb az élmény mert a nosztalgia faktor maxon volt . De régen hallottam azt hogy Juvia azt mondja "Gray-sama!"
A hossza szerintem is kicsit rövidre sikerült. Az zavart még inkább hogy Levy-éknek nem sok hasznuk volt a történet szempontjából.
Happy pirosságát és Natsu fél sárkány létét is eléggé olcsó módon magyarázták meg.
A Natsu-s Lucy-s jelenetek aranyosak voltak .
A katona csajról azt hittem az előzetesekből hogy Zeref xD. Neki sem volt észbontón nagy szerepe.
Nem volt egy nagy eresztés ez a Dragon Cry mozi. Anno azt hittem, hogy a Főnix papnőt nem lehet alul múlni. Tévedtem. De annak legalább jó zenéje volt.
Látod? Így jár az aki a háború után elvárásokkal ül le a FT elé. Én csak egy jó sárkány harcot akartam látni. Az nem volt meg, viszont a többi része jobb volt mint amilyenre számítottam. Kivéve azt, hogy Gajeelékat konkréten pénzkidobás volt meganimálni és, hogy Lucy egy napszemüveggel győzte le Zasht.
Durzo írta:
Meg amúgy is elvileg a Tartaros és az Alvarez között játszódik, ami alapból lehetetlen.
Erza "Grand Chariotja" viszont szintén bukó. Az elvileg Mennyei Test mágia, így neki nem igazán kellene tudni használni...
Ha Erza szerez egy bizonyos ruhát akkor bármilyen mágiát tud használni? Azért ez a szokásos "Because I am Erza!" dolognál is tovább megy. Mashi igen tudja hogyan csináljon értelmetlen dolgokból pénzt . Azt elfogadtam volna hogy Gerárd tanította neki vagy valami hasonló de ez röhej .
Ugrás a fórumra: |