A Bleach anime részeinek kitárgyalása.
Bleach anime
Én ide csak annyit szeretnék hozzászólni, h jó lenne, ha befejeznék az animét és teljes lenne... (Persze mindezt csak az után, ha a manga is eléri az owari-t.)
Én ezzel kezdtem a Bleach szeretetet, csak azután tértem át a mangára, hogy az anime abbamaradt, szóval közelebb áll a szívemhez, mint a manga.
Titeket egyébként nem zavart az arrancaros saga korszakában (XD), hogy mennyi, de mennyi harc volt...? Oké, hogy ez egy shounen, de szerintem enyhén szólva túllőttek a célon. Konkrétan másról sem szólt, csak a fightról. Úgyhogy én fogtam magam és egyből ugrottam a 310. részig Kaien + Rukia harcától, hiszen úgyis lehetett tudni, hogy mi lesz a vége... a közben történteket pedig szépen átfutottam a wikin. (Nem mintha bármi meglepőt olvastam volna.)
Ez van. Amikor shonent nézek, azt azért mert kell a lelkemnek a HARC. Nem mellébeszélés meg vontatott sztori hanem a fight.
Amikor meg shojot, azt azért, mert romantikára vágyom...
Szal a Bleachben azok számomra a legjobb részek, amikor küzdelem van. És baromira fel tudott anno idegesíteni, amikor a zúzós részekben hirtelen az egyik részről a másikra hirtelen áttették a szereplőket az iskolába (filler) XD
Valahogy a Naruto-s fillereket jobban össze tudták/tudják hozni a fő sztorival. A Bleachben nagy volt az ugrás, feltűnő volt, h hopp, ez most egy filler... Nem?
Amy írta:
Titeket egyébként nem zavart az arrancaros saga korszakában (XD), hogy mennyi, de mennyi harc volt...? Oké, hogy ez egy shounen, de szerintem enyhén szólva túllőttek a célon. Konkrétan másról sem szólt, csak a fightról. Úgyhogy én fogtam magam és egyből ugrottam a 310. részig Kaien + Rukia harcától, hiszen úgyis lehetett tudni, hogy mi lesz a vége... a közben történteket pedig szépen átfutottam a wikin. (Nem mintha bármi meglepőt olvastam volna.)
Nos, én mikor a Narutót néztem, igazából azt sem tudtam, mi a rák az a filler... nem is tudtam, hogy létezik, úgyhogy én végignéztem minden tölteléket. A Shippnél már azért kezdett leesni meg egyre többet láttam ezt a szót és onnantól már csak az érdekes című részeket néztem meg belőlük - a Bleacht meg alapból úgy kezdtem nemrég el, hogy semmilyen fillert nem fogok megnézni, max. utólag, mert eléggé elrontja a sztori hangulatát, kiesik belőle az ember, úgyhogy a bleaches fillerek milyenek, azt én nem tudom... Régebben láttam párat, de akkor még nem is igazán néztem komolyan a sorozatot, csak úgy félbehagytam és el is felejtődött a történet. Csak az elejét jegyeztem meg. XD
Amúgy alapból az az ember vagyok, aki elolvassa könyv első 3 oldalát, aztán már hátralapozik a végéhez... szóval ez egy kicsit értelmetlen. XD Vannak jó harcok, de egy idő után megelégelem őket, sztem egyszerűen baromira el lett húzva.
Amy írta:
Bleacht meg alapból úgy kezdtem nemrég el, hogy semmilyen fillert nem fogok megnézni, max. utólag, mert eléggé elrontja a sztori hangulatát, kiesik belőle az ember, úgyhogy a bleaches fillerek milyenek, azt én nem tudom...
Amúgy alapból az az ember vagyok, aki elolvassa könyv első 3 oldalát, aztán már hátralapozik a végéhez... szóval ez egy kicsit értelmetlen. XD Vannak jó harcok, de egy idő után megelégelem őket, sztem egyszerűen baromira el lett húzva.
Ja, csak ha én először fillerekkel nézem meg, akkor tökre belekavarodok, hiába tudom h melyik töltelék és melyik nem... mondom, hogy kiesek az alapsztoriból. Az meg elég szar. Bár persze vannak jó részek, amik nem voltak benne a mangában. Ha nincs kedvem koncentrálni a történetre, akkor ezeket a baromságokat nézem. xd
Hjajj, véletlen dupla hsz-t küldtem...
Kuro25 írta:
Nem az a baj, hogy hosszú, hanem az, hogy nem történik benne semmi újdonság. :roll
Ugrás a fórumra: |