És még a pöcsöm is kicsi. : ((( Keresek is egy erősebb faágat.
Duma topic 14
Syzygy írta:
Ishida még emlékszik rá, hogy '98-ban úgy toltuk a resident evil 1,2,3-at, hogy amíg én irányítottam, ő a playstation újságból olvasta a végigjátszás útvonalát, kaze pedig a fotel mögött bújt el, mert nem mert a képernyőre nézni. : ((
Capac írta:
Wow ezek után nekem is szükségem lesz egy 360 fokos életmód váltásra.
Coelho írta:
És még a pöcsöm is kicsi. : ((( Keresek is egy erősebb faágat.
Héj, nem én írtam, hanem Syzy csak elfelejtett kilépni majd a sajátjával belépni. Tessék engem békén hagyni. :e
Na meg tényleg csodálkozol Capac, hogy azt feltételezte rólad hogy amit írtál azt nem direkt írtad? Ej....
Syzyzy legalább jól adja a hermafroditát és vette a fáradságot és másik Email címmel regelt a két accountot. Viszont Ishida még erre se vette a fáradságot és képes volt beregelni ugyanazzal az Email címmel a Kazés accját is. A pofátlanság ne továbbja.
Szaffi meg még mindig nem küldött nekem magáról képet. Úgy látszik egyáltalán nem érdekli a Sabakus account sorsa.
Jó sokan kitalenteltétek a dual accountot.
Jah és ha nem tudnátok Jon elfojtott belső vágyainak megtestesülése Gman.
Amikor végig játszol 4 Uncharted részt és annyira megszereted a karaktereket, hogy komolyan elkezdesz aggódni, amikor Elena azzal szívatta Nathant, hogy halottnak tettette magát : (((
De legalább megkönnyezed Nate sztorijának lezárását, és elkezded érezni azt a bizonyos ürességet a kokoródban.
Nem hiba a Mátrixban, egyszerű programról van szó, melynek célja a teljes monotonság felkavarása rövid aprócska időre, melynek jelentősége az, hogy az életre utaló változatosságot hiteti el veled, hogy ne hidd azt, hogy a folyton ismétlődő fórumos kommunikációs algoritmusok hálójában élsz egy virtuális és unalmas életet.
Ugrás a fórumra: |