Még átgondolom. Azért is akartam tavaszig várni, mert az 1070 nekem is hízelgőbb, de baszott drága.
Már alig várom, hogy minecraftozzak.
Duma topic 14
A minecraft is az volt még se játszottam vele 10 percnél többet. Nem értettem miért jön divatba ilyen 486-osra való pixeles szarokkal játszani. Mikor lassan életszerű játékokkal lehet játszani
Amúgy nem tudom mi az a PUBG. Ezek szerint gáz vagyok
A Minecraftot anno kurvára sokat játszottuk a haverokkal. Volt olyan, hogy egy nyár alatt 200-300 órát is simán belepakoltunk úgy, hogy nem untunk rá. Általában az én gépemről ment a szerver, mert az akkori procim képes volt kihajtani azt a bugos fost a szeróval együtt, és egyszer volt olyan, hogy én elmentem kajálni, stb, és mire visszaértem, az egyik haverom egy komplett lágert húzott fel a házam elé, és még egy "Arbeit Macht Frei" feliratú táblát, és egy kibaszott magas Hitler szobrot is mellékelt az alkotásához xD
Na az ilyen kreatív baromságok miatt szerettem anno a játékot, de már évek óta a közelébe sem mentem.
A PUBG egy, az elmúlt hónapok során igaz kultusz gammá kinőtt battle royale alapú játék, amiben 100 játékost eresztenek össze egy nagy szigeten, hogy szerezzenek fegyvert és öljék meg egymást. Amúgy meg egy utolsó fos a játék, mert a fejlesztők az optimalizációt még hírből sem ismerik, rogyásig van csalókkal, laggol, és még őrjítően bugos is. Cserébe viszont alacsony vérnyomásra remek gyógyszer. Én teljes szívemből gyűlölöm ezt a szart, még a BF4 idején nem rageltem ennyit egy játékon sem, de a haverokkal néha azért el lehet benne szórakozni.
Ez nagyon jó cucc tényleg. Irigylem is.
Rohadt drága tényleg minden, mostanában én is nézegetem. De régen a 30k körüli kategóriában már egész korrekt deszkát lehetett venni. Nyilván nem csúcstechnika de értelmes. Most meg lófasz van csak ennyiért Intel meg AMD foglalattal is
Lol és az Ow a legjobb alacsony vérnyomásra. Csgo-val is ez volt a baj egyre több a mágus ráadásul a pofátlan fajta, aki kispisztollyal one hitel mindekit 500 kmről.
Ráadásul tök mindegy, hogy veled vagy ellened van, ha kikapsz vereség, ha nyersz meg törlik a meccsedet.
Tényleg ezt az egyet szeretem a lol-ban és az Overwatchban nincsenek csalók.
Rosszul tudod, nincs ilyen topic. A "Játékok" részlegen nincs semmilyen csevegésre ösztönző topic. Plusz ez itt tényleg chitchat, mi értelme - akár viccesen, bár nem az - minden egyes alkalommal mikor nagy ritkán előfordult, hogy beszólsz emiatt? A másik meg, hogy már kismilliószor meg lett beszélve, hogy 1-2 oldalon át mehet az ilyen (=nem 100%ban ide illő, de mégis mert cseverésznek róla) beszéd, azért mert te nem értesz ehhez, kivételesne túléled hogy nem szólsz hozzá.
Jól van na, nem tudtam értelmes témát felvetni farmolás céljából és kötekedtem kicsit, nem kell egyből leharapni érte a fejemet. Dehunter vicceinél még ez is humorosabb volt.
szerk.: amúgy van...
http://naruto-kun...owstart=60
Aes Sedai írta:
Rohadt drága tényleg minden, mostanában én is nézegetem. De régen a 30k körüli kategóriában már egész korrekt deszkát lehetett venni. Nyilván nem csúcstechnika de értelmes. Most meg lófasz van csak ennyiért Intel meg AMD foglalattal is
Máskor meg azon megy a sírás, hogy kihalt a topic. Végre van egy kis aktivitás, akkor meg az a baj. Édes Istenem...
Amúgy erről a PUBG dologról hallottam én is, de sose próbáltam. Pont a fenti hszek is mutatják milyen mélyre süllyedt a játékipar. Ezek már mind online multiplayer játékok, zéró kreativitással. A jétékélményt a sokjátékos módból eredő változatosság akarja adni és semmi más. Én meg nem tudom, hogy nekem az a játékélmény kell e, ahol a változatosságot a 10 éves "baszomanyádat" ellenfelek adják. Vagyis tudom: nem kell. A nyáron, félretéve minden ellenérzésemet, kipróbáltam egy MMO játékot (World of Tanks), és bár "baszomanyádat" jelenségek nem voltak, de így is, életemben ennyire gyorsan nem untam még rá játékra. Ennél még a Zombie Tsunami is változatosabb. Unalmas repetatív szarság, zéró történet, stb.
Tényleg visszasírom a régi időket, amikor pl. egy C&C részben rengeteg játékóra volt a kampányokban, kidolgozott, filmnek is beillő történettel, előszereplős videókkal, változatos küldetésekkel és mindezt teljesen offline, csak te voltál, meg a játék, nem zavart be semmi online baromság. A KotOR típusú játékokról nem is beszélve.
TL;DR: csináljanak már olyan játékokat, amiket kikapcsolt routerrel is lehet játszani. És akkor talán megint élvezhető lesz pár game.
Na, most jól kiháborogtam magamat.
A skyrimmal és az Assasin Creedel beköszöntött az unskilled játékok korszaka. Hiába van jó története egy játéknak egyszerűen undorítóan egyszerű még Hard vagy Very hard fokozaton is és a nehezebbhez egyszer végig kell tolni a gamet.
Dishonored is egy jó game lett volna, ha a 3/4 részénél nem unom meg, hogy csukott szemmel megcsinálom a legnehezebb fokozaton.
Az a baj, hogy erre van igény, mert az emberek nem kitartóak, ha valami nem megy azt mondják bugos sz*r. Azt fel is adják. Persze vannak kivételek, de azok is azért vannak életbe mert a nehézségük miatt kaptak hypeot.
Skyrim és az Assa behozta az undorító konzol világot a pckre. Az inventoryban nem lehet egeret használni. Meg egyéb nyalánkságok. Assában meg nyomd meg a Négyzet(space) billentyűt a fal előtt és magától felmászik meg átugrál mindenen. Játszottam vele 3-4 órtát és nem tudtam eldönteni, hogy most én játszom vagy nézem ahogy a kari éppen csak nem megy helyettem végig a pályán.
Szóval marad a coop és az online mód abban van kihívás csak jön vele az agyf*sz.
Ugrás a fórumra: |