Ishida írta:
Capac 2 kommentet áldozott fel egy képért! Igazi háborús hős, már hallom Amerika himnuszát is.
Murica! Fuck Yeah! hozok én ide mindjárt olyan demokráciát...
Duma topic 14
Ishida írta:
Capac 2 kommentet áldozott fel egy képért! Igazi háborús hős, már hallom Amerika himnuszát is.
Végre nem érzem magam egyedül itt, meg lett az első baráti jelölésem (nem Capac, te el lettél utasítva), Vera a barátom lett és Facebook-on kérdeztem meg. Vagyis... mi értelme is ennek, ha a facebook-ot úgy se fogjuk lenyomni? Vagy nem a Csevegőn belüli embereknek lett kitalálva akik nagy részben személyesen is ismerik egymást?
Luna írta:
Hiányzik a régi fórum. :/ Bele fog telni egy időbe, mire ezt megszokom, de ezzel mindenki így van, azt hiszem...
Gdat88 írta:
Amúgy Kuro te nem lettél véglegesen kitiltva? Vagy hogy van ez?
Gdat88 írta:
Mi volt az oka amúgy?
Drága Syzygy, egyrészt dehogynem unatkozik,, másrészt intelligens ember nem írja a más nevét puszta hát... Hogy is mondjam, bunkóság kissé erős lenne, de illetlen na, az megvan benned. Tehát illetlen direkt kicsivel írni a nevem, csak mert nem kedveljük egymást túlzottan. De ám nem érdekel, csak úgy említettem. Az agyam úgyis ronda a sámánasszonyotok szerint. De ő csak néha csinálja azt amit te. Brühühü. :'(
Ugrás a fórumra: |