Az egy lávakő. Javíts ki ha tévedek de azt használnak szaunákban is.
De még ha nem is akkor is igaz hogy a csontban ott van a csontvelő ami bizony tartalmaz nedvességet.
One Piece manga
Ez valóban így van, de szerintem nem Brook esetében, aki mér 80 éve meghalt. Ő kiszáradt. Ha levágsz egy disznót a csontjában találnál velőt 80 év után? Nem valószínű. Az is képződik és a szervezeted tartja fenn. Ez Brook esetében már nem tényező, mert halott.
A kövekhez nem értek, de nem lepne meg, ha lenne nedvesség tartlama. Viszont egy 80 éve halott csontban nem találsz velőt ebben biztos vagyok.
Viszont ez megint egy olyan dolog, amin nap hosszat vitázhatunk Oda meg eldönti kinek van oigaza. Bár a minimális biológiai ismereteim alapján egy ásvány tartalmaz vizet vagy folyékony halmaz állapotú dolgot. Egy csont, amit a szervezet nem tart fenn még, ha tartalmaz is milyen jelentőséggel bír, hja a gazdatest halott? Nem hiszem ,hogy Brookot meghatja, ha kifacsarják. Így mégha tévedek is nem hiszem ,hogy bármiylen eredménnyel lenne az Brookra. Amíg a kálcium megmarad benne nem igazán lesz rá hatással
80 éve halottakban hajat se találnál sőt jó eséllyel a csont is annyira kiszáradna hogy rendkívül törékeny lenne. Nem tudjuk hogy működik a teste. Látszólag frissek a csontjai és nincsenek kérgesre száradva. Valahova eltűnik az étel és ital amit megeszik és a tej meggyógyítja. Talán ezekből tartja fenn a csontja frissességét és némi nedvességét.
Egyébként Croco ki tudná szárítani. Csontpor válna belőle szerintem.
De ja. Ezt szerintem sose tudjuk meg. Viszont Brook-ra nem lehet használni a biológiai ismereteinket mint írtam.
Hiei írta:
Csibe a felvetésed több, mint érdekes. Viszont, akkor miért nem ment egyből a Kakaó szigetre Luffy?
Szerintem a biológiát ne keverjük bele mert a gyümölcse felülírja. Arról az történetről beszélünk ahol egy pohár tejtől Luffy fogat növesztett :"D.
Ez ilyen sorozatszabály féle Hogy amíg nem láttuk konkrétan egy szereplő halálát addig az nem halott -> Amíg Smoothie nem mondja lehet hogy képes rá lehet nem. Ha visszaemlékezünk a szerencsétlen leányzóból se a vérét facsarta ki hanem az életét lényegében.
Ettől függetlenül, én is úgy gondolom, hogy Brookra nem hatna Smoothie képessége. A lávakő nem hiszem, hogy teljesen szilárd és száraz, majd ha valami igazi sziklát is kifacsar, akkor elhiszem, hogy Brook-ot is ki tudná
Persze simán lehet, hogy tévedek, de szerintem Brook immunis a képességére.
Ettől függetlenül, nyilván teljesen esélytelen Smoothie ellen, de Peros ellen is. Tamago ellen megnézném, de szerintem fölösleges erről beszélni, én nem tartom nagyon esélyesnek, hogy itt mindenki kapni fog majd egy 1v1-et, sőt, ha Sanji kap majd, már örülni fogok. (Csak ő kapjon.)
Csibe- az egész biztos, hogy Luffy vissza fog menni Katakurihoz. Azt a mondatát arra értette, hogy nem azt akarja, hogy futkározik előle órákon keresztül, hogy lemenjen a hakija, hanem így, ahogy van, jelenlegi full erejével akarja őt felülmúlni.
Elképzelhetetlen, hogy Luffy most csak úgy abbahagyja ezt a harcot, ilyen felvezetések után.
És szerintem sem lesz gond megkötözni Brüléét, és elrakni valahova. Bár arra jó esélyt látok én is, hogy Pedrot Ceasar mentette meg (ha megmentette, sőt, ha életben van egyáltalán), de nem hiszem, hogy így lennének visszavezetve a történetbe.
Jon írta:
Csibe- az egész biztos, hogy Luffy vissza fog menni Katakurihoz. Azt a mondatát arra értette, hogy nem azt akarja, hogy futkározik előle órákon keresztül, hogy lemenjen a hakija, hanem így, ahogy van, jelenlegi full erejével akarja őt felülmúlni.
Elképzelhetetlen, hogy Luffy most csak úgy abbahagyja ezt a harcot, ilyen felvezetések után.
És szerintem sem lesz gond megkötözni Brüléét, és elrakni valahova. Bár arra jó esélyt látok én is, hogy Pedrot Ceasar mentette meg (ha megmentette, sőt, ha életben van egyáltalán), de nem hiszem, hogy így lennének visszavezetve a történetbe.
Eddig azt hittem viccelsz a vérrel, de ahogy látom te tényleg azt hiszed az emberben csak a vér a folyékony?
Engem idegesített főleg saját tudásom hiányossága így utána olvastam pár helyen és a csontszövet is 30-40%-ban vízből áll, a vér 80%-ban, az izmok 70-75%-át is víz képezi.
Szóval van mit facsarni belőled. Egy emberben körülbelül 40-50 liter víz található.
Egyébként Smoothie gondolom nedvességet képes kifacsarni belőled. Ha nincs benned semmi azt ő se fogja facsargatni.
Szóval Brookból is van mit kifacsarni.
Biológia szakos vagyok . Minden élő sejt nedvességtartalma magas, ugyanis a citoplazma (sejtplazma) nagy része víz. Azért mondtam hogy ne keverjük bele a bioszt, mert nem tudjuk Brook gyümölcse hogy hat a csontstrúktúrájára, élő csontokból áll vagy csak a gyümölcse tartja egyben és egy érintésnyi kairosekitől rögtön elporladna. Pláne hogy tejjel visszanöveszti a csontját ami biológiailag lehetetlen, ezért írtam hogy felesleges addig erről bármit mondanunk amíg Smoothiet nem mond valamit. Számomra a poneglyff teremből nekem úgy tűnt hogy hogy a csajból konkrétan az életét facsarta ki. Ez csak egyéni vélemény persze
Más téma.
Már akkor is furcsálltam amikor Pound azt mondta Craker-nek hogy lehet én vagyok az apád. A lehet szó nagyon nem hagyott nyugodni. De most hogy Chiffon fel se ismerte az apját egyértelművé vált hogy BM nem engedi meg a gyerekeknek hogy megismerjék az apjukat és így netalántán rajta kívül máshoz is kötődjenek.
Így viszont lehet be fog jönni a Tamago Smoothie apja teóriám nem?
Hisz Tamago nem gyenge sőt az eddig látott legerősebb hosszúlábú így tökéletes génforrás egy gyerekhez a hosszúlábú fajból nem?
Lehet ezt a teória topicba kellett volna írnom
Ugrás a fórumra: |