Mikor mondja Heles Brianne átalakulását látva, h "H létezhet ilyen gyönyörű lény az univerzumban." szó szerint kiégtem. Nagyon gáz és ciki volt ez a rész.
Dragon Ball Super Anime
De valami rettentő gyenge lehetett az átváltozás után. Hiába lett hatalmas egy SSJ2-ő Goku is kiütötte volna simán. C18-nak se volt túl nehéz pedig nem ő a legerősebb karakter nálunk vagy ezt tényleg a szerelem erejére fűzték fel? :
Ott konkrétan a rózsát szimbolizáló energia köteg tartja levegőben.
Más esetekben nem repülnek, csak nagyot ugranak. Ill. logikusan nézve, gyakran olyan gyorsan mozognak, amit átlag halandó fel se foghat. Egyfajtaképp belassítva láthatjuk őket, ugrás, szökkenés közben a levegőben.
Ebben a tehetetlenségi állapotban mint többször láttuk, KI kilövésekkel (aurakitöréssel) tudnak hirtelen helyzetet változtatni. A folytonos lebegés az amit sose láthatunk. Lassan, vagy gyorsan, de mindenki zuhan, miután a levegőbe elérte az ugrási/szökkenési magasságot. Legalább is, én így értelmezem a helyzetet.
Vegeta vs Kapszula
Azért látszik, hogy egy sokat látott veteránról van szó. Változz át, növeld meg az erődet, Na üss meg! Nem érsz vele semmit, csupán a kíváncsiság hajtott.
Kapszula: Te is rejtegetted az erődet.
Vegeta: Nem, még mindig rejtegetem. (ezt nem mondta )
Whiskas is megmondta Vegetához ez az (offenzív) stílus illik.
Ez előrevetítheti, hogy Vegeta majd egy olyan technikét, átváltozást fog elsajátítani, ami a támadásra összpontosít.
Ha az ultra ösztönnél akarunk maradni, akkor valami olyasmi lenen, hogy egy adott területen belül ösztönösen megtámadna bárkit. Ilyet már nem egyet láttunk az anime rengetegben, és szerintem jól ellensúlyozná Goku védekező stílusát.
S talán egy időre Hit lenen Vegeta számára az ideális mester
Goku.
18 évvel ezelőtt szembe nézett a kihívással Dermesztő személyében.
Most ő maga kihívás más harcosok számára.
Ha már "ugyan az" öltözet van rajta, mint akkor, szintén egy eddig legendásnak mondott szintre lépett. Dermi vissza adta az akkor kölcsönkapott erőt. Nem lepődnék meg, azon ha jelenleg December 24-e lenne. Ugyan úgy, mint akkor a Namekon.
Jonzouningentachi vs Mahoushoujoutachi
Ribriane végre megkapta az oltást saját kategóriájában.
Komolyan mondom ő Buu női változata. Bármiféle fizikai, vagy verbális inzultus éri az lepereg róla. S, de csak most tűnik, fel, de neki is olyasféle bóbita van a fején, mint Buunak.
Majin = Varázsember, Mahou Shouju = Mágikus lány.
Shippeljük Buu-t és Ribriane-t!
Na jó nem gondoltam, hogy ekkora baromságot rakok össze eme írás közben.
De ennek akkor is meg kell történnie!
Az óriás Ribriane elleni harc meg olyan volt, mintha valami videojátékból
szedték volna.
ui Ha mér Krillin őgy is rendőr, remélem idővel kinyomozza C18 igazi nevét. Mert, kék a szeme... ♫♪
Shiro írta:Nem lepődnék meg, azon ha jelenleg December 24-e lenne. Ugyan úgy, mint akkor a Namekon.
Shiro írta:Az óriás Ribriane elleni harc meg olyan volt, mintha valami videojátékból
szedték volna.
A wiki re alapozva, ilyen infót nem találtam:
https://en.wikipe...Z_episodes
KingBradley írta:
A wiki re alapozva, ilyen infót nem találtam:
https://en.wikipe...Z_episodes
A képet elnézve a Dragon Ball Heroesből származik az infó bár az nem kánon nem?
Shiro egyfajta évfordúlóra gondolt. 18 évvel ezelőtt Frieza volt Goku szerepében akit mindenki leakart győzni most ez megfordult mivel elvileg Goku "gonosz" akit mindenki leakar győzni. És ha pont december 24 lenne az animében is egyfajta keretet adna az egésznek.
De gondoljatok csak bele a Goku vs Frieza harcra
Goku szövege valami olyan volt, hogy ő az univerzum reménye.
Most Frieza=Goku, mivel mindig van egy új formája amivel még erősebb lesz (ugye ez most az UI) Jiren pedig most abban szerepében van mint anno Goku. Nem teljesen így volt, de hiába dobott egy genkit Gokura túlélte, hiába verte el ahogy tudta mindig túlélte szóval elég szép kis utalás ez a 18 évvel ezelőtti harcra.
Shiro írta:
Vegeta vs Kapszula
Azért látszik, hogy egy sokat látott veteránról van szó. Változz át, növeld meg az erődet, Na üss meg! Nem érsz vele semmit, csupán a kíváncsiság hajtott.
Kapszula: Te is rejtegetted az erődet.
Vegeta: Nem, még mindig rejtegetem. (ezt nem mondta )
Whiskas is megmondta Vegetához ez az (offenzív) stílus illik.
Ez előrevetítheti, hogy Vegeta majd egy olyan technikét, átváltozást fog elsajátítani, ami a támadásra összpontosít.
Ha az ultra ösztönnél akarunk maradni, akkor valami olyasmi lenen, hogy egy adott területen belül ösztönösen megtámadna bárkit. Ilyet már nem egyet láttunk az anime rengetegben, és szerintem jól ellensúlyozná Goku védekező stílusát.
S talán egy időre Hit lenen Vegeta számára az ideális mester
Goku.
18 évvel ezelőtt szembe nézett a kihívással Dermesztő személyében.
Most ő maga kihívás más harcosok számára.
Ha már "ugyan az" öltözet van rajta, mint akkor, szintén egy eddig legendásnak mondott szintre lépett. Dermi vissza adta az akkor kölcsönkapott erőt. Nem lepődnék meg, azon ha jelenleg December 24-e lenne. Ugyan úgy, mint akkor a Namekon.
Jonzouningentachi vs Mahoushoujoutachi
Ribriane végre megkapta az oltást saját kategóriájában.
Komolyan mondom ő Buu női változata. Bármiféle fizikai, vagy verbális inzultus éri az lepereg róla. S, de csak most tűnik, fel, de neki is olyasféle bóbita van a fején, mint Buunak.
Majin = Varázsember, Mahou Shouju = Mágikus lány.
Shippeljük Buu-t és Ribriane-t!
Na jó nem gondoltam, hogy ekkora baromságot rakok össze eme írás közben.
De ennek akkor is meg kell történnie!
Az óriás Ribriane elleni harc meg olyan volt, mintha valami videojátékból
szedték volna.
ui Ha mér Krillin őgy is rendőr, remélem idővel kinyomozza C18 igazi nevét. Mert, kék a szeme... ♫♪
Már vagy fél éve.
118. rész
Nézed, s miközben fordulsz le a székről és kérded magadtól, hogy ezek ugye nem fognak egy ekkor a baromsággal előrukkolni? De mielőtt koppannál a padlón, láthatod, hogy igen.
Csak tudom mit szívtak ezek a Toeinél?
C17, C18 és Goku bemutatkozása
tisztára, mint GoT-ban:
https://youtu.be/...cX15s?t=23
Gohan végre fullba nyomta az Ultimate formát.
S ahogy Gohan megmenti Piccolot az ép olyan epikus volt, mint ahogy korábban fordítva történt.
Nem, nem a Dermi elleni béna utánzatra gondoltam, hanem a Nappa ellenire.
Apja fia kamehameha,
Végén pedig a keserédes győzelem.
Ahhoz képest, hogy mennyire csalódott volt a torna előtt, mikor kiderült, hogy Battle Royal lesz,
egyre másra felől múlja az azt megelőző elvárásaimat.
Nem csak azért, mert kaptunk egy epikus és egyben drámai epizódot, az csupán a beletörődöm szintű elvárás lett volna.
Az apró részletek, a momentumom amik felépítik a jelenteket.
Beerus és Champa. Lehet sírós búcsúra számítottunk, de szerintem így még jobb volt.
Beerus:"-Mondj valamit" (Ahogy pusztítás istene próbál erős maradni...)
Sosem gondoltam volna, hogy a Dragon Ballban élhetem át azt a dramaturgiai szintet, mint amit pl a Clanand, vagy Shigatsu képvisel.
Nem tudom, hogy ki volt az epizód írója, de javaslom a Toei vezetőségének, hogy láncolják le, és bánjanak vele mint a hímes tojással.
Az epizód alapján olyanokkal tudnám együtt említeni, min pl Miyazaki Hayao, vagy Maeda Jun.
Egyetértek Shiro val!
A 118. rész drámai szintje elképesztő, nem 1x libabőrös lettem.
Kicsit keveset aludtam, így mikor elindult és végbement a "Formation" szent meggyőződésem volt, h még alszom és egyfajta félálomban magam hallucinálok....
Aztán mint kiderült, mégse!
A rész elejéhez képtelen vagyok bármit is írni. Ha most valaki azt írta volna, hogy ezek hárman felveszik Ribriannék ruháját és ugyanazzal fognak támadni, valószínűleg mindenki körberöhögte volna velem az élen. A rész vége megható volt, de valami eszeveszett baromság volt a rész U2-es része, a kivetítős közvetítéssel az élen.
Ugrás a fórumra: |