Hiei
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Ma megvilágosodtam, hogy Luffy nem tud harcolni Katakurival. Legalább is jelen pillanatban nem teheti, mert ha harcol vele Brülé elmenekül és hiába győz nincs hova mennie bentragad a tükörvilágban.
Szóval, ha harcol, akkor elfogják cserélni a tortára, de valamiért ebben már nem hiszek, mert ezek után tuti legyőzi Katakurit.
Itt fog a képbe jönni Ceasar vagy Pedro esetleg a kettő egyszerre. Luffy belefog futni, ahogy menekül tükörből tükörbe és, mikor visszatér a hakija oda adja neki vagy nekik Brülét. Így ha elviszik időközben a Sunnyra, Luffy egyből oda tud menni.
Tuti nincs még lezárva ennyivel a szála és egyébként is kicsit igazságtalan lenne, ha Begének és Luffynak jutna harc neki meg nem. Így még akar neki is lehet szerepe. Végtére is három tagú volt ez a szövetség.
Mit gondoltok erről?
Valaki írta, hogy szerinte Brook fog harcolni Perospero-val ezt nem hiszem. Neki sajnos már egyértelműen épül fel Amanda. A támadásai a stílusa minden arra utal, hogy ő lesz Brook ellenfele. Bár én szívem szerint azt szeretném, ha ő intézné el Smoothiet. Erre kevés az esély
Két ember tudok elképzelni Perospero ellen Sanjit vagy Ceasart. Az ő támadásaik tökéletesek ellene. De jelen helyzetben egyik se lenne képes legyőzni őt. Ha pedig visszatérünk Big Mom kalózokhoz, már pedig visszafogunk, ha senki nem harcol, de addigra Sanji már túl erős lesz Perosperohoz.
Így kitartok vad teóriám mellett és Creepy vs Creepy harc lesz. Jelenleg a csapatban nincs más, aki képes lenne vele harcolni. Még Jinbe stílusát se tudom elképzelni ellene.
Azt ki tudja lehet Oda meglep és Sanji elveri most
Szerkesztette: Hiei - 2017.11.27. 15:34