Jó komment köszi. Ez a pihent és aludt honnan van?
Hát, hogy Whis mondta neki nem pihen eleget és ez szab gátat a fejlődésének.
De lehet, hogy nem lesz semmi vele kapcsolatban. Ott van még Frieza aki fog még szerepelni, szinte biztos vagyok benne, hogy ő is kap egy de inkább több külön részt. Plusz még Gohan is villantott.
Ea sejtelmesen és magabiztosan reagált a Potara ra: "Szerencsére nekünk semmi szükségünk ilyesmire"
Kíváncsian várom, ha esetleg a robotok egyesülnek/összeállnak, milyen új funkciókat ill. power UP ot kapnak majd.
Szerintem túl sokat vizet már nem fognak megmozgatni. Esetleg valami gyengébb ellenféllel szemben, C18 vagy Piccolora tippelve
Én csak azt mondtam, írtam hogy Vegita túl sok időt nem töltött a rét idő szobában. És hát ez alatt túl sokat nem fejlődhetett, csak maxra járathatta magát megint.
A többit már csak egyesek beleképzelik a hozzászólásomba. Többet nem írtam.
Whist meg az ő mondandójáról nem írtam, és arról én is tudok.
Olvassátok már jobban és ne értsetek bele olyat amit nem írtam.
Goku5
Ez nekem már sok!
Többet nem reagálok, bármilyen botorságot is írsz.
Off vége!
Jó lenne tudni, egyes Hakaishin ek mennyire is tudják alkalmazni az UI t.
Szerintetek?
A mangában Beerus használta a többiek ellen védekezésre az UI-t. Azonban az animében, amikor Goku támadói hiányára hívta fel a figyelmét, említette, hogy "ugye Beerus?". Az érzésem az, hogy Beerus a védekezői részének már a mestere, csak a támadásoknál vannak még gondjai. Esetleg a végső simítások hiányoznak a mesteri szinthez. De ha mondani kell, akkor az a szörgombolyag biztos tudja, ő és a kai-ja, eléggé magabiztosak mindenről.
De a szőrgombolyagot megagyalták a mangában amikor a hakaishinek harcoltak nem?
Bár érdekes mert ott Belmond tűnt a legerősebbnek,akinél ugye Jiren combosabb,szóval a bohóc vagy nem tudja vagy nem annyira az Ultra Instinctet mint Jiren vagy Goku.
Beerusról én is ezt gondolom. Igazából már rivalizálást érezhet Goku felé és látszik h zavarja ez az új erő-pedig ugye örülnie is kell/kellene miatta hiszen lehet megmenti majd.
Igazság szerint, csak hivatalos erősorrendet ismerünk az univerzumok rangsoráról. Bár ettől függetlenül még változóak lehetnek az istenek erőviszonyai, de azért adnak egy távpontot. Ez a lista a hivatalos oldalon elérhető, akit érdekel. Ott egyébként megtalálható Goku szemből félmeztelenül vörös aurában.
Csak nekem nem egyértelmű, hogy az U6 vagy az U2 megy a levesbe a 118. részben?
Szerintem direkt nem Ha már a cím elárulja, hogy az egyik univerzum pusztul, akkor legalább kis izgalom legyen.
A koreai fordítás többesszámot használ, tehát vélhetőleg a rész elején az U2, a végén az U6 fog pusztulni.
Ha valóban így lesz, akkor a rész eleje vidám, a vége pedig szomorú lesz.
Amúgy szerintem is mindkettőnek vége, akármennyire is szeretem az U6-ot, de ideje megfogyatkozniuk az univerzumoknak. Már több, mint 10 része nem pusztul el egy sem.
Na és most konkrétan a részről.
Végre a harc az U6 namekok ellen + Naoki Tate, nekem nagyon várós, csak a heti részen kell még túlesni előtte
Az meg még plusz, hogy Frieza is benne lesz.
Két verzió lehet:
- Az U6 esik ki elsőnek és hogy csökkentsék a nézőknél a sírást és örömet okozzanak, így elpusztítják az U2-t is a végén.
- Az U2 esik ki elsőnek és a végén adnak egy drámát a következő hétre és elpusztítják az U6-ot is.
Ugyanakkor Freeza kínzási műveletei az U2 ellen, a Super történelmének legboldogabb pillanata lesz haha. Bár így belegondolva, az U6 fog először pusztulni szerintem, mert az U2 megkínzását nem szabad elkapkodni.
A legjobb hír eddig amit olvastam, hogy tényleg kiesik végre az U2! És ha már Dermesztő barátunk is részt vesz benne az külön öröm. Egyrészt mert akkor élvezetesebb lesz látni a kieséseket, másrészt mert végre ő is sokkal aktívabb lesz harc terén.
Az U6-ért meg azért kár!
Én arra leszek kíváncsi hogy az utolsó pillanatban amikor az U6nál mindenki ki esik mit fog csinalni Champa es Bills. Lessz e vajon egy utolsó mondata. Vagy Bills tesz valamit a testvere érdekeben.