kergemarha1988 írta:
Most utálni fogtok, de én amúgy bírom Ribrianne-t rem sokáig bent lesz még sokkal jobb mint a saiyan lányok...
Ez most lesokkolt, tán most jársz valakivel és azért mondod ezt?
Dragon Ball Super Anime
kergemarha1988 írta:
Most utálni fogtok, de én amúgy bírom Ribrianne-t rem sokáig bent lesz még sokkal jobb mint a saiyan lányok...
Ez a Ultra Insict az eddigi legkomolyabb forma, jobban tetszik mint bármelyik más technika vagy szint. Amikor kikerülte Kefla támadását a tesómmal leesett állal néztük ahogy pofán lőtte Keflát. Nem bántam, hogy kiesett mert nagyon szánalmasan meg animált karakterről van szó, ahogy Cabba is, olyan mintha a Dragon Questből szalajtották volna őket.... Kis apró Máriók xDDDD
Ribrianna még mindig a legratyibb anime karakter akit valaha is láttam... xD xD remélem hamarosan agyonverik....
kergemarha1988 írta:
Ez most lesokkolt, tán most jársz valakivel és azért mondod ezt?
A jelenlegi állás: https://imgur.com...
Itt egy másik táblázat: https://i.imgur.c...oZkvKQ.png
Lehet nem lesz népszerű vélemény, de nem volt rossz a rész, sőt. Nekem jobban bejött, mint pl a 113. és a 115.rész.
Az androidok nagyon jók voltak, főleg a közös pillanatuk az elején. Végre Gohanon kívül más is felfogta az U7ből, hogy miért is harcolnak és mit is veszítenek vele.
Katopesla még bent van, király Láthattunk egy újabb módot és ahogy láttam, még van ott legalább 1 mód, de lehet több is.
Amikor Ribriannet fejen rúgták, meg ilyesmi, azt élvezet volt nézni. Az is szép volt, ahogy C18 a családjára gondolt, amikor csapdába esett.
Na és Ribrianne "átalakulása". Az előző rész előzetesébe utalgattak rá, hogy lesz valami én pedig mertem azt hinni, hogy normális dolgot kapunk, erre...
Végre kiestek ezek az idegesítő karakterek, már nincs olyan a tornán, akire sajnálnám, ha időt pocsékolnának ,szóval innentől lesz igazán jó.
A Zenokkal pedig nem tudom mi történt, eddig is furák voltak ,de a mai részben sokkal jobban, mint bármikor. Amikor a verekedést imitálták azon nagyon jót nevettem
Összességében meglepően élvezetes rész volt, de van egy olyan érzésem ,hogy a jövőheti sokkal jobb lesz.
Hát erre a részre nem is tudom mit írjak! De tényleg!
A szerelem elkezdett hanyatlani! Végre már kiestek ezek az imitátorok. Nem tudom milyen is az ő szerelmük de C18 és Kriliné győzött!
Az az óriás pillangó meg hát letaglózó pszichés értelemben. Borzalmas volt. Az egyértelműen hasonlított a Narutóban is felmerült Choji féle óriás pillangóra. Nagyon koppintás mint a SM.
De legalább végre kiestek.
És jövő héten végre jönnek a rendes harcok.
Amúgy nem értem ha már C17 legyőzte a robotot miért nem vágta ki a ringből? Igen gyengusnak néznek ki ezek a robotok.
Jó kis rész volt, na persze nem a szerelem nagyköveteinek monológjaitól... jajj de jó hogy már kiestek. C17 és C18 összedolgozása nagyon jó volt, Zenokon meg végig lehetett röhögni . Ahhoz képest hogy a mangában asszem inkább ilyen tinédzser vagy laza típus, itt tisztára gyerekek. Champa meg a Super egyik legviccesebb karaktere, ahogy most is ült Magetta fején és onnan kiabál...zseniális .
Vegita próbálkozása hogy elérje az Ultra Ösztönt...hát mit mondjak, kicsit groteszk volt . Az oké hogy elakarja sajátítani, de egyből úgy hogy semmit nem csinál,majd a teste reagál... azért Goku se így érte el, ő az érzékeit élesítette, nem pedig várt hogy majd előbb utóbb csak megunja a teste ha püfölik...
Azt amúgy én sem értem, hogy pl. ahogy fentebb is írták, C17 lazán kiütötte a robotot, de nem dobja ki a ringből. Annyi ilyen volt már a 6-os 7-es univerzum részéről, hogy jól odacsapnak, az ellenfél elszáll a vakvilágba, de hogy ki is dobnák azzal nem foglalkoznak. Jó persze most C17 sietett segíteni, de nem ez volt az első eset.
A következő résznek kicsit baljósabb címe van, innentől lehet hogy tényleg komolyodnak a dolgok. Univerzum eltűnések közül a 6-osra leszek kíváncsi, akkor mit mond majd Beerus meg Champa.
Ugrás a fórumra: |