Dova írta:
de már vagy 1 hónapja viaskodott a lányokkal Goku
Gondolt el meddig tartana most egy 4 és fél órás Goku vs Frieza harc a namekon,heti 1 résszel.
Jó ez a tempó.
Dragon Ball Super Anime
Dova írta:
de már vagy 1 hónapja viaskodott a lányokkal Goku
Szerintem is egy nagyon jó rész volt A mozdulatok valami zseniálisak voltak.
De a készítők csúnyán túlzásba vitték Keflával. Már túlon túl erős lett, ahhoz képest ami reális lett volna. Oké legyen Legendary SSJ2-ő, de már annyi energiát használták fel, hogy szétkellett volna esni a fúziónak. A senzu után teljesen meggyógyult Goku meg Vegita pár csapás után szét esett, náluk meg semmi pedig elvileg nem is voltak ugye 100%-os formában.
Vegita pedig megint túl gondolja a dolgot. Én nem láttom a fejében azt a gondolkodást ami az Ultra Insticthez kéne.
Az SSJ Blue az zabálja az energiát, ez többször is ki lett mondva. Emellett még az SSJ3 az a forma, amiben hamar lemerülnek. Az SSJ2 pedig kb a tökéletesített formája az SSJ1nek (legalább is még a Celles részeknél így volt), tehát én nem látom, hogy miért kellett volna hamar szétesnie. Főleg, hogy összesen 4-5 percet volt ebben a formában.
Túl sok energiát használták el a lányok hirtelen azért fura, hogy egyben maradtak. Bár az igaz, hogy a részekben most relatív az idő fogalma.
SSJ Blue pedig hülyeség, hogy sok KI-t használna. Pont arról szól, hogy egy tökéletesebb KI kontroll. Nem az energia zabálás miatt nem tudják sokat használni hanem azért mert a staminát zabálja rendesen.
Tökéletes Ki kontroll alatt azt kell érteni, hogy a KI teljes tartományát tudja felhasználni a harcos.
Az SSJ fokozatoknak az az egyik legnagyobb hátránya, hogy brutálisan növeli a KI tartományt, ugyanakkor csak a teljes tartomány egy pici részét (kb a 10%-át) tudja használni, vagyis a KI nagyja kárba megy.
A Blue szinttel nemcsak a KI tartomány nő, de sokkal többet fel is tud használni, minél jobb a Ki kontroll, annál többet feltud használni a KI tartományból, annál több KI-t tud irányítás alá vonni a harcos.
Amúgy ez a kitérnek a támadások elől cuccost is hamarabb behozhatták volna. Elvégre elég egyértelmű, hogyha valaki telibe lő valakit egy KI támadással akkor nem a mellét verve kéne beállni hogy akkor én is. Mondjuk ez a DB stílus.
Teljesen egyértelmű, hogy a logika azt diktálja, hogy kitérjen a támadás elől és úgy támadjon vissza. Jó ez az irány.
Ezt a kitérnek a támadások elől dolgot, máááár nagyon régóta kitalálták csak mostanában felejtették el...
https://www.youtu...OMNLTqMo0c
Ezt tegnap is linkeltem Goku itt úgy harcol minta UI-ben lenne
Nem tudom megfigyeltétek e... A horrible verzióban, tekerjetek 9:09 re (Chaba mondja, h Kefla 1x se találta el Goku t) és nézzétek Hit szemét. Vagy hanyagságból, vagy konkrét céllal (báb... ) de "elfelejtették" berajzolni a pupilláját.
2 halovány pont látszik csak ha jól megnézzük. Ami feltűnő, mrt bevet szokás, ha karaktert messzebbről mutatják, de itt igencsak közel van a "kamerához"
Összeesküvés elmélet indul...
Nekem kedvencem Hit,de próbáltam objektíven kezelni ezeket a pletykákat meg elméleteket. Az tény,hogy gyanús. 0 reakció tőle,tényleg mintha egy báb lenne.
Több bizonyíték van az mellett h még bent van,mint hogy nincs.
Ha már Hit, Gokunak volt egy tök hasonló ütése mint amit az öreg szokott nyomni,az tetszett.
kergemarha1988 írta:
Most utálni fogtok, de én amúgy bírom Ribrianne-t rem sokáig bent lesz még sokkal jobb mint a saiyan lányok...
Ugrás a fórumra: |