Egyedül Hanockot körözik. Mivel befagyasztották a Shichibukaibalépéskor a vérdíját sem ő sem pedig a csapata nem kap. Már pedig Hancock az első útja után Shichibukai lett. Az ereje egyből felkeltette a Vk figyelmét és meg is hívták.
Így csak ő rendelkezik körözéssel.
A másik, ha jól emlékszem Nyan-baa(Gloriosa) azt mondja, minden uralkodó el kapott egy betegéset és az okozta a végét úgye tudjuk, hogy elhagyták a szigetet, mert szerelmesek lettek. Lásd ő is így tett. Szóval ez alól Hancock se lesz kivétel.
A szerelmi dolog meg egyáltalán nem lehet probléma Luffy kijelentette, hogy nem fogja elvenni. Sanji után meg egy Hancock nem oszt nem szoroz már a legénységben.
Bár én még mindig nem tudom elképzelni a csapatban, mert félek unalmassá válna a karaktere.
Viszont, ha Sanji elvenné Puddingot és levetkőzné a viselkedését. Hancock újra értékelődne, mert így már talán nem volna sok a karakteréből.
Egyébként az ereje az, ami miatt hajlok a dologra. Oven, Daifuku, Perospero, Compote, Amanda felsorolni nem tudom mennyi iszonyatos szörnyeteg vna a csapatban és ezek egyike se parancsnok... Ha Snack nem is, de Cracker visszatér van három még ennél is félelmetesebb ellenfél. Nem fog mindig elintézni valakit Luffy. Szóval kell még legalább 1-2 erős ember és megmondom őszintén Carrot nem hiszem, hogy van ez a szint.
Annyira közelítünk Kaidou fele, hogy már csak a megismert emberek maradnak lassan opciónak és abból is azok, akik képbe kerülhetnek.
Szerkesztette: Hiei - 2017.11.19. 13:29