Levagyok maradva, miez a téma, hogy Hit még versenyben van? xd
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Nem ő, csak a klónja.
Vagy a klónja ül a kispadon és ő van versenyben.
Én már nem is tudom követni
Komolyra fordítva a szót, ki hitte volna, hogy pont a 2 namek marad bent utoljára.
Én még a torna eleje/közepe fele biztos voltam benne, hogy vagy Hit vagy a Saiyanek.
Remélem mutatnak is valamit a namekok és nem "viccként" lesznek kezelve.
Én ezt a nameki dolgot nem bonyolítom túl. Biztos akarnak még a készítők 1-2 jelenetet az U6 padjáról, ahogy Caulifla méltatja és elismeri Gokut, mert a mai kiesése után csak szidta tovább. De ha utoljára esnek ki, akkor ez nem történhetne meg, mert rögtön OUT.
laszlo222 írta:
Én ezt a nameki dolgot nem bonyolítom túl. Biztos akarnak még a készítők 1-2 jelenetet az U6 padjáról, ahogy Caulifla méltatja és elismeri Gokut, mert a mai kiesése után csak szidta tovább. De ha utoljára esnek ki, akkor ez nem történhetne meg, mert rögtön OUT.
laszlo222 írta:
Lehet van benne valami.
Megint elkezdtem gondolkodni, hogy akkor ki ki ellen harcolhatna még, aztán rájöttem, hogy felesleges, mert még a vége előtt úgyis megcsavarják még párszor a dolgokat
Abban viszont reménykedem, hogy a Toppo vs Vegita harc csak ideiglenesen szakadt meg.
Ez egy nagyon régi elmélet nem én találtam ki. Még a torna elején volt mikor törölték az universe 9-et, akkor a pap mosolygott a végén mikor eltörölték azt, illetve a főpap mosolygott elég furán Gokura mint akinek lenne egy terve.
Van egy egyensúly, és ha eltörölnék a pusztítás isteneket meg zenot akkor borulna az egész. De ha megakarnál szabadulni nem tudom hány univerzumtól ez a torna kiváló alkalom lenne rá.
Egyébként, mivel Zeno csak teremteni meg pusztítani tud, ebből adódóan csak simán ott kéne hagynia a mostani üresség világában. Gondolom ő nem tud dimenziókon (vagy mi is ez) át utazni, tehát lazán megszabadulna így tőle, ha akarna.
Vagy mivel Whis tud időt utazni (mert F.Trunksnál előrement szólni Beerusnak), nyilván a Főpap is tud. Elmegy F.Zeno idejébe, ahol mindent elpusztított, odaviszi őket valami ürüggyel és otthagyja őket. Szóval, simán el lehet intézni őket ha akarná.
Hát ha logikusan nézzük akkor arra várnak, hogy a többi univerzum kiverje egymást. Ők addig pihennek és a maradék ellenséget a végén ők ütik ki.
Szerintem hasonlóképpen vannak mint a még nem látott bogarak. Hiszen az idő közel 2/3-a letelt de még nem láttuk őket. Gondolom ők is kivárásra játszanak, amíg a többi kifárad.
Na akkor itt hagyok egy elméletet, amint csámcsoghatunk.
Egy 10 évvel ezelőtt néztem a YuYuHakushot. Abban van egy Szensui nevű csóka, akinek van védekező és támadó cucca is. Az az elméletem, hogy Goku jelenleg a védekező aurában van. Gyengék a támadásai, mert még nem sajátította el.
Mi van ha ez nem kaioken, hanem Gokunak a támadó formája? A haja is másabb kicsit, olyan SSJ2 fele hajaz a védekezőhöz képest. Ez az SSJ2 stílusú haj szimbolizálja, hogy ez a támadásokra van.
Ez hasonló elmélet és forma mint amit Cell előtt is melegedtek.
Mármint hogy erőnek és gyorsaságnak egyeznie kell.
Az az ha tényleg van védekező és támadó forma azok között meg kell találnia az egyensúlyt és egyenlően esetleg gyorsan váltva kell azokat használnia.
Legyen gyors vagy legyen erős. Támadjon vagy védekezzen elmélet. Jól kell használnia őket.
laszlo222 írta:
Na akkor itt hagyok egy elméletet, amint csámcsoghatunk.
Egy 10 évvel ezelőtt néztem a YuYuHakushot. Abban van egy Szensui nevű csóka, akinek van védekező és támadó cucca is. Az az elméletem, hogy Goku jelenleg a védekező aurában van. Gyengék a támadásai, mert még nem sajátította el.
Mi van ha ez nem kaioken, hanem Gokunak a támadó formája? A haja is másabb kicsit, olyan SSJ2 fele hajaz a védekezőhöz képest. Ez az SSJ2 stílusú haj szimbolizálja, hogy ez a támadásokra van.
Védekező forma
Védekező aura:
[img]https://pbs.twimg.com/media/DO9tnxkUEAAwfXp.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Támadó formaTámadó aura:
Így viszont kilövöm a Vegetto elméletemet, mert ennek tükrében ez az esélyes. Vegita szépen el fog hasalni a vége fele.
Nyilvánvalóan a vörös aurás, hivatalos promóképen máshogy állnak a haja. Tehát szerintem ez lehet a rejtély kulcsa.
Olyanra gondolok, hogy a védekező formában mondjuk 80-20 az arány. 80% a védekezés, 20% a támadás. Ebből kiindulva pedig nagyon oda fog baszni a támadói része, ami Jiren ellen bőven elég lehet.
Ha viszont tényleg vannak ilyen arányok, akkor brutális ereje van, ha ennyire lekorlátozva is így alázott egy Keflát. A kérdés az, hogy meddig bír ebben a formában maradni vagy, hogy jobban pusztítja-e a stamináját a támadó forma.
Viszont (ha tényleg létezik az ultra ösztönnek védekező és támadó formja) a támadó aurának is lesz gyengepontja, gondolok arra, hogyha átkapcsolna, akkor viszont sokkal sérülékenyebb lehet, hisz védekezésből lejjebb vesz.
Sztem az lesz a hangsúly, hogy megtalálja a középutat, hogy erős is legyen, meg tudjon védekezni is.
Ugrás a fórumra: |