Jó rész volt, a harcok és mozdulatok valóban zseniálisak voltak, főleg mikor a sziklába lép, meg ahogy szörfözik Kefla végső energiabombáján...király volt.
Így hogy Goku szinte végig kitért meg hárított, mondhatni tanulta-ízlelte az Ultra Ösztönt, nem zavar hogy egy egész rész elment Keflára, bár örültem volna h Jiren is egy kicsit akcióba lép vagy valami. Amúgy személy szerint egy kicsit örülök hogy végre vége a Kefla harcnak, nem mondom, zseniális rajzolásokat meg animációkat láttunk a harc alatt, de már vagy 1 hónapja viaskodott a lányokkal Goku, és úgy hogy tudjuk, valószínűleg valahogy Goku győz, már vártam azért a végét. A későbbiekben amúgy ha előveszik megint Keflát vagy csak simán Cauliflát meg Kalet biztos nagyon fog ütni, mondjuk ha összefognak valaki ellen. Szép jellemfejlődésen is ment át Kale, szóval a továbbiakban kíváncsi leszek rájuk, csak kicsit visszafogottabban fejlődjenek....
Na az U6-nak maradt a két nameki, háát kíváncsi vagyok meddig húzzák, meg arra is h hogy viselkedik majd Champa meg Beerus ha esetleg kikapnak. Bár ezt tuti hagyják még kicsit későbbre.