Az, hogy nem bírja a fájdalmat, az komoly gyengepont, de ha olyan tank lenne, mint Doffy volt, akkor Cracker Katakurinál is erősebb lenne Hiába gyenge a tűrőképessége, ha lehetetlen eltalálni. Márpedig ha megidéz több tucat olyan katonát, aki ellen Luffy G4-e kell, akkor Doffynak esélye sincs.
Smoothie-t meg még nem ismerjük, várjuk ki. Akinek 932 milla a vérdíja, az biztosan nem lehet egysíkú, tuti van egy csomó dolog a tarsolyában. És amúgy miért nem hatásos a képessége ellene? Doffyt nem tudná kifacsarni? Dehogynem.
Rohadt erős Doffy, nem erről van szó. De a látottak alapján az összes Yonkou parancsnok fölötte áll. Minden más csak belemagyarázás.
Két érdekes dolgot említettél dungeon, vagyis hármat:
1. Doffy képes repülni, ez azt jelenti, hogy képes elmenekülni, ill. távolsági támadásokkal operálni... de az overheat-et, ami látszólag az egyik legerősebb támadása, meg az összes többit is, szerintem Cracker brutális hakija ki tudja védeni, meg a páncélja, amiből annyit csinál, amennyit akar. Az viszont tény, hogy ha tartja a távolságot, Doffyt nem biztos, hogy el tudja találni Cracker... de Doffy sem tudná őt, azért a legtöbb támadása neki is közelharcban van.
Szóval ez miatt még nem fordul meg a harc. De az biztos, hogy el tud menekülni, ha akar, ez nagy előny.
2. Doffy irányítani tudja a fonalakkal talán a katonákat... de ezzel én nem értek egyet. Luffyt sem tudta G4-ben irányítani, sőt, Law-ot sem tudta... szerintem egy bizonyos szint fölött erre nem képes. Aztán az már más kérdés, hogy Sanjit pl. tudta, meg a háborúban Jozut is... de a háborúból én nem indulnék ki, Sanjira meg rá lehet fogni, hogy nem ismerte a képességeit Doffynak, váratlanul érte, ráadásul levegőben voltak, ahol mindig Doffy van előnyben.
Akárhogy is, még ha véletlenül tudná is irányítani a katonáit, Cracker simán csak még sokkal többet idéz meg, a korábbiakat meg szétoszlathatja (persze erre Doffy újra irányíthat egy-két katonát, de csak annyit, nem létezik, hogy többet is tudjon... és Cracker megidézhet több tucatot is akár.
Ez sem fordítaná meg a harcot.
3. A környezetet megváltoztathatja, de azt nem tudom elképzelni, hogy a katonáit is át tudná változtatni... Katakuri esete különleges, mert ott az a világ az nem Brüléé képessége, hanem dimenziója... Brüléé eleve különleges, de nem ő hozta létre azt a világot, szerintem.
Nem tudom elképzelni, hogy Doffy a katonákat át tudná változtatni... akkor az túl op lenne. Akkor pl. a pacifistákat is át tudná változtatni? Nem hiszem.
Szóval azt elérted, hogy jobban átgondoljam, és belátom, nem lenne sima. Doffy baromi ravasz, baromi változatos képességgel, és hatalmas tűréshatárral, de Crackernek sokkal erősebb a hakija, és fizikailag is sokkal veszélyesebb, hiszen azt gondolom nem kell magyaráznom, hogy ha megidéz mondjuk 20 katonát, azoknak együttesen milyen pusztító erejük van. Összességében Cracker sokkal többet mutatott. Luffy kikapott volna ellene, G4-ben is, ha nincsen Nami, míg Doffy tehetetlen volt Luffy G4-e ellen, ébredés, meg ravaszság ide, vagy oda.
Úgyhogy nem, Doffyról továbbra sem tudom elképzelni, hogy legyőzhessen egy parancsnokot, az biztos, hogy jó meccset vívnának, de végső soron kikapna, az eddig látottak alapján ez szinte biztos.
Smoothie meg a vérdíja alapján erősebb, mint Cracker. Nem láttunk tőle még semmit, de nincs okunk lenézni őt.
Úgyhogy továbbra is úgy gondolom, hogy egy Yonkounak legalább három olyan embere van, akik erősebbek Doflamingonál, ami jól mutatja azt is, hogy Doffy miért szarta össze magát attól a fenyegetéstől, hogy Kaidou célkeresztjébe kerül.