Shin nek lenne a dolga pátyolgatni, felügyelni az új bolygókat, hogy alakuljon ki az élet és a megfelelő mederbe folyva fejlődjenek. Ezzel növelve a halandói átlagot.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
KingBradley írta:
Shin nek lenne a dolga pátyolgatni, felügyelni az új bolygókat, hogy alakuljon ki az élet és a megfelelő mederbe folyva fejlődjenek. Ezzel növelve a halandói átlagot.
Shin teremt, fejleszt... Bills meg gyomlálja a nem megfelelő ütemben, vagy irányban fejlődő élet formákat.
Igazság szerint mind 2 en hibásak a kapcsán, h itt tartanak. De a másik 7 univerzum se lehet büszke magára. Azért megnézném, a 9 U ban milyen állapotok uralkodtak.... 2 balfékkel az élén.
Sziasztok! Csak most volt időm megnézni az új epizódit így felmerül bennem 1 kérdéssor. Most akkor a Kefla erősebb mint Vegito? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy igen mert Blue gokut alázta ssj-n. De az ultimate Gohan is kb ezen a szinten van nem? Nem igazán vagyok tiztába ezekkel a power levelekel
lencse írta:
Egyszerű a válasz:Mangában elmondták,hogyBase Vegetto erősebb mint Goku Blue-bam,itt meg Kefla nem volt Blue szinten Amúgy az ilyen kérdések a másik topikra valók,szóval javítsd a kérdésed,mielőtt Shiro intézkedik
Kijött a szokásos 4 kép a holnapi részhez, de ezek kb mind benne vannak az előzeteseben. Viszont 1 képet kiemelnék. Múlthéten jött a szokásos kiszivárgott kép a 116.részből, ahol Goku volt UI-ben aura nélkül. Nos itt az a kép az effectelt formájában, ahogy a részben is szerepelni fog:
Jó kis kép! És most szép kék aura veszi körül Gokut! Gondolom ez már nem a túlmelegedő formája lesz, hanem némileg fejlettebb.
Az elméletben Dermesztővel van igazság én is sokat gondoltam rá, viszont az előzetesekben nem igen szerepel.
Szóval majd csak meglátjuk. Holnap csak jön a következő rész!
És hát Vegetto tényleg Istencsászárkirály!
Semmit nem tudunk még erről a formáról,hogy mekkora erőfeszítés fenntartani.
Végül is Whis nem tudta hova tenni a Gokutól kiáramló hőt,vagyis ha feltételezzük hogy ő sok mindent tud az Ultra Instinctről akkor Goku produkciója semmiképp nem egy totál kontrollált dolog(nyilván mert nem is emlékszik rá,de fizikailag se ura teljesen az erejének)
Szóval ha valaha totál jól fogja menedzselni akkor lehet minimális 'fenntartási költségei' lesznek.
Mert az eddigi kimerültségeit a Kaioken okozta főleg, azt a minimális erőt-akaratot ami maradt neki és ami generálta az átalakulását jóhogy gyorsan felemészti-még egy ssj is kimerítené.
goku5 írta:
Jó kis kép! És most szép kék aura veszi körül Gokut! Gondolom ez már nem a túlmelegedő formája lesz, hanem némileg fejlettebb.
Az elméletben Dermesztővel van igazság én is sokat gondoltam rá, viszont az előzetesekben nem igen szerepel.
Szóval majd csak meglátjuk. Holnap csak jön a következő rész!
És hát Vegetto tényleg Istencsászárkirály!
Hogy újra ebben a formában van az minimum tapasztalatszerzésre jó lesz neki. Tudatosabban fog valószinüleg hozzáállni és jobban fog figyelni magára is, magyarul mondva tanul.
El tudom képzelni esetleg azt, ha most másodjára is kimerül az energiából, akkor fogja magát és leül meditálni. Elég nagy fordulat lenne tőle de hát miért is ne?
El meditálgat, hogy össze szedje a formát úgy mint ahogy Jiren teszi, végülis látta már..
Jiren közben felébred, megvivja a harcát Vegitával, Dermesztővel ezzel azzal, aztán megérkezik Goku kitanulva a "szakmát" és jöhet a végős összecsapás.
Na ha jól értem, akkor Goku mesterien átadja magát az Ultra ösztönnek abban a tekintetben, hogy gondolkodás nélkül tér ki, viszont a támadásnál már gondolkodik egy kicsit és ezért gyengébb? Van akkor még mit fejlődnie, de gondolom a Jiren elleni végső harcra ezt is kifejleszti.
Az előzetesben meg az egész U2 harcol, szóval valószínűleg végük is lesz. Ribriannenek új átalakulása lesz? Na vagy ez is egy troll lesz és még idiótábban fog kinézni, vagy lesz neki valami normális formája is.
Ugrás a fórumra: |