https://www.youtu...hUv99tpNpY
Ez valami annyira jó!
Dragon Ball Super Anime
https://www.youtu...hUv99tpNpY
Ez valami annyira jó!
KingBradley írta:
Amúgy, mikor Goku UI ben, 2. jára kitér Kefla támadása elől, nem hasonlít "picit" Jiren jelenetére, a torna kezdete előtt?
Az a teória ami nem spoiler, mivel nincs hivatalos megerősítés rá csak az elmúlt részek alapján gondolják így sokan.
Hogy Jiren is Ultra Instictet használ, azért ilyen szürke a szeme meg hasonló a mozgása mint Gokunak csak ő a mestere lett ennek és állandóan a formába marad. Meditálás pedig ahhoz szükséges, hogy fenntartsa ezt az állapotot, illetve nem tud sokáig harcolni mivel ehhez a formához nagyon sok energia kell ahogyan azt Gokun látni lehet.
Amúgy ezzel az UI szinttel kapcsolatban. Nekem annyira nem tetszik, mármint a design-ja az jó, de valahogy természetellenes a mozgás amit csináltak neki, meg valahogy nem illik a DB világába ez a fajta arc, mozgáskultúra amit Gokunak rajzoltak...
Vagy csak én érzem ezt ?
Ha Jiren UI -t használ, akkor miért lepődött meg Vermouth is, amikor meglátta Gokut átváltozni? Szerintem valami más lesz Jiren erejének a forrása
@Kzo, a Z -ben én se tudtam volna beleképzelni, de a Superben megállja a helyét az eddigiek alapján. És a legjobb, hogy már Bulma ellen is használta (mikor elkerülte a pofont a városban )
Kzo írta:
Amúgy ezzel az UI szinttel kapcsolatban. Nekem annyira nem tetszik, mármint a design-ja az jó, de valahogy természetellenes a mozgás amit csináltak neki, meg valahogy nem illik a DB világába ez a fajta arc, mozgáskultúra amit Gokunak rajzoltak...
Vagy csak én érzem ezt ?
Úgy van ahogy KingBradley írja azon lepődött meg, hogy Goku UI lett és, hogy felveszi a harcot Jirennel ami azért nem volt eddig megszokott látvány. Beerusnál mondanám inkább, hogy eléggé meglepődött és a mostani részben is tiszta ideg lett amikor Goku átváltozott. Nekem is tetszik így az UI. Amikor bejött a kék mindenki mondta júúj ez olyan mint az ssj csak kékben mert nem tudnak mit variálni csak a színt. Hát tessék kaptunk valami újat ami még nem volt. Az ssj4 fanok is örülhetnek mert hajaz picit arra. Ez a flegma mozgás pedig nagy királyság. Nem biztos, hogy Jiren is UI-t használ lehet tényleg más lesz a magyarázat. De nekem még mindig az a sejtésem, hogy ő is abba nyomul.
dedi012 írta:
Semmi hasonlóság nincs.... Az ssj4 egy szánalmas patkánybőrbe bújt Goku, a Dragon Ball lealacsonyítása szó szerint.... Viszont az Ultra Insict nagyon menő forma
Ugrás a fórumra: |