-Blueno vs Moria ... Szerintem simán Moria. A Schicibukai között nem volt erős, de ha már CP9, akkor tuti, hogy minimum Lucci vehette volna fel vele a versenyt.
-Buggy vs Mr. 5 ... Muggy Dama vs Robbanó fikalövedék ... Az a baj, hogy mindkettő olyan jelentéktelenül gyenge, hogy nehéz dönteni, de szerintem Buggy kicselezné Mr. 5-ot. Szóval Buggy
-Chopper (MP nélkül) vs Minotaurus ... Hát a Minotaurus elég kemény és nagyon vad, de talán így a time skip után a Heavy Pointban Chopper felvenné vele a versenyt erőben. Illetve, ha azzal nem is, de a Brain Pointban elvileg megállapíthatná mi a gyenge pontja és utána szerintem le tudná győzni.
-Chopper (Monster Point) vs Minotaurus ... Régen Chopper Monster Pointja elvileg pontosan ugyanaz volt, mint a Minotaurus. Az adott Zoan gyümölcs megvadult formája. Így, hogy Chopper irányítani tudja szerintem győzne.
-Garp vs Sengoku ... Szerintem döntetlen. Régen ők ketten képviselték a tengerészet legfőbb erejét. Garp hakija szerintem erősebb, de Sengoku gyümölcse és az erőhullámok, amiket létrehoz még a Rengésgyümölcs erejével is fel tudják venni a versenyt bizonyos mértékig. Szóval szoros küzdelem lenne.
-Bartolomeo vs Ivankov ... Hát Barto képessége nagyon szivatós, de fizikai erőben, tapasztalatban stb Ivankov bőven fölötte áll. Bár a sima fizikai támadások Barto ellen nem sokat érnek Ivankov szerintem ki tudná játszani őt valamilyen megtévesztéssel.
Szerkesztette: hgabi - 2017.11.08. 12:35