Én már előre félek, hogy a fúziós témát utána eljátszák még természetesen a namekiakkal is, hogy aztán gohan mostani "hatalmas" tekintéjéből mégjobban vegyenek. (mondjuk ott tényleg jöhetne gohannak valami jó kis power up)
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
xindrix írta:
Ha már a 116.rész nagy hányada valószínűleg Goku vs Kefla lesz, remélem a heti részben kapunk egy kicsit a többi harcból is. A Gohan/Piccolo vs U6 namekok harcot mutogatták az előzetesben. Én nem bánnám, ha legalább a fél rész velük menne el.
Amúgy ez az Ultra ösztön lehet hogy csak a formára és mozdulatokra vonatkozik. Jiren ellen is csak a genki miatt lett olyan erős. Lehet itt nem lesz olyan erős csak a formája mozdulatai ösztöne lesz meg azért sincs aura körülötte. Más szóval nem lesz erősebb csak "ultra harcra" képes.
Nem tudom, hogy ez melyik topicba való, de a Dragon Ball egyre több pénzt hoz, szinte kizárt, hogy ennek a közel jövőben vége legyen.
Még ha a Super valamikor be is fog fejeződni, maga a Dragon Ball 100% fennmarad valamilyen formában.
https://www.anime...ar/.123715
goku5 írta:
Amúgy ez az Ultra ösztön lehet hogy csak a formára és mozdulatokra vonatkozik. Jiren ellen is csak a genki miatt lett olyan erős. Lehet itt nem lesz olyan erős csak a formája mozdulatai ösztöne lesz meg azért sincs aura körülötte. Más szóval nem lesz erősebb csak "ultra harcra" képes.
Ez az egy részes Kefla kitérő arra lesz jó szerintem, hogy a készítők felkészítsék a formát Jiren ellen. Ebből nekem az is lejön, hogy Jiren ellen hatástalan lesz az alap Ultra forma.
goku5 írta:
Ugrás a fórumra: |